Dodaj do ulubionych

Wielka Majówka

17.04.07, 07:40
Niedługo majowy weekend. Ruszacie w Polske?
Obserwuj wątek
    • niewidzialna_l Re: Wielka Majówka 17.04.07, 09:53
      Maj,zacznie sie pieknie,najpierw morze na pare dni,a potem moje kochane Gliwice
      na dłuzej.
    • sibeliuss Re: Wielka Majówka 17.04.07, 20:27
      Plany padły i chyba nie wyjadę nigdzie. Zatem pokursuję sobie nad wodę.
      • buka007 Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:20
        Ja chyba też nie, ale nie martwi mnie to. Miasto pustoszeje bo wszyscy tłoczą
        się gdzies w Pobierowie, Międzyzdrojach, ty się nie przejmujesz żadnymi
        majowymi trendami idziesz do kina i już. Też jest fajnie
        • sibeliuss Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:27
          Zawsze jest tak, że jak nie wyjadę na jakiś dłuższy weekend to pada deszcz.
          • niewidzialna_l Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:35
            Dokładnie 102 km,od domu,znajduje sie plaza na której jest tak mało ludzi,ze
            mozesz po niej nagolaska latac.
            • sibeliuss Re: Wielka Majówka 17.04.07, 22:37
              To w sam raz dla mnie, bo ja jestem z tych opalających się beztekstylnie.
              • violka30 Re: Wielka Majówka 26.04.07, 09:15
                czyżby Lubiewo?
    • buka007 Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując sobie 26.04.07, 08:37
      wesoło.
      Miłej podróży do twoich ukochanych Gliwic, nie zapomnij o nas - widokówkę
      chociaz przyslij, albo sląskiego powietrza w słoiku :))
      • niewidzialna_l Re: Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując 26.04.07, 08:52
        Nie tak szybko,podspiewujac malowałam wczoraj sufit ,a zaraz zabieram sie za
        sciany nie wiem jak je pomaluje.Na majówke jade nad morze,jedziemy w sobote na 5
        dni,potem wracamy, i 11 mam pociag na Slask,Gliwce sa naczjczystszym miastem na
        Slasku.jest sporo zieleni,i nie ma tam kopaln.Piekny ryneczek.Politechnika
        Slaska,Teatr Muzyczny.mnóstwo starych odnowionych kamienic,i ten klimat,,,,,ehhhh
        • buka007 Re: Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując 26.04.07, 09:08
          to ty taka selfmade women :))
          A sciany na jaki kolor????
          • niewidzialna_l Re: Niewidzialna juz pakuje walizki podśpiewując 26.04.07, 09:24
            nie mam pojecia,jestem przparta do muru,,siedze i mysle,jaki kolor,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka