xiv 27.12.07, 16:50 Podobno Żandarmeria Wojskowa zrobiła sobie przenośny posterunek tam, młodzi panowie byli tam sprawdzani i nawet kogoś złapali. Taki prezent na święta. Ktoś mógłby to potwierdzić czy to tylko taki urban legend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pulkownik ZW [...] IP: *.lei3.cable.ntl.com 27.12.07, 20:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollicenty Re: Plotka z lotniska w Katowicach IP: 149.254.192.* 30.12.07, 09:32 ja mam taki pomysł dla tych wszystkich biedaków których ścigają zieloni debile. latajcie w miare możliwości na lotniska zaraniczne - berlin, praga, wilno itp. gdzie komu najbliżej. na granicach w ramach ue papierów już nie sprawdzają więc będą wam mogli naskoczyć na pukiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-M lot stansted do katowic bo 1 typa sciagneli ? IP: *.gliwice.msk.pl 31.12.07, 02:25 Moze chodzi o lot z stansted do katowic ? Bo jednego goscia trzymali przed wejsciem i cofneli i gosciu mial chyba problemy, co pozniej bylo nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: lot stansted do katowic bo 1 typa sciagneli ? 31.12.07, 11:31 właśnie o taki lot chodziło, ale z tego co mówisz to wcale nie musiała być ŻW Odpowiedz Link Zgłoś