Dodaj do ulubionych

Już 52 chorych na włośnicę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:45
To wszystko przez Kaczyńskich:D
Obserwuj wątek
    • Gość: jan jaki producent??????? napiszcie do cholery!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 21:46
      j/w
      • Gość: Rysio Jaki producent? A moze Putina zapytac? IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.07, 21:48
        Ruskie nie takie glupie. Gowna jesc nie chca
      • beatrix13 Re: jaki producent??????? napiszcie do cholery!!! 14.06.07, 22:03
        jakaś masarnia z Kamienia Pomorskiego podobno
        • Gość: mycha Re: jaki producent??????? IP: 213.241.2.* 14.06.07, 22:19
          Musieli nie źle dostać w łapę, by nie podawać ich nazwy...
      • Gość: bushman Re: jaki producent??????? napiszcie do cholery!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:20
        Rol-Banc ze Świerzna koło Kamienia Pomorskiego

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007061503
    • login9615 Re: Już 52 chorych na włośnicę 14.06.07, 22:01
      To wlaśnie takie mieso chcecie sprzedać Rosjanom?
    • ja.ja222 Już 52 chorych na włośnicę 14.06.07, 22:05
      CBA powinno się zabrać za ten szpital i odwiedzić jego ordynatora o 6 rano. Ale
      muszą uważać bo tam jest baron z SLD powiązany z nafia kiełbasianą i może im
      zjeść całą kiełbasę żeby ukryć dowody na pranie brudnych pieniędzy w banku
      szwajcarskim.
    • Gość: enon Zbiorowisko pisowskich nieudaczników IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:18
      Kolejny sukces "najlepszego rządu po 1989 roku".
      • Gość: szamam Re: Zbiorowisko forumowych nieudaczników IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 22:43
        Jesteś wprost rozbrajająco głupi. Nie wiesz nawet na czym polega zakażenie
        włośnicą i piszesz głupoty na temat partii politycznej. uważasz, że jesteś
        zabawny? Co ma rząd do chorych zwierząt?
    • Gość: pit Już 52 chorych na włośnicę IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:21
      a za leczenie zatrutych kiełbasą
      zapłacą podwyższoną składką OC właściciele samochodów :-(
      hahahaha...
    • old.european Putin ma racje. 14.06.07, 22:41

• Gość: Gość: Gość: Gość: Ruskie i Giermańce zawsze tak uważali. IP: *.ists.pl 14.06.07, 23:15
        No i zdarzyło się, że Polski nie było. W ogóle. Ku ich uciesze.
    • Gość: Gość: Gość: Gość: To wszystko przez to ruskie mięso... IP: *.ists.pl 14.06.07, 22:46
      Trzeba piorunem zamknąc granicę dla importu ruskiego mięsa. Trzeba też wysłać
      inspektorów sanitarnych, którzy sprawdzą, które ruskie masarnie w Rosji mogą
      produkować ruskie mięso na export do Polski.

A ja dzięki Bogu skończyłem z mięsem w ogóle 30 lat temu i mam spokój, żadnych
      robaków przypadkowo nie połknę. Co polecam wszystkim.
    • Gość: ZygZag W Europie Zachodniej i USA ... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.06.07, 22:47
      ... mięso wieprzowe mrozi się do -35 C na trzy doby przed przerobem i włośnia
      szlag trafia.
      • Gość: EDEK wierze, przeciez jakies pol roku temu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:52
        bodajze w Bawarii odkryto kilka ton podgnilego miesa przeznaczonego do liftingu
        i dalszej sprzedazy... podobno wczesniej wiele ton takiego badziewia sprzedano.
        Wiec skoro nic nie zalapali, tzn ze dziala. Nie tylko na wlosnia jak widac.
        • Gość: Podróżnik Re: wierze, przeciez jakies pol roku temu, IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:43
          A czy kolega miał kiedyś okazje przebywać na bliskim wschodzie, ew Pakistanie,
          Mongolii lub Rosji azjatyckiej i widział co tam ludzie jedzą i w jakich
          warunkach przechowywane jest mięso?

Powiem tylko tyle, że nadgniłe mięso wbrew potocznym opiniom i mimo tego że
          śmierdzi okrutnie można bezpiecznie spożywać - robią tak miliony ludzi na całym
          świecie i jakoś żyją, co śmieszne często ciesząc się o wiele lepszym zdrowiem od
          tego które posiadamy my Europejczycy spożywający niby wszystko świeże i
          pachnące, ale za to pełne zabójczej chemii. Niewielu ludzi wie, ale w Europie w
          czasach przed rewolucją przemysłową spożywanie takiego nadgniłego mięsa też było
          standardem - stąd się wzięła mi. moda na stosowanie drogich przypraw korzennych
          sprowadzanych z Indii i tańszych aromatyzujących takie jak majeranek który rósł
          w Europie. Stosowano je głownie po to by zabić smród zgniłego mięsa.
    • pyosalpinx ta kielbasa dla Putina miala byc... 14.06.07, 22:47

• Gość: EDEK Kielbase wypuscila na rynek firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:50
        ... no wlasnie, ktora?
    • Gość: black flag wegetarianizm jest moją bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:54
      nie jem mięsa, i wam też polecam niejedzenie ścierwa z zabitych zwierząt. po to
      mamy mózgi, żeby myśleć i odżywiać się świadomie, a nie jak nasi padlinożerni
      przodkowie. wegetarianie nie zatruwają się kiełbasą. pozdrawiam. black flag.
      • Gość: Gość: Gość: Gość: Potwierdzam, potwierdzam. Tylko.. IP: *.ists.pl 14.06.07, 23:12
        Sałatę trzeba dobrze myć, bo niektóre robaki też są wegetarianami.
      • Gość: kotlecik Re: wegetarianizm jest moją bronią IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:34
        To sobie jedz warzywa które rosną przy drogach, na glebie wzbogacanej azotanami,
        są pryskane pestycydami i są naturalnie podlewane deszczówką która jest
        toksycznym syfem. Smacznego :)

Ja pozostanę przy swoim schabowym.
    • buhaj_z_rogiem A czemu na oddziałach zakaźnych? 14.06.07, 22:56
      Niech mnie ktoś poprawi, jeśli źle myślę, ale wydaje mi się, że na oddziały chorób zakaźnych powinny trafiać osoby, które mogą zarazić innych ludzi. A nie osoby, które same się zaraziły, ale nikogo już nie zarażą (że sparafrazuję ministra Zerro).
      Konsumenci włośnia mogliby sobie w sumie leżeć na internie i też byłoby dobrze - czy się mylę?
      • Gość: Gość: Gość: Gość: Niestety, to cholerstwo przełazi.. IP: *.ists.pl 14.06.07, 23:17
        Trzeba izolować.

Nie jedz mięsa.. Polecam..
        • Gość: mockturtle Re: Niestety, to cholerstwo przełazi.. IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 15.06.07, 00:18
          Nie przelazi. Nie ma potrzeby izolowania. Zarazic sie mozna wylacznie
          spozywajac mieso zakazonej osoby.
          • Gość: shithead Re: Niestety, to cholerstwo przełazi.. IP: *.ipt.aol.com 15.06.07, 05:54
            Kaczyzm juz propaguje nawet kanibalizm?. Macie w tej Polsce wesolo!
    • Gość: Vlad.H. I bardzo dobrze ze jest tak powaznie IP: 80.53.41.* 14.06.07, 23:04
      Ludzie lekcwaza sobie wszystko, zra wieprzowine z tzw gospodarskiego uboju, maja
      w gdzies glisty, tasiemce czy wlosnice, oni wiedza lepiej i zaden wyksztalciuch
      nie bedzie im mowil ze miesa jest niezdrowe... niech do tego dojda jagody i inne
      owoce runa lesnego zjadane bez higieny i za 10 - 15 lat bedziemy mieli wysyp
      ofiar bablowicy, jeszcze pare kleszczy i boreliozki i juz mamy mix chlopow
      panszczyznianych co to sie do miast poprzeprowadzali....
      • Gość: krakus Re: I bardzo dobrze ze jest tak powaznie IP: *.compower.pl 14.06.07, 23:12
        skandal

zeby nie podac nazwy producenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • beatrix13 Re: I bardzo dobrze ze jest tak powaznie 14.06.07, 23:16
          Gość portalu: krakus napisał(a):

> skandal
          >
          >
          > zeby nie podac nazwy producenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....................
          SANEPID naraża nasze zdrowie
          • andreas.007 chronia dobre imie tego zakładu i sklepów... ;)) 14.06.07, 23:29

• Gość: rolnik postępowy Re: I bardzo dobrze ze jest tak powaznie IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:31
        Mięso z gospodarskiego uboju jeśli jest przeznaczone do uwędzenia, to jest
        wcześniej badane przez weterynarza. Jeśli zostanie poddane obróbce termicznej i
        na własny użytek nie ma potrzeby żeby je badać bo pasożyty i tak nie przeżyją
        procesu.
    • Gość: Wacek Jak sie nazywa ta firma, do cholery??? IP: 212.182.120.* 14.06.07, 23:51
      jwt
    • Gość: kingstonny Tajny producent trucizny? IP: *.proxy.aol.com 15.06.07, 00:58
      Tak samo jak kiedys. Wszystko jest tajne. Shame on you.
      Ktory to swiat? Z tymi pogladami numer cztery to komplement.
    • gburiaifuria Już 52 chorych na włośnicę 15.06.07, 01:18
      no to wyslac tam CBA, zeby zabrala cala dokumentacje i aresztowala lekarzy,
      bedzie weselej i na czasie.
    • Gość: Silent To Rosja podłożyła włośnice i IP: *.bulldogdsl.com 15.06.07, 01:39
      teraz będzie to wykorzystywać jako dowód na złe polskie mięso !!!!!!!!!!
      Wspomnicie moje słowa !
      • Gość: MarioG Masarnia masarnią a ubojnia pracuje dalej!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 02:05
        Napisano że nie wiadomo czy nie masarnia jest winna to dlaczego nie zamkneli
        wszystkich ubojni ktore dostarczały mieso do masarni
      • Gość: shithead Re: To Rosja podłożyła włośnice i IP: *.ipt.aol.com 15.06.07, 05:57
        To zamiast miecha eksportujcie do ruskich banany albo kokosy.
        • zbigniew1000 producent ROL BANC Świerzno k/Kam.Pom. ??? 15.06.07, 06:56
          Z gazety nie idzie się dowiedzieć to wszedłem na stronę:

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007061503

Ale czy to prawda?

.........................................
          CSN wycieraczki z klasą
          wycieraczki i maty sklep internetowy
          • Gość: andreas Re: producent ROL BANC Świerzno k/Kam.Pom. ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:09
            ja Ciebie i tu tez polityka...
            "Kim więc dziś jest wymieniony w raporcie NIK „lek. wet. S.P.”? Otóż tak został
            ukarany, że awansował z Gryfina na powiatowego lekarza weterynarii w
            Szczecinie! Nominację musiał zatwierdzić, ten, który miał go ukarać, czyli
            wojewódzki lekarz weterynarii dr Tomasz Grupiński! Prywatnie brat wpływowego
            posła Platformy Obywatelskiej Rafała Grupińskiego. "

• andreas.007 Re: producent ROL BANC Świerzno k/Kam.Pom. ??? 15.06.07, 11:21
              teraz przynajmniej wiadomo czemu prasa nie podaje danych,
              bo to polityka panie...
    • Gość: yogamaya Już 52 chorych na włośnicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:26
      Mięso nie jest dla ludzi i tyle :(
    • js2208 Re: Już 52 chorych na włośnicę 15.06.07, 09:01
      Jak czytam ,te wypowiedzi to mnie bardzo śmieszy co wypisujecie.Choroba jest
      bardzo poważna itylko ciężkie przypadki są leczone w szpitalu,natomiast dużo
      osób leczy się w domu.Ponieważ można tak leczyć pod warunkiem ,że lekarz
      przepisał ći odpowiedni lek.Nie wiem kto winien ,ale wiem że kiełbasy wędzonej
      polskiej moja rodzina nigdy nie będzie jadła.
    • Gość: payne Wystarczy nie jest kiełbasy przez jakis czas. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:29
      Wystarczy nie jest kiełbasy przez jakis czas i sytulacja sie uspokoi.
    • Gość: xxxx Re: Biznesmeni będą truć a szarlatani leczyć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:55
      Prywatne firmy są hołubione choć trują ludzi. Medykami się rząd nie przejmuje,
      rządowe szpitale są i będą. Inne szpitale pozamykać, lekarzy wygonić, ludzi
      potruć i rząd będzie miał spokoj. Biznesmeni będą nas truć a szarlatani leczyć.
    • Gość: głodny dlaczego wyborcza ni epodała nazwy producenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:19
      czyżby prewencyjnie producent wyslał zastraszające pismo do redakcji?
      • Gość: . Rol-Banc ze Świerzna koło Kamienia Pomorskiego IP: 195.124.114.* 15.06.07, 12:16
        Rol-Banc ze Świerzna koło Kamienia Pomorskiego
    • Gość: ?--? Już 52 chorych na włośnicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:35
      Co w przypadku, gdy nie znając producenta ktoś miałby jeszcze w domu taki produkt
      ... ?
    • Gość: JaX Już 52 chorych na włośnicę IP: 195.205.38.* 15.06.07, 14:27
      Rosjanie już dawno uznali, że polskie mięso nie jest dobre ;-)
      • beatrix13 68 15.06.07, 14:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka