Gość: Zbędny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:26 www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=9751 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Ciekawy precedens 09.07.07, 07:33 polski warchoł z LPR,ot co; oni i jego idole psioczą na UE,co absolutnie nie przeszkadza im w wyciąganiu łap po unijne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Ciekawy precedens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:37 Zupełnie mnie tu tzw polityka nawet warcholska :-) nie interesuje. Ciekawi mnie to jako precedens prawny. Kiedyś byłem obserwatorem (1993 rok) kiedy skarżony był wyrok , który sędzina wydała w imieniu Polskiej Rezczpospolitej Ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ciekawy precedens 09.07.07, 07:40 swego czasu niezadowolony z rządów RP obywatel Łodzi wystąpił o pozbawienie go obywatelstwa polskiego,ale nie wiem jaki finał miał ów precedens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Ciekawy precedens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:00 To zupełnie inny precedens niż stosowanie nazw państw lub organizacji międzynarodowych w wyrokach czy dokumentach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Ciekawy precedens 09.07.07, 08:35 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > To zupełnie inny precedens niż stosowanie nazw państw lub organizacji > międzynarodowych w wyrokach czy dokumentach. Jakis debil ten paszport zatwierdzil. Nie dosc, ze wyszedl przed orkiestre - nie ma takiego panstwa-, to jeszcze dal nazwe po polsku - czyli 0 informacji dla ewentualnych sluzb zagranicznych majacych do czynienia z takim paszportem. Jesli juz ktos koniecznie chcial oznakowac unijnie paszport, zeby zaznaczyc, ze jestesmy w tym zrzeszeniu panstw, to mogl dac na okladce male logo ue - rozpoznawalne na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś