Dodaj do ulubionych

wyprzedaż w h&m

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:30
pomozcie prosze,kto wie kiedy w tym sklepie jest wyprzedaz?mam troche daleko
do szczecina,wiec trudno wciaz jezdzic i sprawdzac.dzieki za informacje
Obserwuj wątek
    • gupek.szczecin Re: wyprzedaż w h&m 11.06.07, 21:31
      Gość portalu: kasia napisał(a):

> pomozcie prosze,kto wie kiedy w tym sklepie jest wyprzedaz?mam troche daleko
      > do szczecina,wiec trudno wciaz jezdzic i sprawdzac.dzieki za informacje

Ale ty Katarzyno jesteś nieskomplikowana dziewczyna. :-(
      • Gość: kasia Re: wyprzedaż w h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:47
        faktycznie jestes gupek!
        • Gość: Karol Re: wyprzedaż w h&m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:55
          H&M to przecież zwykła "ciuch buda" i nawet reklamy z Madonną czy inną Minogą
          nic nie pomogą. Szamteks.
          • andzela28 Re: wyprzedaż w h&m 12.06.07, 08:56
            W ktorym nic kompletnie niema.....
            • Gość: selawi Re: wyprzedaż w h&m IP: 83.18.220.* 12.06.07, 09:04
              Jesteście jak zwykle cudni. Kasia nie pytała o opinię, czy H&M to fajny sklep
              czy nie, nie pytała sie, czy jest skomplikowana czy prosta, tylko prosiła o
              drobną pomoc z nadzieją na życzliwość. Ale nie- jak zwykle, nie można sobie
              odpuścić okazji, żeby wypluc troche jadu, co? Ciekawa jestem, gdzie wy się
              ubieracie, pewnie u Diora i Kenzo, co? Żenada.
              Kasia, nie mam pojęcia, kiedy wyprzedaż, ale może wejdź na stronę H&M albo
              Galaxy, tam powinny być informacje na temat wyprzedaży.
              • Gość: kasia Re: wyprzedaż w h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:46
                dzieki za choc jedna normalna odpowiedz.reszta to faktycznie zenada,ale
                mysle,ze macie po prostu niskie poczucie wartosci i musicie sie troche
                wyzyc.poza tym w h&m ubieram moja coreczke,a sadzac po tlumach w tym sklepie
                ubiera sie tam sporo osob.chyba,ze kupuja i wyrzucaja,takie to wszystko
                brzydkie........
                • Gość: pieszy Re: wyprzedaż w h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:49
                  zapomniałaś o apaczach
                • Gość: ja Re: wyprzedaż w h&m IP: *.chello.pl 12.06.07, 22:39
                  Kasia - zapytaj na wizażu - www.wizaz.pl - jest tam forum moda - znajdziesz
                  wszystko, co tylko chcesz :)
                • Gość: zona.pijaka Re: wyprzedaż w h&m IP: *.icm.edu.pl 13.06.07, 05:36
                  Gość portalu: kasia napisał(a):
                  > poza tym w h&m ubieram moja coreczke,a sadzac po tlumach

Bzdury gadasz głupia Cipo. Bo pójdę dziś specjalnie do tej ciuchbudy i zrobie
                  ci tam zdjęcie, film, udowodnię jakie tam puchy. I tylko zaglądający tam od
                  czasu do czasu, podobni tobie - więc nie trolluj i nie zachwalaj lipy.
                  • oktomvre Re: wyprzedaż w h&m 13.06.07, 07:10
                    Większość znajomych mi rodziców przerabia H&M. Dla dzieciaków ciuchy świetne!
                    Możesz mnie też nazwać głupią cipą, jeśli masz życzenie :)
                  • Gość: kasia Re: wyprzedaż w h&m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:50
                    niespecjalnie mam ochote,zeby jakis debil\debilka mnie obrazal.przeciez ty
                    mozesz ubierac sie nawet na wysypisku(co zapewne czynisz)i nikt ci tego
                    zabronic nie moze.tak poza tym proponuje wizyte u psychiatry,bo naprawde zle z
                    toba,ale moze jest jeszcze jakas szansa...............a za obrazanie mozesz
                    kiedys w realu w pysk dostac,no tak,ale tam sie nie ujawnisz.deklu.
                    • Gość: karolina Moje Drogie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:01
                      De gustibus non est disputandum :)))
                  • Gość: gupek Re: wyprzedaż w h&m IP: *.chello.pl 13.06.07, 17:17
                    Brawo dla żony.pijaka.

Trzeba być szalonym, aby wejść w ogóle na ten kretyński, debilny wątek.

DO WIDZENIA PANIOM?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka