Dodaj do ulubionych

Christal - arogancki besserwisser meganickowca

IP: *.chello.pl 24.06.07, 15:28
Cóż więcej można dodać do tej krystlicznej definicji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vlad.H. Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.warzymice.net 24.06.07, 17:04
      szwabskim proxy i z uporem maniaka kaleczacy polszczyzne na polskojezycznym forum.
      • Gość: zona.pijaka Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.icm.edu.pl 24.06.07, 18:09
        Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):
        > szwabskim proxy i z uporem maniaka kaleczacy polszczyzne na polskojezycznym
        forum.

Wyjątkowo raz w zyciu sie z tobą zgadzam. Wiem o tym, nie przeszkadza mi to
        choć po prawdzie nie wiem jaki ma w tym cel?
        Kiedyś wpuściłam tu paru w kanał, to ONO również tam weszło. Podstępnie
        zrobiłam pehapem detekcję języka, komendą: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE
        www.google.pl/search?hl=pl&q=php++HTTP_ACCEPT_LANGUAGE&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
        I jak myslisz, co mi ONO wydetektowałao? Ano "pl".
        Zresztą poproś ONO, by ci weszlo na Twoją specjalnie sprepareowaną stronę dla
        pełnej detekcji.
        Zobaczysz, że milczeniem zbędzie twoje żądanie - takie to przebiegłe.
        • 1.bazyl Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na 24.06.07, 19:42
          Ty Zono wszystkich tak sprawdasz na tym forum? Mnie tez tak sprawdzalas?
          • Gość: zona.pijaka Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.icm.edu.pl 24.06.07, 20:00
            1.bazyl napisała:
            > Ty Zono wszystkich tak sprawdasz na tym forum? Mnie tez tak sprawdzalas?

Ciebie np nie, bo mało mnie obchodzą te twoje amsterdamskie kafejki z trawą.
            Ale np menela ze Szwecji - tak. Poza tym te pare osób spod dynamicznych IP
            neostrady wie o tym że wystarczy im restart by wystartowwać z nowym spamem.
            Wobec takich, jest tylko jedne wyjście - detektować ich, za jakim lokalnym
            ruterem tepsy spamują? Wtedy możesz namierzyc konkretną dzielnicę miasta.
            • Gość: mąż.pijaczki Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na IP: *.chello.pl 24.06.07, 22:16
              jakaś ty mądra! pewnie od tego lubrykanta od gupka czy edka
            • swarozyc menel buszujacy po cudzych smietnikach 24.06.07, 22:19
              i cos sie menelu dowiedzial?
              moj numer butow i co wczoraj jadlem?
              • Gość: zona.pijaka Re: menel buszujacy po cudzych smietnikach IP: *.icm.edu.pl 25.06.07, 05:33
                swarozyc napisał:
                > i cos sie menelu dowiedzial?
                > moj numer butow i co wczoraj jadlem?

Tam u Was na północy za Stockholmem po rowach rosną grzyby i szczaw. Więc zupę
                szczawiową na pewno. Wiec nie odmówisz mi, jak zaproszę cię na naszą
                szczecińską gontyńską szczawiówkę?
            • andreas.007 nie nadaje sie do detektacji, bo ruter mam stary 25.06.07, 00:18
              mnie kiedys Absztyf zdetektował, ale sie pomylił.... ;))
              Zreszta ja sam czasami nie wiem gdzie jestem... ;(
              bo ja czesto restartuje po ostrym piciu!
              zreszta moja dzielnica w ogóle nie jest konkretna...
              a tez ostatnio juz nie jestem taki dynamiczny jak niegdys bywało!
              • absztyfikant Re: nie nadaje sie do detektacji, bo ruter mam st 25.06.07, 09:23
                Napijmy sie lepiej panie kierowniku!:)
        • krzepice.city Re: Nic, no moze poza tym ze to troll jadacy na 25.06.07, 00:24
          dobre, dobre - wiecej porad proszę :) i z forum szczecina można sie czegoś nauczyć
    • absztyfikant Krysztalowa!!!!!!!!! 25.06.07, 09:46
      ie.youtube.com/watch?v=maSCDZPGMCU&mode=related&search=
    • Gość: mąż.pijaczki ty very very troll und abstryfikanten IP: *.chello.pl 28.06.07, 00:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=64963187&v=2&s=0
      troll trollowaty według kryształowej definicji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka