Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 13.05.03, 13:34 Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! groups.yahoo.com/group/szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gradus Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: *.biomag.uni-jena.de 13.05.03, 14:12 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! > <a href="http://groups.yahoo.com/group/szczecin/"target="_blank">groups.yahoo.com/group/szczecin/</a> to ta Wilga tak nisko moze latac?? (zdjecia Pazimu i Galaxy...) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 14:16 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! > > <a > href="http://groups.yahoo.com/group/szczecin/"target="_blank">groups.yahoo.c > om/group/szczecin/</a> > > to ta Wilga tak nisko moze latac?? (zdjecia Pazimu i > Galaxy...) :D A stacja i benzyna to co? nie trzeba w wildze?? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: *.biomag.uni-jena.de 13.05.03, 14:19 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! > > > <a > > > href="http://groups.yahoo.com/group/szczecin/"target="_blank">groups.yahoo.c > > om/group/szczecin/</a> > > > > to ta Wilga tak nisko moze latac?? (zdjecia Pazimu i > > Galaxy...) :D > > > A stacja i benzyna to co? nie trzeba w wildze?? hmmm CPN na Rodla?? :) a poza tym chyba bedzie deszcz bo Wilgi cos nisko lataja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 14:36 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > > > Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! > > > > <a > > > > > > href="http://groups.yahoo.com/group/szczecin/"target="_blank">groups.yahoo.c > > > om/group/szczecin/</a> > > > > > > to ta Wilga tak nisko moze latac?? (zdjecia Pazimu i > > > Galaxy...) :D > > > > > > A stacja i benzyna to co? nie trzeba w wildze?? hmmm > > CPN na Rodla?? :) > a poza tym chyba bedzie deszcz bo Wilgi cos nisko lataja :D Nie na rodla ,nie na rodla madralo!!! na Mazurskiej rog Buczka !!! Taki maly CPN gdzie nawet taka zabytkowa pompa jest (byla?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: *.biomag.uni-jena.de 13.05.03, 14:43 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > > > > > Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! > > > > > <a > > > > > > > > > > href="http://groups.yahoo.com/group/szczecin/"target="_blank">groups.yahoo.c > > > > om/group/szczecin/</a> > > > > > > > > to ta Wilga tak nisko moze latac?? (zdjecia Pazimu i > > > > Galaxy...) :D > > > > > > > > > A stacja i benzyna to co? nie trzeba w wildze?? hmmm > > > > CPN na Rodla?? :) > > a poza tym chyba bedzie deszcz bo Wilgi cos nisko lataja :D > > > Nie na rodla ,nie na rodla madralo!!! na Mazurskiej rog > Buczka !!! Taki maly CPN gdzie nawet taka zabytkowa > pompa jest (byla?) > > ;-) no tak zapomnialem. Buczka (Pilsudskiego) to przeciez dobry pas startowy :). Stacja jest przebudowana ale jak nie zapomne to w weekend sprawdze czy pompa jest :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa ???????????? IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 14:48 a jak sie dostać na te "fajne foty"??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ???????????? IP: 64.9.159.* 13.05.03, 14:51 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > a jak sie dostać na te "fajne foty"??????????????????????? Foty sa tutaj groups.yahoo.com/group/szczecin/ w dziale "photos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 14:56 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > > > > > > > Ale fajne foty z lotu ptaszyska !!!! > > > > > > <a > > > > > > > > > > > > > > > href="http://groups.yahoo.com/group/szczecin/"target="_blank">groups.yahoo.c > > > > > om/group/szczecin/</a> > > > > > > > > > > to ta Wilga tak nisko moze latac?? (zdjecia Pazimu i > > > > > Galaxy...) :D > > > > > > > > > > > > A stacja i benzyna to co? nie trzeba w wildze?? hmmm > > > > > > CPN na Rodla?? :) > > > a poza tym chyba bedzie deszcz bo Wilgi cos nisko > lataja :D > > > > > > Nie na rodla ,nie na rodla madralo!!! na Mazurskiej rog > > Buczka !!! Taki maly CPN gdzie nawet taka zabytkowa > > pompa jest (byla?) > > > > ;-) > > no tak zapomnialem. Buczka (Pilsudskiego) to przeciez > dobry pas startowy :). > Stacja jest przebudowana ale jak nie zapomne to w weekend > sprawdze czy pompa jest :). cyfraka zabierzesz? pstryknij pare ujec tam !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: *.biomag.uni-jena.de 13.05.03, 15:06 Gość portalu: JACEK napisał(a): > cyfraka zabierzesz? pstryknij pare ujec tam !!! > ;-) najprawdopodobniej bede go mial dopiero w sobote w nocy wiec zostanie mi tylko niedziela na zdjecia bo w poniedzialek rano znowu w droge... Jak sie jest tylko 3 dni w domu to na wszystko jest malo czasu no i nie wiem czy zdaze. Ale bede sie staral :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 15:11 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > cyfraka zabierzesz? pstryknij pare ujec tam !!! > > ;-) > > najprawdopodobniej bede go mial dopiero w sobote w nocy > wiec zostanie mi tylko niedziela na zdjecia bo w > poniedzialek rano znowu w droge... Jak sie jest tylko 3 > dni w domu to na wszystko jest malo czasu no i nie wiem > czy zdaze. Ale bede sie staral :) Jak nie teraz to nastepnym razem, tylko nie zapomnij !!! ;-) zaraz obok tej stacji CPN byla taka mala piekarnia gdzie ( jak chodzilem 30lat temu do pobliskiej SP # 62) kupowalismy tzw solanki , mmmmmm pyszne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Szczecin z lotu Wilgi !!! 13.05.03, 15:21 Gość portalu: JACEK napisał(a): > zaraz obok tej stacji CPN byla taka mala piekarnia gdzie cos mi sie zdaje, zenadal jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWIEC do Jacka! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 17:21 coś mi na to wychodzi,ze razem do szkoły chodziliśmy. kiedy ją kończyłeś? pamiętasz fizyka Uchniewskiego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: do Jacka! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 17:28 Gość portalu: CIEKAWIEC napisał(a): > coś mi na to wychodzi,ze razem do szkoły chodziliśmy. > kiedy ją kończyłeś? > pamiętasz fizyka Uchniewskiego?????? W roku 1970 bylem w klasie 1a u Pani Pawlowskiej, pozniej od czwartej klasy bylem w SP# 64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWIEC Re: do Jacka! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 19:44 a ja odwrotnie..najpierw do 64 a od drugiej klasy do 62 a mieszkałem w wieżowcu orzy wyzwolenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: do Jacka! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 19:51 Gość portalu: CIEKAWIEC napisał(a): > a ja odwrotnie..najpierw do 64 a od drugiej klasy do 62 > a mieszkałem w wieżowcu orzy wyzwolenia) w tym nad delikatesami(osmiopietrowiec) czy tym blizej ul Buczka??? pewnie sie znamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: do Jacka! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 21:22 Gość portalu: CIEKAWIEC napisał(a): > a ja odwrotnie..najpierw do 64 a od drugiej klasy do 62 > a mieszkałem w wieżowcu orzy wyzwolenia) W tym starym watku o kaskadzie przez przypadek HSPS i ja rozgadalismy sie o tej dzielnicy i bandach lewego itd itd poczytaj moze cos dopiszesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=1955757&a=2029110 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andymax litości !!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.17.* 13.05.03, 15:22 To ja wysłałem te fotki. A Termos jest tylko dlatego, że wysyłałem wsio jak leci ! Naprawię swój błąd, obiecuję (ale nie róbcie szumu, bo fotki są bez zezwolenia) Zdjęcia są robione przez szybę Wilgi, w pochmurny dzień, więc są jakie są (plus kompresja + drgania samolotu) Przygotowuję album z otwarcia stadionu na Litewskiej i parę innych. Może będziecie bardziej wyrozumiali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: litości !!!!!!!!!!!!! IP: *.biomag.uni-jena.de 13.05.03, 15:27 Gość portalu: andymax napisał(a): > To ja wysłałem te fotki. > A Termos jest tylko dlatego, że wysyłałem wsio jak leci ! > Naprawię swój błąd, obiecuję (ale nie róbcie szumu, bo fotki są bez zezwolenia) > Zdjęcia są robione przez szybę Wilgi, w pochmurny dzień, więc są jakie są (plus > > kompresja + drgania samolotu) > Przygotowuję album z otwarcia stadionu na Litewskiej i parę innych. > Może będziecie bardziej wyrozumiali ? spoko, my tylko lubimy sobie pozartowac :). Zdjecia bardzo fajne - wreszcie Pazim zostal pokazany z innej strony... Szkoda tylko, ze te lotnicze zdjecia takie male sa :(. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: litości !!!!!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 15:33 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Gość portalu: andymax napisał(a): > > > To ja wysłałem te fotki. > > A Termos jest tylko dlatego, że wysyłałem wsio jak leci ! > > Naprawię swój błąd, obiecuję (ale nie róbcie szumu, bo > fotki są bez zezwolenia) > > Zdjęcia są robione przez szybę Wilgi, w pochmurny > dzień, więc są jakie są (plus > > > > kompresja + drgania samolotu) > > Przygotowuję album z otwarcia stadionu na Litewskiej i > parę innych. > > Może będziecie bardziej wyrozumiali ? > > spoko, my tylko lubimy sobie pozartowac :). Zdjecia > bardzo fajne - wreszcie Pazim zostal pokazany z innej > strony... Szkoda tylko, ze te lotnicze zdjecia takie male > sa :(. > > Pozdro. "double click" na fote i som wieksze a jak nie to " save as" i otworz w jakim photo shop programie i se powieksz!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: litości !!!!!!!!!!!!! IP: *.biomag.uni-jena.de 13.05.03, 15:43 Gość portalu: JACEK napisał(a): > "double click" na fote i som wieksze a jak nie to " save > as" i otworz w jakim photo shop programie i se powieksz!! > ;-) Posted: 13-May-2003 - Resolution: 400 x 300 Thumbnail: 1 KB | Screen Size: 21 KB | Full Size: 76 KB 400x300 to jest malo jak na zdjecie, ktore zawiera tak duzo informacji :) a powiekszanie w photo shopie niestety nowych danych mi nie dostarczy. To jak na filmach powiekszaja i wyostrzaja bez konca zdjecia na komputerze to klamstwo jest :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andymax Re: jakość zdjęć IP: Pantera.bazapartner.pl:* / 192.168.111.* 13.05.03, 20:29 Zdjęcia robię takim małym Olympusem i są w oryginale 1280x960 pixeli ~850kb Zmieniam potem na 800x600 i trochę bardziej kompresuję (~100kb) ze względu na miejsce na serwerze. Szkoda, że na forum nie ma parę giga wolnego na zdjęcia. Może zaczniemy systematyzować albumy np: Budowle świeckie Budowle sakralne Place Parki Sport Archiwalne Ludzie Odra ............ itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: litości !!!!!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 13.05.03, 15:30 Gość portalu: andymax napisał(a): > To ja wysłałem te fotki. > A Termos jest tylko dlatego, że wysyłałem wsio jak leci ! > Naprawię swój błąd, obiecuję (ale nie róbcie szumu, bo fotki są bez zezwolenia) > Zdjęcia są robione przez szybę Wilgi, w pochmurny dzień, więc są jakie są (plus > > kompresja + drgania samolotu) > Przygotowuję album z otwarcia stadionu na Litewskiej i parę innych. > Może będziecie bardziej wyrozumiali ? O tym zezwoleniu to chyba juz pisales na forum(forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=3058744&a=3064263) Ale siem nie martw bo foty siedza na zagramanicznym serwerze i Cie nie zlapiom !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś