annah75 04.03.07, 00:15 czy ktoras z Was kobietki uzywala po porodzie tzw. pasa poporodowego? czy zdaje on egzamin, jesl itak to jaki typ pasa polecacie, bo pewnei są różne? no i gdzie takie "cudo" można kupić-w aptece, w sklepie medycznym...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
15tydzien Re: pas poporodowy 04.03.07, 08:27 witaj. Ja uzywam takiego pasa i jestem adowolona:) Kupilam w spondylusie koszt 45zł. Nosze od rana do wieczora:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa344 Re: pas poporodowy 04.03.07, 19:23 cześć!!! mogłabyś mi napisać kiedy po porodzie można takiego cudownego pasa zacząć używać - słyszałam że jest "cudowny" i poprawia samopoczucie i nie tylko ale również słyszałam że nie można go założyć tak odrazu bo to szkodzi. dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annah75 Re: pas poporodowy 04.03.07, 19:43 ano wlasnie, od kiedy mozna uzywac pasa? mi polozna mowila ze mozna zaraz jak sie wroci do domu po porodzie. ale jesli ktos ma jeszcze jakies PEWNE informacje, to napiszcie. i jeszcze jedno: nie jestem ze Szczecinaq, a ktoras z Was napisala ze kupila pas w Spondylusie. niestety, nic mi ta nazwa nei mówi... czy to jakas apteka, sklep? Odpowiedz Link Zgłoś