Gość: maz.pijaczki IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:28 Cóż więcej można dodać do tej krystlicznej definicji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.warzymice.net 24.06.07, 17:04 szwabskim proxy i z uporem maniaka kaleczacy polszczyzne na polskojezycznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.icm.edu.pl 24.06.07, 18:09 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > szwabskim proxy i z uporem maniaka kaleczacy polszczyzne na polskojezycznym forum. Wyjątkowo raz w zyciu sie z tobą zgadzam. Wiem o tym, nie przeszkadza mi to choć po prawdzie nie wiem jaki ma w tym cel? Kiedyś wpuściłam tu paru w kanał, to ONO również tam weszło. Podstępnie zrobiłam pehapem detekcję języka, komendą: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE www.google.pl/search?hl=pl&q=php++HTTP_ACCEPT_LANGUAGE&btnG=Szukaj+w+Google&lr= I jak myslisz, co mi ONO wydetektowałao? Ano "pl". Zresztą poproś ONO, by ci weszlo na Twoją specjalnie sprepareowaną stronę dla pełnej detekcji. Zobaczysz, że milczeniem zbędzie twoje żądanie - takie to przebiegłe. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na 24.06.07, 19:42 Ty Zono wszystkich tak sprawdasz na tym forum? Mnie tez tak sprawdzalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.icm.edu.pl 24.06.07, 20:00 1.bazyl napisała: > Ty Zono wszystkich tak sprawdasz na tym forum? Mnie tez tak sprawdzalas? Ciebie np nie, bo mało mnie obchodzą te twoje amsterdamskie kafejki z trawą. Ale np menela ze Szwecji - tak. Poza tym te pare osób spod dynamicznych IP neostrady wie o tym że wystarczy im restart by wystartowwać z nowym spamem. Wobec takich, jest tylko jedne wyjście - detektować ich, za jakim lokalnym ruterem tepsy spamują? Wtedy możesz namierzyc konkretną dzielnicę miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż.pijaczki Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.chello.pl 24.06.07, 22:16 jakaś ty mądra! pewnie od tego lubrykanta od gupka czy edka Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc menel buszujacy po cudzych smietnikach 24.06.07, 22:19 i cos sie menelu dowiedzial? moj numer butow i co wczoraj jadlem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: menel buszujacy po cudzych smietnikach IP: *.icm.edu.pl 25.06.07, 05:33 swarozyc napisał: > i cos sie menelu dowiedzial? > moj numer butow i co wczoraj jadlem? Tam u Was na północy za Stockholmem po rowach rosną grzyby i szczaw. Więc zupę szczawiową na pewno. Wiec nie odmówisz mi, jak zaproszę cię na naszą szczecińską gontyńską szczawiówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 nie nadaje sie do detektacji, bo ruter mam stary 25.06.07, 00:18 mnie kiedys Absztyf zdetektował, ale sie pomylił.... ;)) Zreszta ja sam czasami nie wiem gdzie jestem... ;( bo ja czesto restartuje po ostrym piciu! zreszta moja dzielnica w ogóle nie jest konkretna... a tez ostatnio juz nie jestem taki dynamiczny jak niegdys bywało! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: nie nadaje sie do detektacji, bo ruter mam st 25.06.07, 09:23 Napijmy sie lepiej panie kierowniku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na 25.06.07, 00:24 dobre, dobre - wiecej porad proszę :) i z forum szczecina można sie czegoś nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Krysztalowa!!!!!!!!! 25.06.07, 09:46 ie.youtube.com/watch?v=maSCDZPGMCU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż.pijaczki ty very very troll und abstryfikanten IP: *.chello.pl 28.06.07, 00:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=64963187&v=2&s=0 troll trollowaty według kryształowej definicji Odpowiedz Link Zgłoś