Dodaj do ulubionych

dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komunikac

04.08.07, 12:05
ji miejskiej jak np w Sylwestra?
byłby to gest prezydenta w kierunku mieszkańców ,którzy i tak frycowe płacą
mając najdroższe bilety w kraju,
a przede wszystkim odkorkowałoby to miasto
Obserwuj wątek
    • aga305 Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu 04.08.07, 12:11
      bo musi im się zwrócic to co wydali na organizacje
    • Gość: qwerty przestańcie pieprzyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 12:13
      wystarczy podejść do najbliższego specjalnego parkingu skąd jeżdżą darmowe
      autobusy - no ale oczywiście lepiej ponarzekać siedząc na dupie przed komputerem
      • beatrix13 Re: przestańcie pieprzyć 04.08.07, 12:16

sam przestań pieprzyć głupoty jak pojęcia o niczym nie masz,

podaj idioto z osiedla Arkonskiego albo Zawadzkiego odległosc do najbliszego
        parkingu
        • Gość: qwerty Re: przestańcie pieprzyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:01
          czy ja cię idioto wyzywam od idiotów? skoro mieszkasz na zasranym arkońskim to
          twój problem. Napisz zażalenie do Krzystka, może zdążą rozpatrzyć przed końcem
          regat...
          A najlepiej to napisz wniosek o zapomogę na te 3 zeta na bilet - i najlepiej
          uzasadnij, że inaczej zabraknie ci kasy na kupno piwa o głównego sponsora imprezy.
          • beatrix13 Re: przestańcie pieprzyć 04.08.07, 13:03
            napisz jeszcze innym ,którzy mieszkają na Osowie,Warszewie,Golęcinie i innych
            poza centrum częsciach mista,ze mieszkają na zasranych bucu,
            pewnie z ZDTIM jesteś i premie za nic bierzesz
            • Gość: qoperty Re: przestańcie pieprzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:25
              Ty i tak siedzisz non-stop przed kompem, zajmujesz się wynajdywaniem nowych
              informacji na stronach róznych portali i robieniem z tego nowych tematów na
              forum to co kwekasz, że muszisz wydać parę złotych na bilet!?
              Sprzedaj klawiaturę, kup za to bilet i jedź na Wały a nie tylko odciskasz sobie
              tyłek i wprowadzasz ferment !!!
              • Gość: AfrykaDzika Re: przestańcie pieprzyć IP: *.chello.pl 04.08.07, 23:30
                bea nie żartuj! darmowe bilety???
                dzieki korkom i objazdom często musze dpołacac kolejny bilet , wiec zarabiają
                podwójnie,
                a taka okazja do zarobienia szybko im sie znów nie nadarzy,
                a ilu takich przyjezdnych kanary wyłapią ,
                żyć nie umierać :) premie murowane
              • beatrix13 Re: przestańcie pieprzyć 05.08.07, 01:33
                chyba Ty sobie odciski robisz siedząc przd kompem querty skoro tak dobrze znasz
                czas pobytu mojego tu,zajmij się czymś pożytecznym ,z nie śledzeniem
                częstotliwości moich wpisów,
                chodziło mi tumanie o odkorkowanie centrum i ukłon w kierunku mieszkańców,a;e
                taki przydupas władzy jak ty tego nie zrozumie
    • kresen Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu 04.08.07, 23:35
      witam narzekaczy pijących piwo przed kompem
      • Gość: AfrykaDzika Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu IP: *.chello.pl 04.08.07, 23:51
        to nie mnie bo ja pijam czerwone wytrawne
      • beatrix13 Re: dlaczego na czas regat nie ma bezpłatnej komu 05.08.07, 01:35
        kresen napisał:

> witam narzekaczy pijących piwo przed kompem

.................
        mnie też nie nudziarzu,
        ja od 13 do 1 na reagatch byłam ,a wróciłam taksówką,bo na autobus nie miałam
        szans,bo jak zwykle tłok,ścisk i brud w zkm
        • Gość: as Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary IP: 195.136.49.* 05.08.07, 09:01
          żeby nie było scysi z zagranicznymi, gdybym rządził w ZDiTM tak bym zrobił.Czy
          ktoś został złapany przez kanara?
          • beatrix13 Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary 05.08.07, 11:09
            chyba już wcześniej zniknęli ,bo od dawna mojej sieciówki żaden z nich nie
            kontrolował
            • Gość: gość Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary IP: *.centertel.pl 05.08.07, 12:54
              A niby dlaczego mają być bezpłatne?
              Chcesz jechać - płać!
              Piwa też Ci za darmo nikt nie da!
              • Gość: goniec Re: Potwierdzcie czy może zostali wycofane kanary IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.07, 23:15
                Popieram!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka