adelmus 08.05.03, 00:53 Wiedziałem , że doczekam sie premiery Matrixa już w nowym kinie:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buazen Szykuje się nowy "wyż demograficzny" :) IP: 217.153.7.* 08.05.03, 09:41 He...he... dwuosobowe kanapy + ciemność + długi kinowy seans i Szczecin w ciągu kilku lat może w końcu przekroczy "magiczne" pół miliona mieszkańców. W latach 70-tych odłączali Wam prąd na całych osiedlach. Wicie-rozumicie trzeci stopień zasilania. Postęp technologiczny robi swoje. To się nazywa "polityka prorodzinna"! Rodacy! Do kin! Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Szykuje się nowy 'wyż demograficzny' :) 08.05.03, 10:49 Gość portalu: Buazen napisał(a): > He...he... dwuosobowe kanapy + ciemność + długi kinowy seans i > Szczecin w ciągu kilku lat może w końcu przekroczy "magiczne" > pół miliona mieszkańców. W latach 70-tych odłączali Wam prąd na > całych osiedlach. Wicie-rozumicie trzeci stopień zasilania. > Postęp technologiczny robi swoje. To się nazywa "polityka > prorodzinna"! Rodacy! Do kin! Ot, mała poprawka - przy trzecim stopniu zasilania nie odłączano prądu (duży odbiorcy energii mieli specjalne grafiki z wszystkimi stopniami i opisem kiedy i które urządzenia miały być wyłączane) - krytycznie (dla prywatnych odbirców) zaczynało być przy słynnym DWUDZIESTYM stopniu zasilania. (o ile pamiątam to już od czternastego zaczynała się ingerencja w zasilanie mogące dotyczyć osób) Może jest ktoś, kto ma jeszcze taki dokument ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:48 oby sie udalo zobaczys:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach 08.05.03, 13:00 niezły tytuł wątku multimedialna uczta na każdej ścianie ekran a i tak uważam że matrix jest gupi Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach 08.05.03, 13:17 franekkk napisał > a i tak uważam że matrix jest gupi gupi ? ty chyba marianixa nie oglądałeś ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach IP: *.telan.pl 08.05.03, 13:23 Matrixa się ogląda, a nie czyta o nim... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach 08.05.03, 13:37 Gość portalu: naim napisał: > Matrixa się ogląda, a nie czyta o nim... "wypasioną" "laskę" na "betonach" też sobie można obejrzeć i co?? byłem widziałem dziękuję ja czekam na sikłel albo prikłel rybaka androidów marianix II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach IP: *.telan.pl 08.05.03, 14:09 "Wypasiona laska" na betonie pewnie i ma swój urok... Oglądanie Matrixa nie jest lekturą obowiązkową, ani też nie powinno się go zaliczać do filmów, na których " się bywa". To inny film i konwencja , w jakiej został zrobiony. "Cube" - podobnie. Więc i dla specyficznej grupy odbiorców są te filmy przeznaczone. Takie filmy albo zaakceptuje się za pierwszym razem, albo odrzuci bezpowrotnie. O dojrzewaniu do nich nie ma mowy. (to tylko moja opinia) pozdr. naim Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach 08.05.03, 14:32 no ja bym raczej cube'a do jednego worka nie wrzucał mimo że obraz to pobudza do myślenia a matrix?? proszę o wybaczenie ale jest chyba o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach IP: *.telan.pl 08.05.03, 16:22 I nie wrzucam. Pisałem tylko o"innej konwencji, podobnie jak Cube". Matrix nie jest niczym innym jak perfekcyjnie technicznie zrobionym komiksem oscylujacym na starym temacie balansowania pomiędzy dobrem i złem. Nakręconym na miarę XXI wieku. Jak ktoś lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Matrix II w Heliosie na czterech ekranach IP: *.telan.pl 08.05.03, 16:25 Ciekawe, jak by nakręcono Matrixa bez telefonów komórkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earl Nie 'Matrix II' panowie, tylko 'Matrix Reload' !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.05.03, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś