IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:17
Twoje wypowiedzi do tych ludzi, którzy tu pisują nie mają szans trafić
trzeba mieć coś takiego jak mózg,a poczytaj sobie większość wpisów i okaże
się, że trafiłeś właśnie na gromadę ludzi, dla których wszyscy inni są winni
tylko nie oni
Ci co jeszcze coś chcą robić pozakładali fora prywatne i zamknięte i mówiąc
szczerze wcale im się nie dziwię
a tu pozostał tłum mało wartościowych ludzi, którzy oprócz pieniactwa nic nie
reprezentują:(
Obserwuj wątek
    • Gość: KubaG Re: do KubyG IP: *.177.wmc.com.pl 18.07.07, 10:19
      Większość ludzi ma poprostu klapki na oczach i nie przyjmuje pewnych rzeczy do
      wiadomości. Już od dawna wiadomo, że w Szczecinie potrzeba czegoś więcej niż
      tylko gderania typu "jak mi jest źle i jakie to miasto jest brudne i
      zaniedbane", trzeba wziąść sprawy w swoje rece i olać władze miasta. Trzeba dać
      coś od siebie przynajmniej w 1% i już bedzie lepiej o ten 1%, a miasto ma 420
      000.
      • Gość: KubaG Re: do KubyG IP: *.177.wmc.com.pl 18.07.07, 10:20
        ... 420 000 mieszkańców. :)))))
        • Gość: pieszy Re: do KubyG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:30
          410 000 i to około.

czym możecie się pochwalić, co zrobiliście, co was upoważnia do takich miałkich
          osądów o innych, co zrobiliście - poza gadulstwem na wszelakich forach czy
          innych imprezach typu czary mary szczecina (bo myślę, że byliście tam wczoraj)
          • Gość: rzeczywistość oj pieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:43
            wiem, że najlepszą obroną jest atak, ale sorrki gościu jeżeli brak Ci juz
            argumentów to Twój problem
            w porównaniu ilości wpisów myślę, że jednak masz więcej na swoim koncie
            a ja wczoraj akurat imprezy ni zaliczyłam, więc nie myśl bo kiepsko Ci to
            wychodzi
            a co do chwalenia proszę bardzo: sprzątam część klatki bo brud mnie drażni,
            szczepię za swoje pieniądze kasztanowce pod swoim blokiem bo to, że służby
            które powinny to robić mają to w dup.ie nie rajcuje mnie bo chcę mieć trochę
            zieleni wokół siebie i szkoda mi drzew, podnoszę papierki i butelki i wrzucam
            do stojącego obok śmietnika na ulicy, w gorące dni wystawiam zwierzakom wodę, w
            zimie je dokarmiam, gdy chore podleczę, gdy leży człowiek na ulicy to podchodzę
            i sprawdzam czy nie potrzebuje pomocy - nawet widząc, że to pijak, nie wyrzucam
            petów na ulicę z samochodu, nie śmiecę, segreguję śmieci, zbieram makulaturę
            i to w przeciwieństwie do Ciebie upoważnia mnie do - jak to nazwałeś - gadulstwa
            więc poszukaj w swojej główce mądrych argumentów, polecam potrząsnąć mocno
            główką to te dwie kuleczki, które Ci w głowie zostały powinny się zderzyć i
            może nastąpi jakiś proces myślenia
            • Gość: pieszy Re: oj pieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:56
              ale dlaczego jedynym twoim argumentem jest chęć obrażenia mnie, ani mnie to
              rusza ani boli. dlaczego zakładasz, że ty coś robisz a inni nie. róznica polega
              na tym, że ja mam dosyć takich działań bo MIasto jest od tego, tymczasem miasto
              skupia się tylko na spp, stołkostwie, windowaniu danin na jego rzecz i temu
              podobnych działaniach i oczywiscie inicjowaniu m.in. poprzez to forum, czy gw
              takich drętwych gadek. i jeszcze jedno skoro wolisz sprzątac swoją klatkę
              zamiast egzekwowac to za co płacisz to już wiem dlaczego tak się róznimy
          • Gość: ........... Re: do KubyG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:48
            > czym możecie się pochwalić, co zrobiliście, co was upoważnia do takich
            miałkich
            >
            > osądów o innych, co zrobiliście - poza gadulstwem na wszelakich forach czy
            > innych imprezach typu czary mary szczecina (bo myślę, że byliście tam wczoraj)

No cóż, mają prawo do swoich opinii. Właśnie stworzyli sobie taki rezerwacik
            dla czyscioszkow, niby nic a jednak coś. Świat ich nie rozumie, jest pozbawiony
            mózgu :) ale ONI - kubopodobni mózgi mają. I to ho ho ho, jakie mózgi!
            Stworzyli sobie właśnie dla nich rezerwat ochronny!

Do Kuby G.
            Kuba zasadniczo masz rację. Należy coś zrobić. Ale proszę Ciebie - spróbuj sam.
            Ja nie raz próbowałem nie da się przebić siły polityków, która jest czarną
            stroną mocy. Spróbuj zrobić coś sensownego i sam zobaczysz ile środków rażenia
            ci ludzie posiadają. Sam się przekonasz jak prawo jest łamane przez tych którzy
            to prawo powinni chronić. To są najwięksi wrogowie miasta, a nie jego
            mieszkańcy czy podejrzane bezmózgowia na tym forum. Dlatego życzę ci powodzenia
            w działąniach i daj znać jak coś ci się uda. Może się przyłączymy?! Ahoj!
    • Gość: rzeczywistość Re: do KubyG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:10
      jak widzisz, to że coś robisz lub chcesz robić oznacza, że jesteś głupi
      przecież miasto powinno za Ciebie wszystko zrobić
      to nie są klapki na oczach, to brak wychowania i wygodnictwo
      to pokolenie z typu, że mi się wszystko należy bo jestem taki cool
      i skąd nasi włodarze mają być normalni skoro sami mieszkańcy reprezentuja takie
      podejście
      niby na kogo ich zmienić, skoro młode wilczki są takie same
      jeżeli ktoś jest ograniczony to nijak mu nie wytłumaczysz, że sam powinien dać
      przykład innym żeby od innych czegoś wymagać
      • Gość: pieszy możecie się wykazać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:46
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=66087168
    • Gość: KubaG Re: do KubyG IP: *.chello.pl 18.07.07, 20:35
      Właśnie jestem w Warszawie. Jak przyjade to zdam relacje wjaki stanie jest
      stolica. Bo narazie z moich obserwacji wynika, że jest napewno bardziej
      brudna. :DDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka