oldzinka 22.03.07, 16:02 dziewczyny rodzące w listopadzie łączmy się !!! ja jestem na etapie wyboru lekarza prowadzącego więc bardzo by mi pomogły wiadomości o waszych lekarzach, gdzie przyjmują i ile kosztują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: czy jest ktoś z terminem na listopad ??? 22.03.07, 16:26 Witaj na forum:) Na początek link do "Białej listy ginekologów"może coś znajdziesz dla siebie:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12041995&a=24529557 Odpowiedz Link Zgłoś
oldzinka do malgosiek2 23.03.07, 20:50 czesc Gosia, czytałam już białą listę ginekologów parę razy, znam najbardziej polecane nazwiska, tylko jakoś ciągle nie mogę się zdecydować... to prawda, że jesteś położną? powiedz czy każda położna może odebrać poród w innych pozycjach niż klasyczna czy trzeba być do tego specjalnie przeszkoloną??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: do malgosiek2 23.03.07, 21:43 Hmm powinna każda,ale takich jest mało niestety. Skontaktuj się z tą położną jest świetna w te "klocki"i naprowadzi cię na trop:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=58051502&a=58051502 Z nia miałam kontakt jest bardzo kompetentna,i fachowa. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: czy jest ktoś z terminem na listopad ??? 23.03.07, 22:06 A bardzo polecam do prowadzenia ciąży Sławomira Świderskiego. Miły,kompetentny,nie zbywa pacjentek,cierpliwy od zadawania pytań. Pracuje na Unii. pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
ankas70 ja mam na listopad 05.04.07, 13:55 termin pozdrawiam i życzę jak najmniej mdłosci i sennosci Odpowiedz Link Zgłoś
takajataka1 Re: czy jest ktoś z terminem na listopad ??? 17.04.07, 07:06 witam, mam termin na koniec listopada :) zdążyłam już odleżeć w szpitalu 10 dni :(szukałam lekarza, który pracowałby w szpitalu na pomorzanach lub w miejskim. finał jest taki, ze poddałam sie i jestem u lekarki z unii. zapisałam sie do medimaxu - za 39 zł miesiecznie mogę chodzić do lekarza tak często, jak zajdzie potrzeba. niestety żaden system nie jest idealny i w kontaktach z medimaxem musiałam uzbroić sie w wiele cierpliwości:) nie wiem jeszcze gdzie zdecyduje się rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
beata747 ja też na listopad :) 11.05.07, 13:19 ja też planuję rodzić w listopadzie :) chodzę do dr. S. Żółtowskiego, pracuje na Pomorzanach i przyjmuje prywatnie. Prowadził moją pierwszą ciążę i teraz też chodze do niego. Mam do niego zaufanie więc nawet nie rozglądałam się za innym. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś