Dodaj do ulubionych

Michał Wiśniewski w....

28.06.07, 01:25
.... w Szczecinie. w jakimś tam pubie, z jakiejś okazji.... czarujący,
otwarty, mądry,kontaktowy.... i nade wszystko: znający się na MUZYCE!
...i skąd te tłumy w tym miejscu , w tym czasie????????
Obserwuj wątek
    • Gość: jozekniedarujeci.. poza tematem. IP: *.pureserver.info 28.06.07, 01:32
      Szymonie, nie zapomne Ci jak swego czasu (jakies 6 lat temu - oczywiscie w
      srode) wysmiales moja oryginalna wersje "Konika"... :)

pozdrawiam
      • Gość: sztabka Re: poza tematem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:17
        A ja ci nie daruję tego co zrobiłeś z Mystkowską.
        • Gość: komuch zapomniał wół jak cieleciem był? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 28.06.07, 13:30
          Jak kiedyś z lubością puszczałeś płytki ModernT,Boney ..czy inne discoeuro?
          • Gość: oliver Re: zapomniał wół jak cieleciem był? IP: *.chello.pl 28.06.07, 19:09
            Co od niego chcecie?ModernT to to samo nad czym Szymon się zachwycał w
            rockerze, kręca go te melodie, po latach mają juz inny wymiar.
            • szymonkaczmarek Re: zapomniał wół jak cieleciem był? 29.06.07, 00:40
              Modern Talking, Boney M i wiele innych, podobnych to klasyka muzyki disco. w
              tamtych czasach można było tuż po Abbie zagrać Earth wind & fire i NIKT nie
              kręcił nosem. dziś jakaś nienaturalna "specjalizacja". jak dyskoteka techno, to
              nikt nie zatańczy Boba Marleya.... trochę smutno :(
              nie zapomniałem jak cielęciem byłem, bo często zdarza mi się być nim jeszcze dziś.
              pracy w dyskotekach też nie mam powodów się wstydzić ( wielu wspomina te czasy z
              sympatią) a o Michale W napisałem dla tego,że do niedawna zastanawiałem się KIM
              On jest, a wczoraj przekonał mnie do siebie i (bez względu na mój stosunek do
              Jego piosenek) uważam Go za wartościowego faceta. żal,że w szczecinie nie ma tak
              sprawnych marketingowo ludzi....

p.s. co do prywatnych wspomnień o prywatnym życiu.... przemilczę, a "Konik" był
              żałosny :)
              pozdrawiam i zapraszam na karaoke (działamy pierwszy raz także w wakacje!)
              • absztyfikant Re: zapomniał wół jak cieleciem był? 29.06.07, 00:45
                Zalosny? To zbyt delikatne okreslenie:) Nie nazywajmy szamba perfumeria:)))))

>"Konik" był żałosny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka