Dodaj do ulubionych

czy jest ktoś z terminem na listopad ???

22.03.07, 16:02
dziewczyny rodzące w listopadzie łączmy się !!!
ja jestem na etapie wyboru lekarza prowadzącego więc bardzo by mi pomogły wiadomości o waszych lekarzach, gdzie przyjmują i ile kosztują.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: czy jest ktoś z terminem na listopad ??? 22.03.07, 16:26
      Witaj na forum:)
      Na początek link do "Białej listy ginekologów"może coś znajdziesz dla siebie:)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12041995&a=24529557
      • oldzinka do malgosiek2 23.03.07, 20:50
        czesc Gosia, czytałam już białą listę ginekologów parę razy, znam najbardziej polecane nazwiska, tylko jakoś ciągle nie mogę się zdecydować...
        to prawda, że jesteś położną?
        powiedz czy każda położna może odebrać poród w innych pozycjach niż klasyczna czy trzeba być do tego specjalnie przeszkoloną???
        pozdrawiam
        • malgosiek2 Re: do malgosiek2 23.03.07, 21:43
          Hmm powinna każda,ale takich jest mało niestety.
          Skontaktuj się z tą położną jest świetna w te "klocki"i naprowadzi cię na trop:)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=58051502&a=58051502
          Z nia miałam kontakt jest bardzo kompetentna,i fachowa.
          Pzdr.Gosia
    • malgosiek2 Re: czy jest ktoś z terminem na listopad ??? 23.03.07, 22:06
      A bardzo polecam do prowadzenia ciąży Sławomira Świderskiego.
      Miły,kompetentny,nie zbywa pacjentek,cierpliwy od zadawania pytań.
      Pracuje na Unii.
      pzdr.Gosia
      • ankas70 ja mam na listopad 05.04.07, 13:55
        termin pozdrawiam i życzę jak najmniej mdłosci i sennosci
    • takajataka1 Re: czy jest ktoś z terminem na listopad ??? 17.04.07, 07:06
      witam, mam termin na koniec listopada :) zdążyłam już odleżeć w szpitalu 10 dni
      :(szukałam lekarza, który pracowałby w szpitalu na pomorzanach lub w miejskim.
      finał jest taki, ze poddałam sie i jestem u lekarki z unii. zapisałam sie do
      medimaxu - za 39 zł miesiecznie mogę chodzić do lekarza tak często, jak zajdzie
      potrzeba. niestety żaden system nie jest idealny i w kontaktach z medimaxem
      musiałam uzbroić sie w wiele cierpliwości:) nie wiem jeszcze gdzie zdecyduje
      się rodzić.
      • beata747 ja też na listopad :) 11.05.07, 13:19
        ja też planuję rodzić w listopadzie :) chodzę do dr. S. Żółtowskiego, pracuje
        na Pomorzanach i przyjmuje prywatnie. Prowadził moją pierwszą ciążę i teraz też
        chodze do niego. Mam do niego zaufanie więc nawet nie rozglądałam się za innym.
        pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka