Gość: counter terrorist IP: 83.168.96.* 03.07.07, 20:15 brawo team - brawo batou!!!!!!!!!!!!!!!! miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4286122.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słodki Re: afera czekoladkowa IP: *.chello.pl 03.07.07, 20:31 Niestety Gazeta już nie sprawdzi jakie tony łakoci zakupiono z publicznego budżetu miasta przez ostatnią dekadę, kiedy urzędnicy jeszcze nie musieli demaskować publicznie swojego prawdziwego oblicza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny kto będzie zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:33 Czy można się dowiedzieć czy będzie zwolniony z pracy ten idiota, który całą rzecz wymyślał ? Czy przynajmniej ten cymbał będzie obciążony kosztami przetargu ? Miałbym tez postulat aby nie przesunąć tego niebezpiecznego psychopaty, ogarniętego urzędniczą wenną twórczą, na stanowiska gospodarcze bo jest niebezpieczny i może narobic szkód. No chyba, że na rozwój to tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: kto będzie zwolniony 03.07.07, 20:55 a czy ten dupek Landowski dalej bedzie jak cymbal tlumaczyl do kamery ze te 8,5 tony to mialo swoje uzasadnienie - bo tak jeszcze gadal w zeszlym tygodniu. dla mnie wszytsko co juz powie bedzie niewiarygodne. nie bede mu wierzyl bo chcial z ludzi debili zrobic zakladajac ze mu uwierza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: kto będzie zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:24 Ma bardzo stresujący zawód. Musi czasami robić z siebie idiotę i niewolnika za pieniądze. Nie odsądzałbym od czci i wiary ale zawód trudny ale przy obecnej ekipie taki facet jest niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: kto będzie zwolniony 03.07.07, 21:27 w ramach tej niezbednosci Krzystek powinien mu odstapic swoje mieszkanie - poswiecenie swojego intelektu przez Landowskiego jest tego warte zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: kto będzie zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:31 Mieszkań Ci u nas dostatek. Przydzielą mu nowe tylko ma sie wykazywać. Ludzie poczekają w kolejce. Jedno miejsce w tę czy tamtą stronę. Wie chłop o co walczy a są tam jeszcze inni ambitni konkurenci. Moją uwagę ostatnio zwraca taki rudy rzecznikowiec. Nie pamiętam nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: kto będzie zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:36 >Moją uwagę ostatnio zwraca >taki rudy rzecznikowiec. Nie pamiętam nazwiska. Mam. Pan Sebastian Wypych. Świetnie się zapowiada. Widywałem go wcześniej, nieraz w PR. Wybitny w tym zawodzie. Duzy talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: kto będzie zwolniony IP: *.chello.pl 03.07.07, 21:29 albercie_c a kto jeszcze tobie tu wierzy? Przecież sposób cenzurowania szczecińskiego forum przez dyr_gosie takaą jak ty znakomicie odbiera wam jakąkolwiek wiarygodność. Tylko czekać aż znienawidzona Agora was tu zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: kto będzie zwolniony IP: *.chello.pl 03.07.07, 20:55 A jeśli źródłem tych tonalnych zamówień są kobiety w okresie przekwitania lub na emeryturze? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia22213 Re: kto będzie zwolniony 04.07.07, 00:19 Brawo GW!! I brawo magistrat, ze nie poszedl na upor --- Spa w Polsce Najlepsze hotele SPA Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czy tam w urzedzie im odpierdziela... 04.07.07, 00:24 zlikwidowali szkoły, robia sie mozliwosci finansowe, to im odpierdziela chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: czy tam w urzedzie im odpierdziela... 04.07.07, 00:50 ciekawe ile kosztowało przygotowanie takich ofert.. przeciez te wzory kwiatowe ktos musiał zrobic, nie wiem komputerowo czy rysunek czy... ;)) Ja pierdziele siedza i nie wiedza chyba co maja robic... Odpowiedz Link Zgłoś