Dodaj do ulubionych

Od jutra miałem iść na urlop

30.06.07, 23:03

Moje plany poszły w p..du,kurka wodna!

Sobiepan
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:06
      a dlaczegóż to Marianku?
    • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:06
      padać będzie.
      • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:07
        pada już od 10 dni
        • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:12
          a miało być upalnie i pobicie wysokości temperatury powietrza z tamtego roku
          • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:16
            Grecję z Polską pomylili synoptycy
            • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:22
              pogoda.onet.pl/
            • sobiepan1 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:31
              Angina! w środku lata! 38,9 Słyszał kto o czymś podobnym?
              A miało być tak pięknie.
              Niech to szlag!

Sobiepan
              • Gość: lobo Re: Od jutra miałem iść na urlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:38
                Przywlokłeś to z przedszkola mojego dziecka. Ja mam skopane przez to ostatnie
                dwa wolne dni przed zamknięciem obiektu i przejęciem pełnej, osobistej opieki.
                Młoda się rozłożyła już w środę. Weź pyralginę i eurespal, jej pomogło, to i
                Tobie da radę.
                • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:39
                  zjedz lody waniliowe
                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:40
                    albo wypij setkę z pieprzem
                    • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:41
                      nie albo,ale po lodach
                      • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:44
                        beatrix13 napisała:

> nie albo,ale po lodach
                        >
                        ..
                        tak, jest to trafna uwaga
                        • sobiepan1 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:55

Wolę polopirynę, ale dziękuje za rady.

Sobiepan
                          • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 30.06.07, 23:56
                            my Tobie z czystego serca serwujemy metody naturalne na anginę ,a ty
                            polopiryne ,a fuj
                            • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:00
                              zatrujesz się ta polipiryną, ona jest toksyczna i daje uczulenie.
                              • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:03
                                bzdura ,jest jak każda aspiryna dobra na serce i "przepustowość krwi" ,dla
                                takiego "dziadka" jak marian idealna i profilaktyczna, he he.
                                • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:05
                                  no tak, bo dla Ciebie na "przepustowość krwi" jest coś innego, hm
                                • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:05
                                  czerwone wino też rozszerza naczynia krwionośne
                                  • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:14
                                    beatrix13 napisała:

> czerwone wino też rozszerza naczynia krwionośne
                                    >
                                    >
                                    > ale czerwone wino trzeba było by pić profilaktycznie od lat(nie mylic z
                                    czerwonym jabolem które zapewne w młodosci marian w bramach i na dyskotekach z
                                    kolegami pijał he he ) ,teraz juz za pózno ,pozostaje tylko aspiryna.
                                    • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:17
                                      na zmianę diety nigdy nie jest za późno
                                      • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:23
                                        beatrix13 napisała:

> na zmianę diety nigdy nie jest za późno
                                        >
                                        >
                                        > nigdy nie jest za pózno ale jak juz jest za pózno to i tak nic nie daje
                                        trzeba sie wiec posiłkować czymś skuteczniejszym.
                                        • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:25
                                          ale zakręciłeś:)
                                          • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:26
                                            jak ludwik dorn, he he.
                                            • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:27
                                              to on też tak kręci?
                                              • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:29
                                                beatrix13 napisała:

> to on też tak kręci?
                                                >
                                                >
                                                jak nie jak tak .
                                                • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:31
                                                  zapachniało czynnym szatanem
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:35
                                                    już szukam egzorcysty, pełnia dzisiaj to sie nada
                                                  • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:36
                                                    czonkiem go potraktujemy ,a i maryjanowi na angine pomoże
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:38
                                                    a mleko będzie potrzebne i miód?
                                                  • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:38
                                                    do rzeki
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:39
                                                    tej granicznej w Hadesie?
                                                  • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:40
                                                    tej bajkowej mlekiem i miodem płynącej,
                                                    za siedmioma górami
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:42
                                                    tś Ty jesteś łaskawa dla biedaka, bo ja ogniem bym wypaliła.
                                                  • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:43
                                                    xxtoja napisała:

> już szukam egzorcysty, pełnia dzisiaj to sie nada
                                                    to nie jest wcale śmieszne tylko straszne bo temat egzorcystów ,szatanów itp.
                                                    jest u nas oficjalnie sankcjonowany i powaznie traktowany ,do tego żeśmy
                                                    doszli ,he he .
                                                  • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:44
                                                    na stos,na stos ,na stos
                                                  • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:46
                                                    egzorcyzmy powinny byc zagwarantowane przez konstytucję
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:48
                                                    przecież są usankcjonowane przez Kościół, a to jest ważniejsze prawo niż
                                                    konstytucja
                                                  • beatrix13 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:50
                                                    ciekawe dlaczego jeszcze Maciej Giertych nt temat kazania w Europarlamencie nie
                                                    wygłosił i nie wniósł o wpisanie do preambuły
                                                  • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:52
                                                    beatrix13 napisała:

> egzorcyzmy powinny byc zagwarantowane przez konstytucję
                                                    >
                                                    >
                                                    > przez konstytucje nie sa zagwarantowane ,są za to zagwarantowane przez
                                                    prostytucje koalicyjno-rządowo-rydzykową, he he.
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:54
                                                    mylisz się jest tak jak napisałam, a w protestantyźmie są demolodzy, jest to
                                                    uwarunkowane wyznaniem religijnym.
                                                  • piotr33k2 Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 01:03
                                                    xxtoja napisała:

> mylisz się jest tak jak napisałam, a w protestantyźmie są demolodzy, jest to
                                                    > uwarunkowane wyznaniem religijnym.
                                                    ty sie mylisz bo nie to miałem na mysli ,tam niedopuszczalne jest aby decydenci
                                                    mający i sprawujący władze oficjalnie wyznawali i głosili takie poglądy .
                                                  • xxtoja Re: Od jutra miałem iść na urlop 01.07.07, 00:45
                                                    piotr33k2 napisał:
                                                    > to nie jest wcale śmieszne tylko straszne bo temat egzorcystów ,szatanów itp.
                                                    > jest u nas oficjalnie sankcjonowany i powaznie traktowany ,do tego żeśmy
                                                    > doszli ,he he .
                                                    ...
                                                    to jest bardzo poważny temat narodowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka