Dodaj do ulubionych

"Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka"

IP: *.bazapartner.pl 06.07.07, 10:43
- Dzisiaj będzie miłe i jakże radosne wydarzenie dla fanów Ojca Michnika i
Redaktora Rydzyka. Sąd skaże mnie i Jerzego Targalskiego za tekst, w którym
przekonywaliśmy, że Michnik popierając postkomunistów wspierał korupcję -
pisze Tomasz Sakiewicz na swoim blogu w Salon24.pl

wiadomosci.onet.pl/1567084,11,item.html
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" 06.07.07, 10:51
      PiSdzielce zawsze lubily sie porownywac do lepszych, ktorych nienawidza
      (Michnik), ale naprawde zdziwila mnie u nich wrecz niesamowita pogarda do
      wlasnego elektoratu, ktory symbolizuje Rydzyk ze swoimi moherowymi batalionami.

Targalski i Sakiewicz to wyjatkowe cieniasy - czerwoni mieli sprawniejszych
      politrukow, ktorzy jednak wiedzieli jak pisac wspak.
      • anamar Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" 06.07.07, 11:46
        wiesz de-bilu,powiedzieć o tobie,że masz chorobliwą obsesję,to jakby himalaje
        nazwać niziną.
    • Gość: anzelm Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:27
      anmar, za debila dostaniesz po ryju przy najblizszym spotkaniu,
      • anamar a teraz powrót! 06.07.07, 12:34
        nie spotykam się z anzelmami,a debil sam się tak podpisuje,więc wczołgaj się
        koleś z powrotem pod kamień spod którego wypełzłeś....
        • ja22ek Re: a teraz powrót! 07.07.07, 23:52
          Jest takie powiedzenie: nie dyskutuj z debilem - najpierw sprowadzi cię do
          swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Z przykrością stwierdzam, że w twoim, Anamar, przypadku już się to stało. Jeśli
          twoja obecność na forum ma się sprowadzać głównie do przezywania The.Billa
          debilem, to robisz z siebie idiotkę. Chyba że ci taka rola pasuje.

Dotyczy też Absztyfikanta.

Pozdrawiam,
          Jacek
    • anamar a teraz tnij na drzewo. 06.07.07, 12:42
      odpisałam ci wczoraj,szamanie.wystarczy.
    • Gość: Zbędny Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:13
      To nie jest pogląd mojego autorstwa ale się z nim zgadzam. Michnik jako
      człowiek pióra winien walczyć nie w sądach ale własnie piórem.
      • anamar widłami! 06.07.07, 14:16
        Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> To nie jest pogląd mojego autorstwa ale się z nim zgadzam. Michnik jako
        > człowiek pióra winien walczyć nie w sądach ale własnie piórem.

to samo tyczy się rolników.jakie tam sądy????widłami!!
        • Gość: ... Re: widłami! IP: *.centertel.pl 06.07.07, 14:59
          Pioro Michnika jest bronia silniejsza niz sady czy widly. tylko czy ty tempaku jestes w stanie to zrozumiec?
          • anamar tempy tĘpak 06.07.07, 16:19
            a propo's TĘPOTY...słowo,którego chciałeś użyć piszę się: TĘPAK.nawet jak chcesz
            komuś ubliżyć,to nie potrafisz zrobić tego tak,by nie wyjść na osła...
            • Gość: ... tempa jak kowatlo IP: *.centertel.pl 06.07.07, 18:28
              Bawie sie toba glopiotka grobasko jak tempym nazendziem. Jestes tu najmniej rozgarnieta uczestniczka tego forum tryskajaca agresja dla zaleczenia kompleksow. Mozna sie toba bawic wypuszczajac cie jak glupiutka blondi
              • Gość: tapi. Re: tempa jak kowatlo IP: *.eranet.pl 06.07.07, 18:34
                Kolega(...)a raczej niewykształcony , więc agresywny do mądrzejszych od siebie.
                A niepotrzebnie!
                • anamar Re: tempa jak kowatlo 06.07.07, 18:45
                  Gość portalu: tapi. napisał(a):

> Kolega(...)a raczej niewykształcony , więc agresywny do mądrzejszych od siebie.
                  > A niepotrzebnie!

taki już jest...ale w gruncie rzeczy to dobry chłopina...
          • anamar Re: widłami! 06.07.07, 16:23
            Gość portalu: ... napisał(a):

> Pioro Michnika jest bronia silniejsza niz sady czy widly.

no właśnie!!!!uhhhh!jakie to denerwujące!
    • anamar Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" 06.07.07, 19:04
      Gość portalu: the.bill napisał(a):
      Sąd skaże mnie

jak na dziennikarza i redaktora naczelnego gazety,to cieniutko z ortografią...

• Gość: H56 Anulka prowokatorka ? IP: *.chello.pl 06.07.07, 19:09
        coś chyba przesadzacie w tej konwersacji ?
        • anamar Re: Anulka prowokatorka ? 06.07.07, 19:26
          a w jakiej tam konwersacji?konwersujesz z komarem co cię w pupę ugryzł?
          • Gość: ... Re: Anulka prowokatorka ? IP: *.centertel.pl 06.07.07, 21:43
            Haha.nie ma tak zdeterminowanych nawet podstarzalych komarow, ktore chcialyby ukluc twoje anamar grube, pokryte tluszczem i zarosniete pajeczyna pupsko :)
      • Gość: Zbędny anamar proszę przestań :-( nieuku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 07:39
        anamar napisała:
        > Gość portalu: the.bill napisał(a):
        > Sąd skaże mnie
        >
        > jak na dziennikarza i redaktora naczelnego gazety,to cieniutko z ortografią...
        Nie będę tego szerzej komentował bo samo się komentuje ale pozwolę sobie
        zaryzykować i stwierdzić bez zaglądania do słownika ortograficznego, że
        the.bill słówko "skaże mnie" napisał prawidłowo a Ty .... miałem nie komentować.
        • absztyfikant Re: anamar proszę przestań :-( nieuku. 07.07.07, 12:20
          "skaże"... Twoje wynurzenia sa tak wiarygodne, jak twoja ortografia PiSdzielcu.

"Skaze" pochodzi od slowa "skazic" (np. skazic mozna spirytus etylowy
          komponentem zwanym denaturatem przez co staje sie on "skazony").

PiSdzielcowaty besserwisser z Gryfina jego mac...
          • Gość: Zbędny Re: anamar proszę przestań :-( nieuku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 18:53
            absztyfikant napisał:
            >Twoje wynurzenia sa tak wiarygodne, jak twoja ortografia PiSdzielcu
            Widać jak wiarygodne są Twoje wynurzenia bolszewiku :-) nie wspominając o
            kursie języka polskiego rodem z kursów przy Wieczorowym Uniwersytecie Marksizmu
            Leninizmu.
            puk , puk, puk. Za pokutę zaprzestaniesz uzywać nicka anamar. Idż i nie
            kompromituj się więcej.
        • absztyfikant Re: anamar proszę przestań :-( nieuku. 07.07.07, 12:26
          Nu, ale tym razem masz racje. Dalem sie poniesc (znowu afekt) glebokiej wierze
          w twoja glupote:P
          • Gość: zapodawacz Re: anamar proszę przestań :-( nieuku. IP: *.centertel.pl 07.07.07, 15:37
            Ty anamar nie pisz nic wiecej ani pod tym, ani tez pod tamtym nickiem bo wywolujesz salwy smiechu a w tym przypadku zazenowanie u innych. Ludzie wrazliwi, do ktorych siebie zaliczam odczywaja zazenowanie i przykrosc obserwujac jak ktos sie tak bardzo osmiesza jak ty pod jednym i drugim nickiem.
          • Gość: Zbędny Re: anamar proszę przestań :-( nieuku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:00
            absztyfikant napisał:
            > Nu, ale tym razem masz racje. Dalem sie poniesc (znowu afekt) glebokiej
            wierze
            > w twoja glupote:P
            Widzisz obsryfikant na tym przykładzie kto jest głupi. Reszty cech ujawnionych
            tutaj przez Ciebie nie wymienię bo leżącego ponoć się nie kopie. Przyjmij więc
            inną tezę, że to Ty jesteś głupi, co zresztą udowodniłeś jasno w tym wątku, a
            zrozumiesz w końcu wszystkie nieporozumienia :-)
            Mi ta Twoja wpadka nic nowego nie wniosła. Ja to wiem od dawna.
    • Gość: pokalany Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" IP: *.icpnet.pl 07.07.07, 12:07
      --Jaka jest różnica miedzy imperium medialnym papcia Tadzika Rydzyka a imperium
      medialnym famili Walterów ???
      --Niewielka,aby się dostać na anteny obu imperiów ,należy się wpierw solidnie
      wyspowiadać ---poza wizja czy też fonią trwają intensywne"przesłuchania".
      --Jezeli ktoś ma wątpliwości ,polecam zadryndać z telefonu do jednych albo
      drugich to sie przekona!!!
      --Rozmowy niedokaczone są wyjątkowo skrupulatnie kontrolowane!!
      --Szkło kontaktowe też swój odsiew ma!!
      --A po zatym niech żyje wolność słowa i demokracja??-Tylko co to jest??
      • Gość: brzytwa Re: "Radość fanów o. Michnika i red. Rydzyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:21
        > --A po zatym niech żyje wolność słowa i demokracja??-Tylko co to jest??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka