buka007 09.07.07, 09:44 wysyłacie swoje dzieci na kolonie i obozy?? www.kurier.szczecin.pl/?d=regiony&id=105458 ja jezdziłam ale nie lubiłam .. takie tam, koszary dla dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maya38 Re: Kolonie 09.07.07, 10:40 Ja na kolonie nie jezdzilam...w podstawowce i potem w sredniej na obozy harcerskie.Nie bylo zle.Jak kto lubi.Wiem od meza ze jezdzil na kolonie (z bylego ZNTK),nie narzekal.Moj syn nie byl na zadnej kolonii...z koszarami przyznam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kotabma Re: Kolonie 09.07.07, 13:40 a ja uwielbialam wyjazdy na kolonie, co prawda bylam juz jako nastolatka: po 6, 7 i 8 klasie :) naprawde bylo super :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotabma Re: Kolonie 10.07.07, 08:50 bylam w swieradowie, glucholazach i zembrzycach - generalnie kierunek góry :) i pagorki Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Kolonie 09.07.07, 17:15 Jak bylam mala to jezdzilam:)Tu wlasciwie nie ma czegos takiego jak kolonie:)Sa obozy tygodniowe organizowane przez miasto.I dzieci chetnie jezdza;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya38 Re: Kolonie 09.07.07, 19:03 Fettinia...masz na mysli Wlochy? Tutaj gdzie ja mieszkam(niemcy)tez nie ma koloni,tylko takie obozy o ktorych ty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maya38 Re: Kolonie 10.07.07, 13:25 Fettinia....gdzie w niemczech mieszkasz?Jestes ze Stargardu? Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Kolonie 10.07.07, 15:58 Mieszkam w Bawarii:)Nie jestem ze Stargardu tylko Buke tu wytropilam:DD Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 A ja jeździłem i to namiętnie.... 09.07.07, 19:07 jak tylko skończyłem trzecią klasę podstawówki,na kolonie i zimowiska...nigdy nie narzekałem....było nas w domu czworo i moi rodzice oboje pracowali,nie zarabiali za dużo....ale dzięki temu że wtedy zakłady pracy organizowały te kolonie..a dla rodzin wielodzietnych były za darmo więc jeździłem...i tego żałuję jeżeli chodzi o miniona epokę....moja córka już tak dobrze nie ma...dzieki nim zwiedziłem kawał Polski.....i poznałem swoją pierwsza miłość:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maya38 Re: Kolonie 10.07.07, 19:54 Fettinia....to jestesmy"sasiadkami"..ja mieszkam w stolicy Baden-Würrtemberg.Podaje reke na przywitanie ,-)) Odpowiedz Link Zgłoś