Gość: abra-cham IP: *.chello.pl 25.06.07, 21:45 suka off? suka fuck-off! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: copy. PR IP: *.centertel.pl 26.06.07, 16:27 proszę, dajcie już spokój z promocją tego smutnego lokalu. naprawdę nic mu nie pomoże ściągnąć ciekawych i sympatycznych klubowiczów. brak mu klasy, klimatu i przysłowiowego jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
miela Re: Brak komentarza po występie Suki Off 26.06.07, 16:36 Porażka, powinni go zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Brak komentarza po występie Suki Off IP: 83.18.220.* 26.06.07, 16:43 psy szczekają, karawana jedzie dalej. powodzenia w trezorze. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Brak komentarza po występie Suki Off 26.06.07, 16:46 obejrzeli tylko ci,których to naprawdę interesowało,raptem 30 osób.całe obszczekiwanie na forum psu na budę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Brak komentarza po występie Suki Off IP: *.chello.pl 26.06.07, 17:15 To niewiele z personelem i dziennikarzami ,to chyba impreza sie nie zwróciła Może urząd zrezygnowałby z czynszu za jeden miesiąc.Bo chłopaki zwiększą nam cenę na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ja nie bylem tym zainteresowany IP: *.warzymice.net 26.06.07, 17:16 bo w swoim zyciu zaliczylem juz dwa tego typu perfrmance i uwazam ze to nie jest sztuka (banal z pretensjami na wielka sztuke) - stoje na tym stanowisku od poczatku calej tej afery - natomiast nie zgadzalem sie z cenzurowaniem prewencyjnym i to jeszcze rekoma jakichs prostakow z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: 83.18.220.* 26.06.07, 18:15 ty, no nie my jesteśmy od recenzowania sztuki, której nie widzielismy, fakt, że są zauważeni, podostawali jakies nagrody- nie byłam, nie widziałam, nie oceniam. Ale spróbuj wystawić Bogurodzice w miejscu, które spodoba się jakiemuś burakowi na urzędzie, to ci wymyślą nieobyczajność i położą łape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: *.icm.edu.pl 26.06.07, 18:21 Vlad i Selawi, umówcie się i zróbcie se perfomace z wyjadaniem jedno drugiemu gów.na z odbytnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: *.warzymice.net 26.06.07, 19:09 czy jestes tez flatufilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: *.warzymice.net 26.06.07, 19:08 jak to nie ? jesli nie my to kto? kto ma recenzowac sztuke? krytycy? inne elementy salonu? to ze ktos zostal zauwazony, ze dostal nagrody znaczy tylko tyle ze komus sie to spodobalo... i tyle Swiat jest pelen odmiencow - np podpiscca zona pijaka - koprofag i koprolalik - jemu w glowie wylacznie kal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: 83.18.220.* 26.06.07, 20:21 ok:) my też, ale jak obejrzymy....jak nie widzielismy, to sobie pofantazjowac mozemy, a nie recenzować. Jak dostał nagrodę i się komuś spodobało, no to sie spodobało własnie, nam czy nie nam, wsio ryba, grunt, ze komus. I niby czemu mam zabronić komus, komu się spodoba to oglądać? W zonie pijaka elementu głowy wogle nie dostrzegam, wyłacznie kał, kij mu w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: *.warzymice.net 26.06.07, 21:24 powiedzialem widzialem dwa podobne performancy i dla mnie to nie jest sztuka ale rodzaj dziwnej autokonsumpcji... Natomiast nikomu nie bronie ogladac i niech robi co chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: 83.18.220.* 26.06.07, 22:34 kurdebalans, skoro nie widziałes tego, to skad wiesz, czy były podobne? Jak przeczytałes dwie książki, to nie przeczytasz trzeciej, bo też ma literki i rozdziały i już wiesz, co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ja nie bylem tym zainteresowany IP: *.warzymice.net 27.06.07, 11:34 ? wybacz ale ja nie bede odcyfrowywal czy facet sikajacy do ust kobiety jest allegoria: - neokolonializm USA czy, - mizoginizm srodkow masowego przekazu czy, - maczyzm samocw czy, - inne. Dlatego ten rodzaj sztuki nie znajduje mojej akceptacji i mam prawo do nieakcpetowania takiej sztuki, co wiecej mam prawo i korzystam z tego by odmawiac pojecia sztuke temu czemus - nie ma dla mnei znazenia ile szwow zalozy sie na usta, nie ma znaczenia ile igile wbije sie w piersi, nie ma dla mnie znaczenia czy na przedramionach ktos bedzie mial wicej naciec... Jesli nie lubisz szpinaku (ja nie lubie) to czy za kazdym razem mam akceptowac argument - zjedz, przeciez nie wiesz jak smakuje to czy tamto ze szpinakiem albo zrobione pzez kogos innego albo z innego szpinaku. Szpinak pozostaje dla mnie zielana masa na talerzu i tyle - nie smakuje mi i raczej takie podejscie wole w odniesieniu do sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll prawica nierychliwa, ale "sprawiedliwa 26.06.07, 22:27 dziś nabiorą wody w usta, lokal przejmą po cichu za pół roku i opchną kolegom za bezcen - w końcu LPR ma tyle reklamówek pieniędzy, że niejeden taki lokal po okazyjnej cenie może nabyć - inwestycja na przyszłość, gdy już od koryta odpadną i to jest NAPRAWDĘ obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaitung Re: Brak komentarza po występie Suki Off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 00:41 Oto propozycje n akolejne tytuły dla GW "Impas Suki w środę" , "Czwartkowe przesilenie w sprawie Suko OFF, lokalu co to LPR go zamyka bo Wolnośc i Pokój" "Byle do piatku? Czy weekend przyniesie życie czy śmierć suce? off?" kolejne "LPR gra na czas, faszystowski presinng na pissing suki" Myslę, ze wątek Suk mozna ciągnąć aż do zimy:) AAA Było jeszcze takie przysłowie " Suki szczekają a karawan spokojnie sobie suni" czy jakos tak. A poza tym Suka ma tyle wspólnego z kultura co GW z prawdomównoscią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapi. Re: Brak komentarza po występie Suki Off IP: *.eranet.pl 27.06.07, 19:49 Znaczy cenzory lprowskie i forumowe obsrywacze wyszli na durniów. Odpowiedz Link Zgłoś