buka007 17.04.07, 07:40 Niedługo majowy weekend. Ruszacie w Polske? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewidzialna_l Re: Wielka Majówka 17.04.07, 09:53 Maj,zacznie sie pieknie,najpierw morze na pare dni,a potem moje kochane Gliwice na dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wielka Majówka 17.04.07, 20:27 Plany padły i chyba nie wyjadę nigdzie. Zatem pokursuję sobie nad wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:20 Ja chyba też nie, ale nie martwi mnie to. Miasto pustoszeje bo wszyscy tłoczą się gdzies w Pobierowie, Międzyzdrojach, ty się nie przejmujesz żadnymi majowymi trendami idziesz do kina i już. Też jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:27 Zawsze jest tak, że jak nie wyjadę na jakiś dłuższy weekend to pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:35 Dokładnie 102 km,od domu,znajduje sie plaza na której jest tak mało ludzi,ze mozesz po niej nagolaska latac. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:37 To w sam raz dla mnie, bo ja jestem z tych opalających się beztekstylnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując sobie 26.04.07, 08:37 wesoło. Miłej podróży do twoich ukochanych Gliwic, nie zapomnij o nas - widokówkę chociaz przyslij, albo sląskiego powietrza w słoiku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując 26.04.07, 08:52 Nie tak szybko,podspiewujac malowałam wczoraj sufit ,a zaraz zabieram sie za sciany nie wiem jak je pomaluje.Na majówke jade nad morze,jedziemy w sobote na 5 dni,potem wracamy, i 11 mam pociag na Slask,Gliwce sa naczjczystszym miastem na Slasku.jest sporo zieleni,i nie ma tam kopaln.Piekny ryneczek.Politechnika Slaska,Teatr Muzyczny.mnóstwo starych odnowionych kamienic,i ten klimat,,,,,ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując 26.04.07, 09:08 to ty taka selfmade women :)) A sciany na jaki kolor???? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując 26.04.07, 09:24 nie mam pojecia,jestem przparta do muru,,siedze i mysle,jaki kolor,,,, Odpowiedz Link Zgłoś