wesolyromekmmv 16.07.07, 07:37 Mam przynajmniej takie informacje z wiarygodnego żródła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Pssst ! To forum to jest .... 16.07.07, 10:08 Powiem wiecej, to forum to jest PROWOKACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Pssst ! To forum to jest .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:42 Oczywiście że jest, mają ONI takie specjalne urządzenie, które bezbłędnie identyfikuje nadawcę na podstawie siły nacisku na klawisze i wilgotności tychże /im większa wilgotność tym bardziej podejrzany piszący, jako że spocony ze strachu by nie być namierzonym/. Strzeżmy sie wszyscy o sumieniach nieczystych lub zamiarach niecnych. Uwaga; mimo wszystko pijcie dużo wody zmineralizowanej /to powaznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pssst ! To forum to jest .... 16.07.07, 10:50 ja stukam w rekawiczkach... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Pssst ! To forum to jest .... 16.07.07, 10:50 a zacząłem pic duzo... piwa, czy wystarczy - to tez poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Pssst ! To forum to jest .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 14:26 Piwo dobre na wypłukiwanie złogów z nerek /piasek, minikamyczki/, jest moczopędne. Pij piwo ale uzupełniaj wypłukane /wypocone minerały pijąc wodę wysokozmineralizowaną. Heeej tam w Holandii!!!, podrzuć trochę wiatru, deszczu i burz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pssst ! To forum to jest .... 16.07.07, 16:36 mam to wszystko ładnie skatalogowane w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitorek Re: Pssst ! To forum jest chyba na podsłuchu IP: *.icpnet.pl 16.07.07, 11:44 Myślisz że patrzysz w monitor? Ne ne to monitorek Ciebie ogląda!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Pssst ! To forum jest chyba na podsłuchu 16.07.07, 13:53 Na podsluchu to nie wiem, ale ze na podgladzie - to na pewno:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Pssst ! To forum jest chyba na podsłuchu IP: *.kamiro.pl 16.07.07, 17:53 to ja nie powinnam tu pisać, że Pis jest głupi, a Lis jeszcze głupszy? no dobra, to nie pisze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Pssst ! To forum jest chyba na podsłuchu IP: *.kamiro.pl 16.07.07, 17:54 eee, w razie czego powiem, ze to była prowokacja, żeby ułatwić służbom rozeznanie, kto jest za a kto przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś