Gość: banan IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 18:31 a macie gdzieś te pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do*ka Re: Egzamin gimnazjalny - część humanistyczna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 18:42 czesc humanistycznba byla zajebista i mi sie bardzo podobala ale jak jutro mata bedzie chujowa to was wszystkich zajebe Odpowiedz Link Zgłoś
ciala_jamiste Re: Egzamin gimnazjalny - część humanistyczna 08.05.03, 20:42 tak powinna brzmiec wypowiec prawdziwego chumanisty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aN**** Re: Egzamin gimnazjalny - część humanistyczna IP: *.visp.energis.pl 08.05.03, 21:04 Jak takim słownictwem dawałeś na teście to naprawde była ona zajebista!!!!!! gratuluje!!!! powodzenia na matcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaki gdańsk Sredni-trudny IP: Lokis* 09.05.03, 13:04 uważam ze poziom testu nie był z byt wysiki w ręcz przeciwnie spodziwałem się gorszego jednak ja nie stawiałem na test humanistyczny poniewaz chumanistą nie jestem właśnie skończyłem test z matematyki to na niego stawiłem a się zawiodłem poniewaz zeszłoroczny test w poruwnaniu do tegorocznego ruzni się strasznie poziomem jezeli będe miał 35pkt to będe zadowolony i to niesamowicie oczywiści mówie o teści matematycznym bo o humanistycznym się nie wypowiadam::) z pozdrowieniami gimnazjum nr 5 gdańsk orunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Egzamin gimnazjalny - część humanistyczna IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:39 Egzamin wcale nie był taki zły!!!! Zadania zamknięte-banał,a otwarte -szczególnie te z wiersza trochę poryte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justus Heja LUDAKi IP: 80.244.139.* 09.05.03, 16:29 JAk wam poszlo na tescikach,po prostu banał czy Komisyjka nie pomyliła testów i nam nie dała dla szóstoklasistów????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredna Re: Heja LUDAKi IP: *.cc.kuleuven.ac.be 09.05.03, 16:56 Hej HUMANISCI, nauczcie sie ortografii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Heja LUDAKi IP: 217.153.5.* 09.05.03, 18:26 Gość portalu: Wredna napisał(a): > Hej HUMANISCI, nauczcie sie ortografii! Zwłaszcza do*ka nie poprawi swój język bo z takowym może ktoś pozwoli jej na wsi krowy pasać. Odpowiedz Link Zgłoś