Dodaj do ulubionych

iluminacja Trasy Zamkowej

IP: 213.155.169.* 19.07.07, 20:11
bardzo dobry pomysł !!!

www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Avis=GS&Dato=20070718&Kategori=GALERIA_AUT&Lopenr=718003&Ref=PH
Obserwuj wątek
    • andreas.007 dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje foto 19.07.07, 20:21
      bardzo prosze polecam moje zdjecie tego naprawde cudownego widoku
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,781,66137491.html
      Wygladało to tego wieczoru bardzo pieknie...
      jak dojada jachty, to bedzie bajka!

prosze o lansowanie foto mojego takze,
      bo uwazam mimo, ze z telefonu komórkowego,
      ale dobra fota - ta druga,
      bo pierwsza zamazana, ale tez ma swój urok... ;))
      • Gość: dejot Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje IP: 213.155.169.* 19.07.07, 20:31
        ano dlatego , że Twojej nie widziałem... ale tyz pikna !!!

pozdrawiam
        • ja_aska Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje 19.07.07, 21:22
          rewelka. taki final powinien byc u nas co roku. byoby jeszcze sliczniej.
          • Gość: Zbędny Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:11
            To byłaby bardzo droga zabawa ale rozumiem emocje.
            • andreas.007 Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje 20.07.07, 09:26
              ... Zbedny - ale byłaby zabawa!
              • Gość: Zbędny Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:06
                Ja od bardzo wielu lat wiem, że jak chcę się zabawić to muszę zapłacić. Żeby
                zapłacić to muszę zarobić. Nie przepadam za zabawą, za którą tak naprawdę nie
                wiem ile płacę :-)
                • andreas.007 Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje 20.07.07, 20:22
                  Sedina w innym watku na ten temat napisał, ze:

Łaczny koszt Trasy,
                  Mostu Długiego, Różanki i odsłoniecia Zamku to 5 mln złotych

a wiec juz wiesz ile!
                  Bawimy sie dalej?
                  • Gość: Zbędny Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:25
                    Sorki Andreas ale nie wiem jakiej trasy. Ostatnio kilka dni dałes sobie dużo
                    czadu na rowerze więc nie do końca jeste w kursie dzieła. Odnowienie
                    czegokolwiek, odmalowanie, oświetlenie nie uważam za zabawę o ile to póżniej
                    zostanie na jakieś tam lata.
                    • andreas.007 Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje 20.07.07, 20:35
                      no chodzi o to oswietlenie Trasy Zamkowej, no na niebiesko...
      • sobiepan1 Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje 20.07.07, 09:12

Miałeś farta, fakt.

Sobiepan
        • xxtoja Re: dlaczego lansuje sie strone Głosu, anie moje 20.07.07, 09:24
          ale zauważ, że zdjęcia andreasa sa najładniejsze.
    • exman Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 07:24
      Świetne zdjęcia. Brawo dla autorów pomysłu, mam nadzieję, że mają jeszcze parę
      innych w zanadrzu. Dzięki takim projektom mieszkamy w najpiękniejszym mieście
      na świecie :)
      • oktomvre Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 08:01
        tak? czy tym razem - nie... /wiesz o co pytam/
        • xxtoja Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 08:03
          oktomvre napisała:

> tak? czy tym razem - nie... /wiesz o co pytam/
          ...
          no tak im to w głowie iluminacja Trasy Zamkowej.
          • oktomvre Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 08:08
            nie Ciebie pytałam, więc sie nie wcinaj :P
            • xxtoja Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 08:13
              ja sie po rostu chichram. a tak złość urodzie szkodzi i po co tak z rańca.
              • oktomvre Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 08:21
                i tu też się mylisz :) ani złość, ani to drugie, co myślałaś :)
                • xxtoja Re: iluminacja Trasy Zamkowej 20.07.07, 08:24
                  jeżeli to jest tylko wasze to na priva lub po prostu do niego zadzwoń.
    • Gość: zed Re: iluminacja Trasy Zamkowej IP: *.ipspace.xilinx.com 20.07.07, 19:39
      wow, jestem pod ogromnym wrazniem, takie male-duze rzeczy uatrakcyjniaja to
      miasto. wiecej takich instalacji a szarosc szczecina zniknie.
      • aleks_kunicki Re: iluminacja Trasy Zamkowej 22.07.07, 13:23
        Ja również jestem pod ogromnym wrażeniem. Podpisuję się pod słowami zeda.
        Takie błyszczące miasto na pewno wyglądało by estetyczniej i ładniej.
        Szczególnie nocą. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka