Dodaj do ulubionych

Gwiazda na Tall Ship's

IP: *.globalconnect.pl 27.07.07, 13:21
Eliades Ochoa z Buena Vista Social Club - rewelacja jak dla mnie i The
Commodores - kim kolwiek oni są
Obserwuj wątek
    • exman Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 13:25
      a Chóru Parkinsona nie będzie ? Czuję się oszukany.
      • Gość: Optymista Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: *.globalconnect.pl 27.07.07, 14:25
        nie wiem do czego pijesz... bo dla mnie wiek nie ma znaczenia - albo mi się
        podoba albo nie - a jak napisałem dla mnie rewela - na acy z basy Może bym się
        wybrał a na tego pana z Pewnością sie wybiorę.
        • andreas.007 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:28
          jest pytanie - czy ten PAN o tym wie, ze ma tu grac... ;))
          • strv_101 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:31
            Fakt! Jest cokolwiek podobny do Jurczyka, oczywiscie wiekowo!! a nie
            intelektualnie
            :-)
          • Gość: Optymista Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: *.globalconnect.pl 27.07.07, 14:32
            Hahaha ... no chyba już takiej wtopy nikt nie zaliczy bo podobnej imprezy chyba
            nie ma w Szczecinie i nikt karteczek nie pomylił oddając do drukarni.
            • andreas.007 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:35
              jak puchary kradna na urzedzie...
              to wybacz - komu wierzyc?

Przeciez na pokoje i urzedy nie ma kazden dostepu!
              • strv_101 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:36
                andreas.007 napisał:
                Przeciez na pokoje i urzedy nie ma kazden dostepu!
                ''''''''''''''''
                i tu sie mylisz, Andreas.
                Niestety!
                >
                • andreas.007 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:39
                  znaczy kazdy moze wejsc do pokoju prezydenta i wynieśc co chce?
                  To nie mozna tam zamontowac tego fotoradaru i Straznika Miesjkiego postawic,
                  co by nie ukradli urzadzenia i... rejestrować?

A moze w urzedach i pokojach prezydenckich zamontowac kamery,
                  no nie zeby jakies tasmy nagrywac, ale dla bezpieczenstwa... majatku?
                  • strv_101 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:41
                    Nie, tylko prezio to tez byle kto, czy lada_co.
                    :-)

andreas.007 napisał:

> znaczy kazdy moze wejsc do pokoju prezydenta i wynieśc co chce?
                    > To nie mozna tam zamontowac tego fotoradaru i Straznika Miesjkiego postawic,
                    > co by nie ukradli urzadzenia i... rejestrować?
                    >
                    > A moze w urzedach i pokojach prezydenckich zamontowac kamery,
                    > no nie zeby jakies tasmy nagrywac, ale dla bezpieczenstwa... majatku?
                    >
                    • andreas.007 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:43
                      no co Ty pan Nitras nie wziąłby do pracy byle kogo... ;)
                      • Gość: shitty Gwiazda na Tall Ship's - Rosiewicz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:07
                        pan N. ma nową furę, pan K. też!

ciekawe......

niektóre pucharki są sporo warte ;)
                        tnij.org/6sj
                  • Gość: Optymista Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: *.globalconnect.pl 27.07.07, 14:42
                    A ja coś czuję że jak się chłopcy radarowcy pakowali i wyprowadzali z urzędu to
                    zawinął któryś zabawki i pewnie teraz puchar leży gdzieś w piwnicy w kartonie.
                    • andreas.007 Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:58
                      pewnie razem z tymi trofeami, co podjumali panu bartnikow:
                      "puchary i medale z meczu pomiędzy Polską a Wielką Brytanią w latach 1964-1968;

złoty medal w biegu na 100 m w zawodach w Barcelonie;

puchar Europy z Kijowa w 1967 r.;

złoty medal w biegu na 100 m mitingu w Madrycie z 1965 r.

medale z memoriału Kusocińskiego w latach 1964-1967;

puchar Europy z Rzymu w 1965 r.;

medale pamiątkowe z XIX Igrzysk Olimpijskich w Meksyku w 1968 r.;

medale za wybitne osiągnięcia sportowe w 1965 r."
        • exman Re: Gwiazda na Tall Ship's 27.07.07, 14:39
          Jak to doczego piję, do wieku tych wykonawców, Commodores pamiętam z lat 70-
          tych jak jeszcze Lionel Richie z nimi śpiewał, a Kubańczyk, widomo, też dawno
          na emeryturze. Więcej luzu Optymisto, mam nadzieję, że ci wykonawcy nie dadzą
          ciała. Jeno po co nazywac ich gwiazdami zaraz ? To nie ta skala.
          • Gość: Optymista Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: *.globalconnect.pl 27.07.07, 14:48
            Buena Vista Social Club Presents Eliades Ochoa - to zdecydowanie gwiazda i to
            znana z ostatnich lat a nie z 70 lat i żaden Cocker, Rod Stewart czy Lionel
            Richi nie są w stanie się równac... może ci się nie podobac sama muzyka ale co
            do wykonawcy to to jest gwiazda i to obojętnie gdzie miał by grac będzie nią.
    • Gość: Vizual Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: 83.168.106.* 27.07.07, 14:53
      Ja wole tych wykonawców niz asów z bazy zwłaszcza The Commodores(szkoda ze bez
      Lionela) ciekawy jestem w jakiej formie sa ale próbki na ich stronie wskazuja
      ze bedzie ciekawie, melodyjnie i rytmicznie Kto nie zna takich piosenek
      jak "Easy", "Three times a lady"...ja jestem zadowolony mysle ze bedzie to
      kawalek dobrego , mocnego, czarnego i rytmicznego brzmeinia,w pieknej oprawie,
      przy którym publiak abedzie sie dobrze bawic
      • Gość: lkj Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: *.europe.hp.net 27.07.07, 15:50
        Gość portalu: Vizual napisał(a):
        srutu, tutu..tutu..tutu

a z jakiego wydzialu UM jestes ?
        • Gość: Vizual Re: Gwiazda na Tall Ship's IP: 83.168.106.* 27.07.07, 16:04
          Z UM miejskim mam tyle wspolnego ze dzis musialem wyrobic nowe prawo jazdy
          osoba przede mna) i dowod osobisty i poszlo szybko polecam filie UM na
          prawobrzezu praktycznie nie ma kolejek.
          Jesli chodzi o The Commodores i tego pana z Buena Vista to z przyjemnoscią
          pójde na ten koncert, czego nie powiedzialbym o disco w wykonaniu ace of base.A
          jesli komus nie odpowiada to zawsze mozna isc na Requiem na cmentarz, nad czym
          tez sie zastanawiam.....
        • Gość: SzczecinFAN Przeciez juz sa gwiazdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:05
          Mel C, Hey itd itp a po co ktos wiecej? malo? a co zastaw sie a postaw sie?
          pijani ludzie i tak beda plasac i michy cieszyc. Po co te emocje, tak prawde
          mowiac to nie jest jakas ten zlot to nie EURO 2012... tylko wladze podkrecaja
          atmosfere, zeby gawiedz uznala to za cos wyjatkowego co wladzom zawdziecza.
          Fajna impreza, super ze u nas, ale nie emocjonujmy sie za bardzo i nie probujmy
          w wioskowy sposob robic wrazenia za wszelka cene.
          • Gość: bony f Re: Przeciez juz sa gwiazdy! IP: *.chello.pl 27.07.07, 16:25
            Motorhead bym posłuchał.
            • Gość: Optymista Re: Przeciez juz sa gwiazdy! IP: *.globalconnect.pl 27.07.07, 19:38
              A ja Santanę - ehh... no ale ViceJarmo słyszałem jak mówił że ma nadzieję że do
              końca jego kadencji zagra Carlos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka