szymonkaczmarek 28.06.07, 01:25 .... w Szczecinie. w jakimś tam pubie, z jakiejś okazji.... czarujący, otwarty, mądry,kontaktowy.... i nade wszystko: znający się na MUZYCE! ...i skąd te tłumy w tym miejscu , w tym czasie???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozekniedarujeci.. poza tematem. IP: *.pureserver.info 28.06.07, 01:32 Szymonie, nie zapomne Ci jak swego czasu (jakies 6 lat temu - oczywiscie w srode) wysmiales moja oryginalna wersje "Konika"... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: poza tematem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:17 A ja ci nie daruję tego co zrobiłeś z Mystkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch zapomniał wół jak cieleciem był? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 28.06.07, 13:30 Jak kiedyś z lubością puszczałeś płytki ModernT,Boney ..czy inne discoeuro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Re: zapomniał wół jak cieleciem był? IP: *.chello.pl 28.06.07, 19:09 Co od niego chcecie?ModernT to to samo nad czym Szymon się zachwycał w rockerze, kręca go te melodie, po latach mają juz inny wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: zapomniał wół jak cieleciem był? 29.06.07, 00:40 Modern Talking, Boney M i wiele innych, podobnych to klasyka muzyki disco. w tamtych czasach można było tuż po Abbie zagrać Earth wind & fire i NIKT nie kręcił nosem. dziś jakaś nienaturalna "specjalizacja". jak dyskoteka techno, to nikt nie zatańczy Boba Marleya.... trochę smutno :( nie zapomniałem jak cielęciem byłem, bo często zdarza mi się być nim jeszcze dziś. pracy w dyskotekach też nie mam powodów się wstydzić ( wielu wspomina te czasy z sympatią) a o Michale W napisałem dla tego,że do niedawna zastanawiałem się KIM On jest, a wczoraj przekonał mnie do siebie i (bez względu na mój stosunek do Jego piosenek) uważam Go za wartościowego faceta. żal,że w szczecinie nie ma tak sprawnych marketingowo ludzi.... p.s. co do prywatnych wspomnień o prywatnym życiu.... przemilczę, a "Konik" był żałosny :) pozdrawiam i zapraszam na karaoke (działamy pierwszy raz także w wakacje!) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zapomniał wół jak cieleciem był? 29.06.07, 00:45 Zalosny? To zbyt delikatne okreslenie:) Nie nazywajmy szamba perfumeria:))))) >"Konik" był żałosny :) Odpowiedz Link Zgłoś