swarozyc 09.03.07, 20:32 ja tam wole rewolucyjna rabende... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 09.03.07, 20:56 to sa jaja ze społeczeństwa. to cos dziennikarzem roku? nawet szczekac nie potrafi jak powinien. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demolek Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.sysnet.pl 10.03.07, 13:39 zdania są podzielone jak w każdych wyborach. Też jestem dziennikarzem obywatelskim 2006 roku ale wybranym przez kapitułę pewnego portalu internetowego i ... i gratulację dla osoby która wygrała jak i dla wszystkich którzy byli brani pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko włono Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: 62.69.212.* 09.03.07, 21:32 Zadworny Dziennikarzem Roku 2006... Radia Erewań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 09.03.07, 21:57 nie obrażaj radia erewań. kolesie dali mu nagrode za odsuniecie od pisania? pocieszenia malutkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko włono Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: 62.69.212.* 09.03.07, 22:07 wot, aluzju nie paniała;) adaś durnemu tytułowi niewinny. dobry chłop, razem z bibułą biegaliśmy - tylko on w tą bibułę różne mózgojeby zawijał. stąd jego "kontakty operacyjne". Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 09.03.07, 22:12 poniała:) jakie tam kontakty operacyjne. normalnie jego kolesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko włono Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: 62.69.212.* 09.03.07, 22:25 wszystko nas łączy aśka, prócz tej sierściastej stopki. wyrzuć sieściucha to masz szanse na piatą żonę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 09.03.07, 22:28 jak nie lubisz sierściuchów to nie masz szansy na pierwszego meza ani nawet na .................... kochanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko włono Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: 62.69.212.* 09.03.07, 22:34 rzutem na taśme, bo jadę załozyć blaszanemu smokowi szalik pogoni zarzucić jutro z rana. sierściuch może być, ale mały, jeden i najlepiej całkowcie wyleniały. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 09.03.07, 22:46 między 1 a 10. wyposrodkujmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimnapiszesz Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.pl 10.03.07, 13:28 Co do wyleniałości są na to przepisy i paragrafy też . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 10.03.07, 01:39 Pięknie pokazał nam pan Zadworny " niezalezność" dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Haha IP: *.icm.edu.pl 10.03.07, 07:50 W czasach komuny wyróżniający się ormowcy również dostawali ordery. Przypomnę, ówczesny ormowiec to osoba ściśle współpracująca z ówczesną władzą, dyspozycyjną - wykonująca bez zmrużenia oka wytyczne przełozonych. Nie mylić z prawdziwymi detektywami typu Rutkowski lub dziennikarzami - którzy czasami nawet podsłuchują skorumpowaną policję dla zdobycia niezależnych materiałów, lub mają swoich płatnych informatorów w Policji. Tu sytuacja jest odwrotna - to Policja ma swoją płatną wtyczkę w mediach - dla mnie jest to wielce nieetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Haha IP: *.chello.pl 10.03.07, 09:44 Dziennikarz, który podał tą informacje nie zna historii swojej gazety. Zadwornego agitował do gazety jej pierwszy szef Piotr Niemczyk , a nie Niemczycki. Niemczyk miał ksywę Szwabik, to ze względu na jego charakter, potem został dyrektorem informacji w UOP. Nieraz pokazują jego facjatę w TV ma brodę i włosy do pasa. Jak sam mówił do Szczecina przyjechał jako komisarz ludowy, aby pilnować żeby nikt z opozycji tzw. Jurczykowców i innych nie dostał się na listy OKP ustalone z Kiszczakiem. Głównie pił wódkę , zrobił komuś dzieciaka i wrócił do SB, przepraszam do UOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Haha żenada straszna Gazety! IP: *.centertel.pl 10.03.07, 12:39 dokładnie tak, tez chciałem zwrócic na to uwage. Powiem wiecej obecny naczelny pan Jachim i nikt z Gazety lokalnej nie zna nazwisk i historii gazety w Szczecinie w której pracuja! Pan Jachim wytyka Szczecinowi słabośc, a sam nie zna historii powstania wkładki i nazwisk załozycieli, to jest po prostu ŻENADA! Normalnie brak słów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andeeas Re: Haha żenada straszna Gazety! IP: *.centertel.pl 10.03.07, 13:12 pan Adam Ztworny dostał nagrode za prace od poczatku Gazety, to powinien pamietac nazwiska... Zreszta twórca i naczelny GW pan Adam Minkowski tez pewnie pamieta komisarza! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Haha żenada straszna Gazety! 10.03.07, 13:23 ale to szkoła pana Jerzego Suwki, który był naczelnym prawie od poczatku samego i jego też zatrudnił pan Niemczycki... ;))) Dobrze pisze panie Jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.136.160.220.board.xm.fj.dynamic.163data.com.cn 13.03.07, 17:43 Tak pięknie. Pamiętam do dziś relacje Pana Zadwornego ze sprawy sądowej Zalewskiego. Obiektywizm pierwszej klasy na wniosek tych co to chcieli Zalewskiego zdjęć ze stanowisk by ten nie wycągął brudów z portów. Byłem na dwóch rozprawach tak z ciekawości. Głupoty, oszczerstwa i przeinaczana faktów wypisywane przez Pana Zadwornego nie były godne nawet przeciętnego dziennikarza. To smutne że ktoś stawia takich ludzi za wzór dla innych. Jak dziennikarz kogoś pomówi to nie powinien czekać na oddanie sprawy do sądu o zniesławienie lecz po prostu mieć hoonor by pomówionego czy oczernionego przeprościć. Ale to trzeba mieć Panie Adamie honor. Pan honoru nie ma ale za to ma Pan dyplom. Dyplom wiesza się w domu a ludzie jednak oceniają nas głównie po tym czym czy kim jesteśmy. Proszę innych dziennikarzy by jednak sie tym tytyłem nie sugerowali i nie naśladowali złych wzorców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blob Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 10.03.07, 10:43 Taa.... Przyszedł rozkaz wręczenia nagrody dla wtyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port ek Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.CNet2.Gawex.PL 10.03.07, 11:13 Do PIASKOWNIC WRÓĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 10.03.07, 11:54 całkowita kompromitacja- przecież ten Pan to telefoniczny pisamk a nie żaden dziennikarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 10.03.07, 12:19 odczepcie się od Zadwornego.super gościu, wy chyba nie wiecie jakie inne prawdziwe dna dziennikarskie mamy w szczecinie, na przykład taka kozicka dorota z głosu to jest szambo, ją wywalili z gazety i teraz zaiwania przy bawieniu wariatów w psychiatryku w anglii, wiem coś o tym bo mieszkam na tym samym osiedlu. to jest dno.pozdrawiam PAna Zadwornego.tak trzymać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 10.03.07, 12:59 pana? koło pana to to coś moze stało. i kto mu dał nagrodę? takie same szmondaki jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: A kto to jest Zadworny ? 10.03.07, 13:07 Nie kojarzę tego nazwiska. Jakoś nie przypominam sobie żeby czymś się zapisał w historii Szczecina. A nagrody - no cóż. To karuzela kolesiostwa - w tym roku ty, w następnym ja. Tak się to odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: A kto to jest Zadworny ? 10.03.07, 13:09 to szmondak który by zniszczyć kogos nie cofnie się przd niczym. wszystkie chwyty dozwolone. nawet dokładne namiary rodziny poda publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: A kto to jest Zadworny ? żenada 10.03.07, 13:53 nie wiem jakie były kryteria, ale rzeczywiscie teksty pana Zadwornego nie sa zadnymi perełkami sztuki dziennikarskiej i nawet pan Adam sie o to nie stara! Robi po prostu relacje czy bardziej sprawozdania... jego teksty nie maja zadnej mysli czy ode i do przekazania, niczego nie uczą, a nawet nie obnażaja czy nie pokazują! Sa wiekszymi informacja.. Ale to tylko swiadczy o STANIE, a raczej słabosci dziennikarstwa szczecińskiego! pamietam jeszcze nazwiska szczecińskich dziennikarzy, którzy zdobywali ogólnopolskie nagrody nie tylko dziennikarskie, ale literackie, wydawali ksiązki, pisali scenariusze. opowiadania... a nawet kilku reportazystów nagradzanych za te własnie reportaże! A teraz niestety nie dość, że Gazeta nie zna historii powstania wkładki nadto przekreca nazwiska tych pierwszych, to jeszcze za sprawozdania kryminalne dostaje sie nagrode! ŻENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. IP: *.icm.edu.pl 10.03.07, 15:22 Czy ktoś tu pamięta np Borkowskiego? Niby głupie, ale Jego wieloletnie coweekendowe spotkania z wędką, opowieści wedkarskie, chyba z tysiąc odcinków, samosistnych szczecińskich perełek? Przypomnę, żaden UOP, SB. Żadne zeszmacenie się dla paru srebrników. Mam ten honor że wiele opowieści tam napisanych - powstało dzięki mojemu doświadczeniu i trochę dziennikarskiej konfabulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. 10.03.07, 17:50 ja nie mam zaufania do tekstów pana Adama Zadwornego! Niestety nie zapomne mu tekstu, w którym swiadmie i perfidnie na zlecenie napisał nieprawde! I sam to przyznał w oczy! Tak wiec w uwagach Jaaski i innych podejrzewajacych, ze jest dziennikarzem piszacym na zlecenie dostrzegam wiele racji! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. 10.03.07, 18:27 nikt nikogo za reke nie zlapal, ale padly tu na forum swego czasu dosc prawdopodobne podejrzenia ze Zadworny pisywal na forum jako wolyn5 - przypomne ze ten forumowicz okazal sie szmata jakich wczesniej tu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. 10.03.07, 18:33 [pamietaj, ze nawet w wirtualnym bycie prawdziwe oblicze wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. 10.03.07, 20:07 za ten text o snajperze i Majkowskim pewnie dostał. Rewelacyjny komentarzs, patrzcie go, Zadworny jasnowidzem, jak wszystko pięknie przewidział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Ale zazdrośni IP: *.chello.pl 10.03.07, 20:10 Gratulue i należało sie, a niektorzy formuowicze są poprostu zawistni. Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: sylwuś 10.03.07, 20:35 ja bym na miejscu Zadwornego za ten komentarz pod wszelkie możliwe biurka w Szczecinie się chowała. A tutaj się pana jeszcze nagradza, dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: sylwuś 10.03.07, 20:57 toz się schował. siedział tam i płakał i współczujący koledzy chcąc go pocieszyć zbłaźnili się całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ja_aska IP: *.chello.pl 11.03.07, 15:10 bo mam inne zdanie?? Zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. IP: 217.153.6.* 10.03.07, 21:38 Jak nie podobają ci się jego artykuły to nie czytaj, wyborczej też nie i...będziesz szczęśliwy. Nie wypowiadaj się też na forum gazety. Nie ma przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. 10.03.07, 21:49 artykuły? on nie wie co to słowo znaczy. poza tym co to ma wspólnego z pisaniem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. IP: *.chello.pl 11.03.07, 00:13 Adam, jak miło, że dostałeś nagrodę za obiektywizm i dociekliwość... Musieliście w "13 Muzach" zajarać jakiś ekstra towar. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. 11.03.07, 00:16 musieli cos nowego dostać bo na starym szło mu cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Zadworny? Młody SB-cki pryszczyk. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:53 Gość portalu: sonny napisał(a): > Jak nie podobają ci się jego artykuły to nie czytaj, > wyborczej też nie i...będziesz szczęśliwy. > Nie wypowiadaj się też na forum gazety. > Nie ma przymusu ========================== Wiesz co Sonny podobnie mówili panu Adamowi Michnikowi kiedyś, że jak mu sie w Polsce nie podoba, to nie musi tu być! Dawali mu paszport w jedna strone... Gazeta wychodzi, jest ogólnie dostepna i kształtuje polityke i opinie, zeby nie powiedzic, ze jest czwarta władzą!!! Jak sie Tobie niepodoba co mówi pan Kaczyński, to nie słuchaj - podobna retoryka! Słowa pana Kaczyńskiego sa wazne i to co drukuje Gazeta tez jest wazne! Nie bede podawał przykłady... Kazdy ma prawo miec swoja opinie takze do GW, a trudno ja sobie ukształtowac bez czytania... gdybym nie czytał i wyrazał swoja opinie o Gazecie, to bys krzyczał, ze nie czytam a gadam pewnie! Wypowiadamy sie na forum Gazety, bo tu mozna ustosunkowac sie do artykułow z Gazety! Mój drogi wyda sie to Tobie szokujace w Szwecji nie ma cenzury bodaj od 1770 roku, a obecnie cenzura jest zakazana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Re: A kto to jest Zadworny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 11:39 ZAdworny wybitnym dziennikarzem nie jest ale i tak uważam że wpisał się w historię miast i zasługuje na jakieś uznanie. Jeśli ktoś pisze, że nie kojarzy Adama Zadwornego to raczej szczecińskich gazet nie czyta lub czyta je od kilu miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: A kto to jest Zadworny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 16:22 Z tym sie zgodze, na pewno pan Zadworny wpisał sie i wpisuje!! Na pewno jest najdłuzej pracujacym w oddziale Gazety... mam nadzieję, ze Gazeta tez go docenia i doceni odpowiednio! ja go lubie mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 11.03.07, 09:11 a ja mam pytanie dlaczego w gazecie nie ma żadnych zdjęc z tej gali w klubie 13 muz, daliście tylko zdjęcie jedno Pana Zadwornego, ale to trochę za mało,apeluje o więcej zdjęć.szczerze mówiąc to żadna gazeta się nie popisała pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 11.03.07, 11:41 a do tego zdjęcia członków (nomen omen) kapituly ktoyrzy tę nagrodę mu dali, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada szef Kapitału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:16 ja_aska napisała: > a do tego zdjęcia członków (nomen omen) kapituly ktoyrzy tę nagrodę mu dali, -Za dociekliwość, obiektywizm i umiejętność spojrzenia z dystansu - uzasadnił szef kapitału Janusz Sudoł. - Chyba rosną nam nowi kapitaliści..;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: szef Kapitału IP: *.chello.pl 11.03.07, 15:35 Sudoł jeszcze do podpisania oswiadczenia o nie lub współpracy. Jak tam pismaki przy piwku była dyskusja na ten temat, czy nie? Okaże się ,że agent był jeden , czy dwóch , ale już nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: szef Kapitału 11.03.07, 17:49 mam gdzieś czy agent czy tw czy ozi. to mi wisi. ale, że szmondak to juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.B. Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 13.03.07, 07:18 Zadworny swoimi artykułami pomagał adwokatom niektórych przestępców w znalezieniu najkorzystniejszej dla nich linii obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Zadworny- pomocnik IP: *.chello.pl 13.03.07, 14:13 Adam, nie wiem czy autor tej opinii chciał obrazić Ciebie czy adwokatów. Ale jedno jest pewne, Ty i Tobie podobni dziennikarze, powinniście zapłacić za jego leczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.chello.pl 13.03.07, 16:58 Adaś , ujawnij , ile razy adwokat GW przepraszał za ciebie pokrzywdzonych /oczywiście GW nie opublikowała tego/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolcio Re: Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 17:46 brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Zadworny Dziennikarzem Roku 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:20 Ten pan którego widzimy na zdjęciu, fantastycznie sie maskuje, udaje wielce przejętego problemem, sprawą. Niby oferuje swoją "pomoc", że wbrew innym pokaże również druga stronę medalu, i co pisze dalej to co jest wygodne pewnym ludziom, bez posiadania należytej wiedzy na dany temat, coś usłyszy dowie się od propoka jak sprawa wygląda i jest sukces. Człowieku, kiedy zaczniesz rzetelnie sprawdzać fakty, kiedy uświadomisz sobie że prorok do rozwiązania sprawy ma tylko słowa jednej strony, ty już wydajesz wyroki i skazujesz zanim zrobi to sąd. To ma być reporterska sumienność, czy aby bardziej liczysz na poklask. Ten kto przyznał ci tę nagrodę chyba nigdy nie był przez ciebie opisany. Może wtedy dwa razy by pomyślał zanim cokolwiek by ci wręczył. Odpowiedz Link Zgłoś