Gość: Narcyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:45 To wszystko przez Kaczyńskich:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan jaki producent??????? napiszcie do cholery!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 21:46 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Jaki producent? A moze Putina zapytac? IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.07, 21:48 Ruskie nie takie glupie. Gowna jesc nie chca Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jaki producent??????? napiszcie do cholery!!! 14.06.07, 22:03 jakaś masarnia z Kamienia Pomorskiego podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: jaki producent??????? IP: 213.241.2.* 14.06.07, 22:19 Musieli nie źle dostać w łapę, by nie podawać ich nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bushman Re: jaki producent??????? napiszcie do cholery!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:20 Rol-Banc ze Świerzna koło Kamienia Pomorskiego www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007061503 Odpowiedz Link Zgłoś
login9615 Re: Już 52 chorych na włośnicę 14.06.07, 22:01 To wlaśnie takie mieso chcecie sprzedać Rosjanom? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Już 52 chorych na włośnicę 14.06.07, 22:05 CBA powinno się zabrać za ten szpital i odwiedzić jego ordynatora o 6 rano. Ale muszą uważać bo tam jest baron z SLD powiązany z nafia kiełbasianą i może im zjeść całą kiełbasę żeby ukryć dowody na pranie brudnych pieniędzy w banku szwajcarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enon Zbiorowisko pisowskich nieudaczników IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:18 Kolejny sukces "najlepszego rządu po 1989 roku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamam Re: Zbiorowisko forumowych nieudaczników IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 22:43 Jesteś wprost rozbrajająco głupi. Nie wiesz nawet na czym polega zakażenie włośnicą i piszesz głupoty na temat partii politycznej. uważasz, że jesteś zabawny? Co ma rząd do chorych zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Już 52 chorych na włośnicę IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:21 a za leczenie zatrutych kiełbasą zapłacą podwyższoną składką OC właściciele samochodów :-( hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość: Ruskie i Giermańce zawsze tak uważali. IP: *.ists.pl 14.06.07, 23:15 No i zdarzyło się, że Polski nie było. W ogóle. Ku ich uciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość: To wszystko przez to ruskie mięso... IP: *.ists.pl 14.06.07, 22:46 Trzeba piorunem zamknąc granicę dla importu ruskiego mięsa. Trzeba też wysłać inspektorów sanitarnych, którzy sprawdzą, które ruskie masarnie w Rosji mogą produkować ruskie mięso na export do Polski. A ja dzięki Bogu skończyłem z mięsem w ogóle 30 lat temu i mam spokój, żadnych robaków przypadkowo nie połknę. Co polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZygZag W Europie Zachodniej i USA ... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.06.07, 22:47 ... mięso wieprzowe mrozi się do -35 C na trzy doby przed przerobem i włośnia szlag trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK wierze, przeciez jakies pol roku temu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:52 bodajze w Bawarii odkryto kilka ton podgnilego miesa przeznaczonego do liftingu i dalszej sprzedazy... podobno wczesniej wiele ton takiego badziewia sprzedano. Wiec skoro nic nie zalapali, tzn ze dziala. Nie tylko na wlosnia jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżnik Re: wierze, przeciez jakies pol roku temu, IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:43 A czy kolega miał kiedyś okazje przebywać na bliskim wschodzie, ew Pakistanie, Mongolii lub Rosji azjatyckiej i widział co tam ludzie jedzą i w jakich warunkach przechowywane jest mięso? Powiem tylko tyle, że nadgniłe mięso wbrew potocznym opiniom i mimo tego że śmierdzi okrutnie można bezpiecznie spożywać - robią tak miliony ludzi na całym świecie i jakoś żyją, co śmieszne często ciesząc się o wiele lepszym zdrowiem od tego które posiadamy my Europejczycy spożywający niby wszystko świeże i pachnące, ale za to pełne zabójczej chemii. Niewielu ludzi wie, ale w Europie w czasach przed rewolucją przemysłową spożywanie takiego nadgniłego mięsa też było standardem - stąd się wzięła mi. moda na stosowanie drogich przypraw korzennych sprowadzanych z Indii i tańszych aromatyzujących takie jak majeranek który rósł w Europie. Stosowano je głownie po to by zabić smród zgniłego mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Kielbase wypuscila na rynek firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:50 ... no wlasnie, ktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black flag wegetarianizm jest moją bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:54 nie jem mięsa, i wam też polecam niejedzenie ścierwa z zabitych zwierząt. po to mamy mózgi, żeby myśleć i odżywiać się świadomie, a nie jak nasi padlinożerni przodkowie. wegetarianie nie zatruwają się kiełbasą. pozdrawiam. black flag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość: Potwierdzam, potwierdzam. Tylko.. IP: *.ists.pl 14.06.07, 23:12 Sałatę trzeba dobrze myć, bo niektóre robaki też są wegetarianami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlecik Re: wegetarianizm jest moją bronią IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:34 To sobie jedz warzywa które rosną przy drogach, na glebie wzbogacanej azotanami, są pryskane pestycydami i są naturalnie podlewane deszczówką która jest toksycznym syfem. Smacznego :) Ja pozostanę przy swoim schabowym. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem A czemu na oddziałach zakaźnych? 14.06.07, 22:56 Niech mnie ktoś poprawi, jeśli źle myślę, ale wydaje mi się, że na oddziały chorób zakaźnych powinny trafiać osoby, które mogą zarazić innych ludzi. A nie osoby, które same się zaraziły, ale nikogo już nie zarażą (że sparafrazuję ministra Zerro). Konsumenci włośnia mogliby sobie w sumie leżeć na internie i też byłoby dobrze - czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość: Niestety, to cholerstwo przełazi.. IP: *.ists.pl 14.06.07, 23:17 Trzeba izolować. Nie jedz mięsa.. Polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mockturtle Re: Niestety, to cholerstwo przełazi.. IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 15.06.07, 00:18 Nie przelazi. Nie ma potrzeby izolowania. Zarazic sie mozna wylacznie spozywajac mieso zakazonej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shithead Re: Niestety, to cholerstwo przełazi.. IP: *.ipt.aol.com 15.06.07, 05:54 Kaczyzm juz propaguje nawet kanibalizm?. Macie w tej Polsce wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. I bardzo dobrze ze jest tak powaznie IP: 80.53.41.* 14.06.07, 23:04 Ludzie lekcwaza sobie wszystko, zra wieprzowine z tzw gospodarskiego uboju, maja w gdzies glisty, tasiemce czy wlosnice, oni wiedza lepiej i zaden wyksztalciuch nie bedzie im mowil ze miesa jest niezdrowe... niech do tego dojda jagody i inne owoce runa lesnego zjadane bez higieny i za 10 - 15 lat bedziemy mieli wysyp ofiar bablowicy, jeszcze pare kleszczy i boreliozki i juz mamy mix chlopow panszczyznianych co to sie do miast poprzeprowadzali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: I bardzo dobrze ze jest tak powaznie IP: *.compower.pl 14.06.07, 23:12 skandal zeby nie podac nazwy producenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I bardzo dobrze ze jest tak powaznie 14.06.07, 23:16 Gość portalu: krakus napisał(a): > skandal > > > zeby nie podac nazwy producenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..................... SANEPID naraża nasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik postępowy Re: I bardzo dobrze ze jest tak powaznie IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:31 Mięso z gospodarskiego uboju jeśli jest przeznaczone do uwędzenia, to jest wcześniej badane przez weterynarza. Jeśli zostanie poddane obróbce termicznej i na własny użytek nie ma potrzeby żeby je badać bo pasożyty i tak nie przeżyją procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Jak sie nazywa ta firma, do cholery??? IP: 212.182.120.* 14.06.07, 23:51 jwt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingstonny Tajny producent trucizny? IP: *.proxy.aol.com 15.06.07, 00:58 Tak samo jak kiedys. Wszystko jest tajne. Shame on you. Ktory to swiat? Z tymi pogladami numer cztery to komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Już 52 chorych na włośnicę 15.06.07, 01:18 no to wyslac tam CBA, zeby zabrala cala dokumentacje i aresztowala lekarzy, bedzie weselej i na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silent To Rosja podłożyła włośnice i IP: *.bulldogdsl.com 15.06.07, 01:39 teraz będzie to wykorzystywać jako dowód na złe polskie mięso !!!!!!!!!! Wspomnicie moje słowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarioG Masarnia masarnią a ubojnia pracuje dalej!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 02:05 Napisano że nie wiadomo czy nie masarnia jest winna to dlaczego nie zamkneli wszystkich ubojni ktore dostarczały mieso do masarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shithead Re: To Rosja podłożyła włośnice i IP: *.ipt.aol.com 15.06.07, 05:57 To zamiast miecha eksportujcie do ruskich banany albo kokosy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew1000 producent ROL BANC Świerzno k/Kam.Pom. ??? 15.06.07, 06:56 Z gazety nie idzie się dowiedzieć to wszedłem na stronę: www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007061503 Ale czy to prawda? ......................................... CSN wycieraczki z klasą wycieraczki i maty sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: producent ROL BANC Świerzno k/Kam.Pom. ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:09 ja Ciebie i tu tez polityka... "Kim więc dziś jest wymieniony w raporcie NIK „lek. wet. S.P.”? Otóż tak został ukarany, że awansował z Gryfina na powiatowego lekarza weterynarii w Szczecinie! Nominację musiał zatwierdzić, ten, który miał go ukarać, czyli wojewódzki lekarz weterynarii dr Tomasz Grupiński! Prywatnie brat wpływowego posła Platformy Obywatelskiej Rafała Grupińskiego. " Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: producent ROL BANC Świerzno k/Kam.Pom. ??? 15.06.07, 11:21 teraz przynajmniej wiadomo czemu prasa nie podaje danych, bo to polityka panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogamaya Już 52 chorych na włośnicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:26 Mięso nie jest dla ludzi i tyle :( Odpowiedz Link Zgłoś
js2208 Re: Już 52 chorych na włośnicę 15.06.07, 09:01 Jak czytam ,te wypowiedzi to mnie bardzo śmieszy co wypisujecie.Choroba jest bardzo poważna itylko ciężkie przypadki są leczone w szpitalu,natomiast dużo osób leczy się w domu.Ponieważ można tak leczyć pod warunkiem ,że lekarz przepisał ći odpowiedni lek.Nie wiem kto winien ,ale wiem że kiełbasy wędzonej polskiej moja rodzina nigdy nie będzie jadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: payne Wystarczy nie jest kiełbasy przez jakis czas. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:29 Wystarczy nie jest kiełbasy przez jakis czas i sytulacja sie uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Biznesmeni będą truć a szarlatani leczyć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:55 Prywatne firmy są hołubione choć trują ludzi. Medykami się rząd nie przejmuje, rządowe szpitale są i będą. Inne szpitale pozamykać, lekarzy wygonić, ludzi potruć i rząd będzie miał spokoj. Biznesmeni będą nas truć a szarlatani leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny dlaczego wyborcza ni epodała nazwy producenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:19 czyżby prewencyjnie producent wyslał zastraszające pismo do redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Rol-Banc ze Świerzna koło Kamienia Pomorskiego IP: 195.124.114.* 15.06.07, 12:16 Rol-Banc ze Świerzna koło Kamienia Pomorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?--? Już 52 chorych na włośnicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:35 Co w przypadku, gdy nie znając producenta ktoś miałby jeszcze w domu taki produkt ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaX Już 52 chorych na włośnicę IP: 195.205.38.* 15.06.07, 14:27 Rosjanie już dawno uznali, że polskie mięso nie jest dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś