Dodaj do ulubionych

Nudze sie,,,,,,

04.05.07, 19:35
strasznie,,,,,,
Obserwuj wątek
    • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:38
      jem dropsy i ogladam wnetrza mieszkan.
    • buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:45
      dlaczego sie nudzisz???
      Poczytaj cos moze :)
      P.S.
      Na jaki kolor pomalowalas sciany????
      • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:50
        najpierw pomalowałam na bezowo,potem zrobiłam przecierke,a teraz pomalowałam na
        kremowo,,i tyle,oczy mam zbyt zamglone na ksiazke,nudze sie bo nie mam co
        robic,sprzatac mi sie nie chce,na siłownie zbyt chora jestem,a mój facet gdzies
        lata,kolezanek tu nie mam.
        • buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:57
          ja tez dzisiaj zbyt chora jestem na silownie :)))
          jaki jestes znak zodiaku?
          • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:59
            ni to lew ni to panna,,23 sierpien..na jaka siłownie chodzisz?
            • buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:03
              niewidzialna_l napisała:
              > ni to lew ni to panna,,23 sierpien..na jaka siłownie chodzisz?

kto sie urodził23 sierpnia nic nie robi połowicznie, lecz wszystko spełnia
              gorliwie i z entuzjazmem.
              Potrafi połączyc w jedną harmonijną całosc inteligencję z uczuciem, mądrosc z
              miłoscią
              .....
    • sibeliuss Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:05
      Odeszła dziś cichutko ojca przybrana mama, kobieta wielce szykowna, rodowita
      Warszawianka, dama w każdym calu. Nie byliśmy zżyci, dzieliło nas wiele, ale
      mimo wszystko będzie mi jej brak.

Prosiłbym o nie składanie kondolencji.
      • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:10
        Moi najblizsi odeszli,pare lat temu,w ciagu 2 lat 11osób.została mi
        córka,siostra i siostrzenica.Nie jestem w stanie pozbierac sie do tej pory.
        • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:22

,,,a teraz,dodaje fotki do fotoforum,,,,,macie tam jakies swoje zdjecia?
          • buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:26
            daj linka
            • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:29
              jak sie cos tam wklei to dam,ale nie wiem co tam sie wklei,bo nie mam widocznych
              ikonek i zapisuje na oko
              • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:29

fotoforum.gazeta.pl/3,0,627921.html
                • buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:34
                  zobaczyłam...
                  ... wykazuje zamiłowania artystyczne; przepełnia go uwielbienie dla
                  wszystkiego co piękne. W swym ubraniu, zarowno jak i w urządzeniu mieszkania -
                  wykazuje dużo poczucia piękna i smaku
                  :)
          • violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:35
            ja dzis z nudów pomalowałam (i przetarłam) dwa serwetniki i dwie skrzynki
            (skrzynki planuję skończyć jutro bo już się zimno zrobiło a bawię sie na dworze)
            • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:36
              no prosze ,mamy podobne zamiłowania,lubie przecierki,,,
              • violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:38
                a ten kredens (z jarzębiną) to twój domowy? jest niezły
                • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:41
                  to bardzo stary kredens,był w opłakanym stanie,mój facet chciał go wyrzucic,pól
                  roku go opalałam,potem szlifowałam,na koniec został pomalowany na lawendowo,bo
                  oliwkowy juz mam.poszukam fotki całego kredensu.
                  • violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:47
                    tez mam stary (stary... ekhm, późny Gierek)kredens po dziadku prawie wyrzucony;
                    robiłam na nim swoje pierwsze eksperymenty z przecierkami, ale czekam na wenę,
                    wtedy się za niego zabiorę;
                  • violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:47
                    czekam na zdjęcie kredensu
                    idę sprzątać "warsztat"
                    • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:05
                      fotoforum.gazeta.pl/3,0,627979.html w realu jest ładniejszy.znajde
                      lepsze zdjecie,ale mam z tym kłopoty
                      • buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:09
                        Bardzo ładny
                        Moja Babcia miała taki sam, tylko szyby były zwykłe. Wstawiałas nowe ? bo przy
                        opalaniu różnie bywa ...
                        • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:10
                          szyby sa autentyczne,,,ale tylko 3,4 sie zbiła,nie powiem dlaczego,,,,
                          • niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:11
                            fotoforum.gazeta.pl/3,0,627994.html
                            • violka30 kredens... 04.05.07, 21:28
                              jest rewelacyjny
                              • niewidzialna_l Re: kredens... 08.05.07, 08:39
                                ,moge sie nudzic jeszcze godzine,,,,,
                                • inka117 Re: nie nudno mi.... 10.05.07, 16:45
                                  Nie narzekam na nude,ale zdarza mi sie tesknic do nie wiadomo czego.Lubie
                                  czasmi pobyc sama w domu,ale to sporadycznie zdarza sie.Mam spora rodzine i dwa
                                  telefony...
                            • violka30 jeszcze o kredens 10.05.07, 22:37
                              a w zasadzie o wiszący nad nim świecznik, powiedz, czy poza świeczkami
                              wyposażony jest w normalne żarówki? i gdzie go kupiłaś?

przydałby mi się nierzadko (ta opcja świecznika)
                              • niewidzialna_l Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 08:09
                                Oczywiscie, ze tak,ale juz ta lampa nie wisi w mojej kuchni,bo cos za małą była
                                dla mojego faceta,.lezy sobie grzecznie zapakowana w piwnicy i czeka na lepsze
                                czasy.Kupiłam ja w ikei,,,,
                                • niewidzialna_l Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 08:15
                                  zajrzałam an strone ikei ,i widze ,ze juz jej nie ma.Ostatnio jak tam byłam,to
                                  pozabywali sie ,ostatnich sztuk z tej serii,ale moze na allegro znajdziesz?
                                  • violka30 Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 10:43
                                    poszukam, przydałby mi się taki (wiesz przerwy w dostawach prądu to u nas norma);
                                    • niewidzialna_l Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 10:47
                                      napisz cos ,o tym miejscu w którym mieszkasz,interesuje mnie to,
                                      • violka30 S c h e l l i n ... 11.05.07, 11:10
                                        ...Spadł 11 kwietnia 1715r. o godz. 16 w miejscowości Ska l i n na Pomorzu
                                        Zachodnim, w pobliżu Stargardu Szczecińskiego. Po detonacji spadły dwa kawałki o
                                        łącznej masie około 10 kg. Zjawisku towarzyszył hałas słyszany w wielu
                                        miejscowościach w promieniu kilku mil. Początkowo usłyszano trzy jakby wystrzały
                                        armatnie, następnie szczególnego rodzaju turkot, jak gdyby ciężko naładowany wóz
                                        toczył się szybko po bruku. Spadłe na pole meteoryty zaryły się głęboko w
                                        ziemię, świadkowie widzieli wyrzucony w powietrze piasek. Większy okaz miał
                                        rozmiar ludzkiej czaszki, do której był nawet podobny z kształtu. Mniejszy okaz
                                        miał rozmiar gęsiego jaja. S k alin to meteoryt kamienny.

- "Meteoryty Polski" J. Pokrzywnicki
                                        • niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 11.05.07, 12:48
                                          Czy,ten meteoryt ,został zachowany dla potomnosci ,czy lezy gdzies tam nie
                                          wiadomo gdzie?wyczytałam ze, mieszka tam 485 osób,pewnie wszyscy sie
                                          znacie.Interesuje mnie kto teraz mieszka w gospodarstwie Skalin.Przejezdzajac
                                          tamtędy,widziałam pare osób ,które sie tam krzatały.Czy ,ktos sobie wykupił ten
                                          folwark?
                                          • violka30 Re: S c h e l l i n ... 11.05.07, 13:23
                                            zobacz tu: wikimapia.org/1828670/pl/ te długie białe (zagadka co to?)
                                            znajduje sie na terenie gospodarstwa Sk ali n, a kręcący się tam ludzie, których
                                            widziałaś to pewnie pracownicy (stróż, może ktoś karmiący pozostałe tam
                                            zwierzęta, bo kiedyś była tam duża stadnina koni);

a właścicielem jest www.texassranch.com.pl/page_1151043567171.html
                                            • violka30 Re: S c h e l l i n ... 07.12.07, 12:20
                                              jako, że nikt nie odgadł, nagroda w przewidziana w konkursie: słoik autorskiego
                                              pesto "by violka30" została (wielokrotnie) zjedzona!
                                              a odpowiedź brzmi: te długie, białe widoczne na zdjęciu satelitarnym
                                              wikimapia.org/1828670/pl/ to elementy:
                                              www.digitalphoto.pl/zdjecia/852/
                                              ot i cała tajemnica
                                          • violka30 Re: S c h e l l i n ... 11.05.07, 21:25
                                            napisałam maila do jednego z kolekcjonerów meteorytów, który twierdzi, że
                                            najprawdopodobniej meteoryt ten zginął podczas wojny (której wojny, nie podał)
                                            • niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 09:44

ogladałam kiedys program o meteorytach i starsznie sie zadziwiłam ich cena,sa
                                              bardzo drogie.Moze ruszymy z łopatami na poszukiwanie tego
                                              meteorytu?POmyslałam,ze to byłoby wspaniałe hobby dla buki,,,szukanie meteorytów.
                                              • buka007 Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:11
                                                no wiesz, to jest pomysł, :)
                                                tylko łopatę sobie kupie i w pole..
                                                • niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:17
                                                  i takie nauszniki,jak w czterech pancernych,,,,i psa do wachania,,,,,
                                                  • buka007 Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:23
                                                    moze lepiej swinie?? świnie lepszy węch mają niz psy.. trufli pod ziemią
                                                    szukają.
                                                    Ja zobaczycie jutro babę w nausznikach ze swinią na polu w skalinie to bądzie
                                                    to buka i jej nowe hobby :))
                                                  • niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:25
                                                    taka czarna swinia,bedzie pasowała,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka