niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:38 jem dropsy i ogladam wnetrza mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:45 dlaczego sie nudzisz??? Poczytaj cos moze :) P.S. Na jaki kolor pomalowalas sciany???? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:50 najpierw pomalowałam na bezowo,potem zrobiłam przecierke,a teraz pomalowałam na kremowo,,i tyle,oczy mam zbyt zamglone na ksiazke,nudze sie bo nie mam co robic,sprzatac mi sie nie chce,na siłownie zbyt chora jestem,a mój facet gdzies lata,kolezanek tu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:57 ja tez dzisiaj zbyt chora jestem na silownie :))) jaki jestes znak zodiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 19:59 ni to lew ni to panna,,23 sierpien..na jaka siłownie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:03 niewidzialna_l napisała: > ni to lew ni to panna,,23 sierpien..na jaka siłownie chodzisz? kto sie urodził23 sierpnia nic nie robi połowicznie, lecz wszystko spełnia gorliwie i z entuzjazmem. Potrafi połączyc w jedną harmonijną całosc inteligencję z uczuciem, mądrosc z miłoscią ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:05 Odeszła dziś cichutko ojca przybrana mama, kobieta wielce szykowna, rodowita Warszawianka, dama w każdym calu. Nie byliśmy zżyci, dzieliło nas wiele, ale mimo wszystko będzie mi jej brak. Prosiłbym o nie składanie kondolencji. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:10 Moi najblizsi odeszli,pare lat temu,w ciagu 2 lat 11osób.została mi córka,siostra i siostrzenica.Nie jestem w stanie pozbierac sie do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:22 ,,,a teraz,dodaje fotki do fotoforum,,,,,macie tam jakies swoje zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:29 jak sie cos tam wklei to dam,ale nie wiem co tam sie wklei,bo nie mam widocznych ikonek i zapisuje na oko Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:29 fotoforum.gazeta.pl/3,0,627921.html Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:34 zobaczyłam... ... wykazuje zamiłowania artystyczne; przepełnia go uwielbienie dla wszystkiego co piękne. W swym ubraniu, zarowno jak i w urządzeniu mieszkania - wykazuje dużo poczucia piękna i smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:35 ja dzis z nudów pomalowałam (i przetarłam) dwa serwetniki i dwie skrzynki (skrzynki planuję skończyć jutro bo już się zimno zrobiło a bawię sie na dworze) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:36 no prosze ,mamy podobne zamiłowania,lubie przecierki,,, Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:38 a ten kredens (z jarzębiną) to twój domowy? jest niezły Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:41 to bardzo stary kredens,był w opłakanym stanie,mój facet chciał go wyrzucic,pól roku go opalałam,potem szlifowałam,na koniec został pomalowany na lawendowo,bo oliwkowy juz mam.poszukam fotki całego kredensu. Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:47 tez mam stary (stary... ekhm, późny Gierek)kredens po dziadku prawie wyrzucony; robiłam na nim swoje pierwsze eksperymenty z przecierkami, ale czekam na wenę, wtedy się za niego zabiorę; Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 20:47 czekam na zdjęcie kredensu idę sprzątać "warsztat" Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:05 fotoforum.gazeta.pl/3,0,627979.html w realu jest ładniejszy.znajde lepsze zdjecie,ale mam z tym kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:09 Bardzo ładny Moja Babcia miała taki sam, tylko szyby były zwykłe. Wstawiałas nowe ? bo przy opalaniu różnie bywa ... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:10 szyby sa autentyczne,,,ale tylko 3,4 sie zbiła,nie powiem dlaczego,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Nudze sie,,,,,, 04.05.07, 21:11 fotoforum.gazeta.pl/3,0,627994.html Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: kredens... 08.05.07, 08:39 ,moge sie nudzic jeszcze godzine,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: nie nudno mi.... 10.05.07, 16:45 Nie narzekam na nude,ale zdarza mi sie tesknic do nie wiadomo czego.Lubie czasmi pobyc sama w domu,ale to sporadycznie zdarza sie.Mam spora rodzine i dwa telefony... Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 jeszcze o kredens 10.05.07, 22:37 a w zasadzie o wiszący nad nim świecznik, powiedz, czy poza świeczkami wyposażony jest w normalne żarówki? i gdzie go kupiłaś? przydałby mi się nierzadko (ta opcja świecznika) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 08:09 Oczywiscie, ze tak,ale juz ta lampa nie wisi w mojej kuchni,bo cos za małą była dla mojego faceta,.lezy sobie grzecznie zapakowana w piwnicy i czeka na lepsze czasy.Kupiłam ja w ikei,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 08:15 zajrzałam an strone ikei ,i widze ,ze juz jej nie ma.Ostatnio jak tam byłam,to pozabywali sie ,ostatnich sztuk z tej serii,ale moze na allegro znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 10:43 poszukam, przydałby mi się taki (wiesz przerwy w dostawach prądu to u nas norma); Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: jeszcze o kredens 11.05.07, 10:47 napisz cos ,o tym miejscu w którym mieszkasz,interesuje mnie to, Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 S c h e l l i n ... 11.05.07, 11:10 ...Spadł 11 kwietnia 1715r. o godz. 16 w miejscowości Ska l i n na Pomorzu Zachodnim, w pobliżu Stargardu Szczecińskiego. Po detonacji spadły dwa kawałki o łącznej masie około 10 kg. Zjawisku towarzyszył hałas słyszany w wielu miejscowościach w promieniu kilku mil. Początkowo usłyszano trzy jakby wystrzały armatnie, następnie szczególnego rodzaju turkot, jak gdyby ciężko naładowany wóz toczył się szybko po bruku. Spadłe na pole meteoryty zaryły się głęboko w ziemię, świadkowie widzieli wyrzucony w powietrze piasek. Większy okaz miał rozmiar ludzkiej czaszki, do której był nawet podobny z kształtu. Mniejszy okaz miał rozmiar gęsiego jaja. S k alin to meteoryt kamienny. - "Meteoryty Polski" J. Pokrzywnicki Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 11.05.07, 12:48 Czy,ten meteoryt ,został zachowany dla potomnosci ,czy lezy gdzies tam nie wiadomo gdzie?wyczytałam ze, mieszka tam 485 osób,pewnie wszyscy sie znacie.Interesuje mnie kto teraz mieszka w gospodarstwie Skalin.Przejezdzajac tamtędy,widziałam pare osób ,które sie tam krzatały.Czy ,ktos sobie wykupił ten folwark? Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: S c h e l l i n ... 11.05.07, 13:23 zobacz tu: wikimapia.org/1828670/pl/ te długie białe (zagadka co to?) znajduje sie na terenie gospodarstwa Sk ali n, a kręcący się tam ludzie, których widziałaś to pewnie pracownicy (stróż, może ktoś karmiący pozostałe tam zwierzęta, bo kiedyś była tam duża stadnina koni); a właścicielem jest www.texassranch.com.pl/page_1151043567171.html Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: S c h e l l i n ... 07.12.07, 12:20 jako, że nikt nie odgadł, nagroda w przewidziana w konkursie: słoik autorskiego pesto "by violka30" została (wielokrotnie) zjedzona! a odpowiedź brzmi: te długie, białe widoczne na zdjęciu satelitarnym wikimapia.org/1828670/pl/ to elementy: www.digitalphoto.pl/zdjecia/852/ ot i cała tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: S c h e l l i n ... 11.05.07, 21:25 napisałam maila do jednego z kolekcjonerów meteorytów, który twierdzi, że najprawdopodobniej meteoryt ten zginął podczas wojny (której wojny, nie podał) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 09:44 ogladałam kiedys program o meteorytach i starsznie sie zadziwiłam ich cena,sa bardzo drogie.Moze ruszymy z łopatami na poszukiwanie tego meteorytu?POmyslałam,ze to byłoby wspaniałe hobby dla buki,,,szukanie meteorytów. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:11 no wiesz, to jest pomysł, :) tylko łopatę sobie kupie i w pole.. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:17 i takie nauszniki,jak w czterech pancernych,,,,i psa do wachania,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:23 moze lepiej swinie?? świnie lepszy węch mają niz psy.. trufli pod ziemią szukają. Ja zobaczycie jutro babę w nausznikach ze swinią na polu w skalinie to bądzie to buka i jej nowe hobby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: S c h e l l i n ... 13.05.07, 11:25 taka czarna swinia,bedzie pasowała,,,, Odpowiedz Link Zgłoś