beatrix13 04.08.07, 12:05 ji miejskiej jak np w Sylwestra? byłby to gest prezydenta w kierunku mieszkańców ,którzy i tak frycowe płacą mając najdroższe bilety w kraju, a przede wszystkim odkorkowałoby to miasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga305 Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu 04.08.07, 12:11 bo musi im się zwrócic to co wydali na organizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty przestańcie pieprzyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 12:13 wystarczy podejść do najbliższego specjalnego parkingu skąd jeżdżą darmowe autobusy - no ale oczywiście lepiej ponarzekać siedząc na dupie przed komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przestańcie pieprzyć 04.08.07, 12:16 sam przestań pieprzyć głupoty jak pojęcia o niczym nie masz, podaj idioto z osiedla Arkonskiego albo Zawadzkiego odległosc do najbliszego parkingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: przestańcie pieprzyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:01 czy ja cię idioto wyzywam od idiotów? skoro mieszkasz na zasranym arkońskim to twój problem. Napisz zażalenie do Krzystka, może zdążą rozpatrzyć przed końcem regat... A najlepiej to napisz wniosek o zapomogę na te 3 zeta na bilet - i najlepiej uzasadnij, że inaczej zabraknie ci kasy na kupno piwa o głównego sponsora imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przestańcie pieprzyć 04.08.07, 13:03 napisz jeszcze innym ,którzy mieszkają na Osowie,Warszewie,Golęcinie i innych poza centrum częsciach mista,ze mieszkają na zasranych bucu, pewnie z ZDTIM jesteś i premie za nic bierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qoperty Re: przestańcie pieprzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:25 Ty i tak siedzisz non-stop przed kompem, zajmujesz się wynajdywaniem nowych informacji na stronach róznych portali i robieniem z tego nowych tematów na forum to co kwekasz, że muszisz wydać parę złotych na bilet!? Sprzedaj klawiaturę, kup za to bilet i jedź na Wały a nie tylko odciskasz sobie tyłek i wprowadzasz ferment !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: przestańcie pieprzyć IP: *.chello.pl 04.08.07, 23:30 bea nie żartuj! darmowe bilety??? dzieki korkom i objazdom często musze dpołacac kolejny bilet , wiec zarabiają podwójnie, a taka okazja do zarobienia szybko im sie znów nie nadarzy, a ilu takich przyjezdnych kanary wyłapią , żyć nie umierać :) premie murowane Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przestańcie pieprzyć 05.08.07, 01:33 chyba Ty sobie odciski robisz siedząc przd kompem querty skoro tak dobrze znasz czas pobytu mojego tu,zajmij się czymś pożytecznym ,z nie śledzeniem częstotliwości moich wpisów, chodziło mi tumanie o odkorkowanie centrum i ukłon w kierunku mieszkańców,a;e taki przydupas władzy jak ty tego nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
kresen Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu 04.08.07, 23:35 witam narzekaczy pijących piwo przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu IP: *.chello.pl 04.08.07, 23:51 to nie mnie bo ja pijam czerwone wytrawne Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu 05.08.07, 01:35 kresen napisał: > witam narzekaczy pijących piwo przed kompem ................. mnie też nie nudziarzu, ja od 13 do 1 na reagatch byłam ,a wróciłam taksówką,bo na autobus nie miałam szans,bo jak zwykle tłok,ścisk i brud w zkm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary IP: 195.136.49.* 05.08.07, 09:01 żeby nie było scysi z zagranicznymi, gdybym rządził w ZDiTM tak bym zrobił.Czy ktoś został złapany przez kanara? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary 05.08.07, 11:09 chyba już wcześniej zniknęli ,bo od dawna mojej sieciówki żaden z nich nie kontrolował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary IP: *.centertel.pl 05.08.07, 12:54 A niby dlaczego mają być bezpłatne? Chcesz jechać - płać! Piwa też Ci za darmo nikt nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.07, 23:15 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś