Dodaj do ulubionych

Zbiorowy amok!!! TTSR

IP: *.net.external.hp.com 04.08.07, 23:49
tych ludzi opanaowal jakis amok, nie mozesz nic zlego powiedziec o tych
tolszipach i ich przygotowaniu, bo zaraz okaze sie, ze masz gebe, jestes
frajer, malkontent i nie zaslugujesz by mieszkac w Szczecinie.

Opanowac sie oszolomstwo i jak ktos zwraca uwage to podziekowac bo na
nastepna
impreze bedzie mozna wyciagnac wnioski i cos ulepszyc!

impreza jak impreza - poza iloscia w zaglach niewiele sie rozni od Dni Morza.
Obserwuj wątek
    • Gość: oiom Re: Zbiorowy amok!!! TTSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 23:53
      Dokładnie. PO posadziło szczeniaków przy internecie i kazało gloryfikować
      zwyczajną piwną imprezkę typu Dni Morza z niewątpliwie dużą atrakcją do
      pooglądania jaką są żaglowce.
      • Gość: bhxsn [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 00:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość Re: Zbiorowy amok!!! TTSR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:25
        Gość portalu: oiom napisał(a):

> Dokładnie. PO posadziło szczeniaków przy internecie i kazało gloryfikować
        > zwyczajną piwną imprezkę typu Dni Morza z niewątpliwie dużą atrakcją do
        > pooglądania jaką są żaglowce.

Tak tak, tu się młode męty zatrudniane przez różne szuje często wypowiadają.
        Taki to zwyczaj tego forum. Już kilku namierzyłem. Ale można ich olać, nie
        potrafią nic poza bluzgami i wyzwiskami, w sumie takie trochę chamstwo
        podwórkowe. I oni robią wielki Szczecin! Ha ha ha ha ha ha, to tez jest takie w
        ruskim stylku, zbierasz krzykaczy, klakierów dajesz im wódę i się robi PR. Ale
        jaja :)))))
      • Gość: glu Re: Wspaniała impreza - TTSR IP: *.globalconnect.pl 05.08.07, 16:08
        Muszę odstąpić od swego stylu i umyć palec umaczany w g...wnie. Wspaniała
        impreza, wspaniała publiczność - wszyscy uprzejmi. Nikt nie wchodził mi na
        plecy. Nawet kobiety z kosiarkami przestały rozjeżdżać przechodniów i nie
        poruszały się tyralierą - po prosty były matkami z wózkiem (chyba zabrakło tam
        roszczeniowo nastawionej Ilony). Nie słyszałem rozmów o PO, PiS i Lepperze, bo
        były ciekawsze sprawy. Nawet piwo spożywano jak należy i z umiarem. To na pewno
        nie była impreza piwna. Dla mnie bomba! A drobne mankamenty... One są zawsze.
    • Gość: natasha_szn Re: Zbiorowy amok!!! TTSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 00:27
      impreza jak impreza - poza iloscia w zaglach niewiele sie rozni od Dni Morza.

a czego sie spodziewałeś na imprezie żeglarskiej?? Różnica polega na tym, że dla
      nas - szczecinian Dni Morza to normalka, część nawet nie pojawia się na nich.
      Tyle, że dla turysty ze śląska, ta "ilość żagli" o której piszesz to są
      niezapomniane wrażenia, nie wspominając już o widokach, atmosferze. Jak zwykle
      tylko szczecinianie są przeciwko Szczecinowi, a już zwłaszcza to forum...Przykre
    • Gość: lkj bez komentarza!!! IP: *.net.external.hp.com 05.08.07, 00:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=67000709&a=67012673
    • Gość: ja Impreza jest swietna!!!! IP: *.chello.pl 05.08.07, 02:25
      koniec-kropka :)
    • xxtoja Re: Zbiorowy amok!!! TTSR 05.08.07, 13:02
      Nie zgodzę się. Impreza o wiele bardziej sie różni od Dni Morza:
      1. jest inna muzyka
      2. jest różnorodność
      3. Ludzie inaczej się zachowują
      4. Jest to bardziej uporządkowane
      5. Wiekszy obszar i miejsc na którym jest impreza i wiele ciekawych działań.
      6. Bardziej mi sie ta impreza podoba niż Dni Morza, jest zupełnie inna
      atmosfera. A "Sedov" jest wspaniały, nie wspominając o innych żaglowcach
      • Gość: jackkkkowski Re: Zbiorowy amok!!! TTSR IP: 83.168.80.* 05.08.07, 14:32
        ljk nie masz odwagi sie zalogowac ? podpisz sie nazwiskeim to pogadamy
    • Gość: hanwar TTSR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:53
      na wielu finałach i nie tylko regat byłam i mogę powiedzieć,że w Szczecinie
      bardziej to wszystko przypomina jarmark odpustowy niż oglądanie pięknych
      żaglowców.mimo wszystko i tak warto było pozerkać na to wszystko, jednak to
      ideału imprezy daleko.....
      • Gość: elRojo Re: TTSR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:18
        Impreza jest super - organizacja bardzo dobra - z dniami morza to ma wspólne
        tylko miejsce realizacji i nic wiecej.
        • Gość: cs lubudubu lubudubu, niech zyje nam.... IP: *.dedicated.hosteurope.de 05.08.07, 19:22
          Gość portalu: elRojo napisał(a):

> Impreza jest super - organizacja bardzo dobra - z dniami morza to ma wspólne
          > tylko miejsce realizacji i nic wiecej. to pisalam ja - Celina Skrobisz
          • Gość: emcio tutaj igrzyska Tall S, a tam w gabinetach po cichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:55
            pertraktuja z przedstawicielami srodowisk zydowskich n.t. wysokich odszkodowan,
            a Niemcy zadaja zwrotu dziel sztuki. A wy jolopki bawcie sie i tanczcie w
            chocholim tancu.
            • Gość: denis bednarz Re: tutaj igrzyska Tall S, a tam w gabinetach po IP: *.chello.pl 06.08.07, 12:01
              pewnie lepiej w uwiędły laurów liść z uporem stroić głowę
        • pikajuwa Re: zasrany emcio 05.08.07, 20:57
          Jak długo takie ptasie móżdzki będą rąbać kupę we wszystko co odstaje od cuchnącego zaścianka i przeciętności?
          • Gość: emcio nie ma sprawy tancz, jest taka piosenka: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:31
            "tancz glupia tancz swoim zyciem sie baw, wprost na spotkanie ognia lec",
            bedziesz miala ponadprzecietne odszkodowanie dla Zydow do zaplacenia i obraz ze
            sciany w domu babci do oddania to przejrzysz na oczy i zaglowki Ci uleca z
            glowy.
    • Gość: denis bednarz Re: Zbiorowy amok!!! TTSR IP: *.chello.pl 05.08.07, 20:11
      dla beretów i tych któtrych opanował inny amok-
      www.allegro.pl/item221400962_niesmiertelniki_oryginal_z_usa_niesmiertelnik.html
      • Gość: hrabina Re: Zbiorowy amok!!! TTSR IP: *.szczecin.mm.pl 05.08.07, 21:13
        Ludzie, są piękne żaglowce i to tak naprawdę liczy się najbardziej.Inni zjechali
        sie z daleka aby je oglądać i są zachwyceni. My tubylcy narzekamy i nie umiemy
        sie cieszyć. Reszta to tylko otoczka.
    • grogreg A spadaj malkontencie, frajerze z geba. 05.08.07, 22:09
      I wyprowadz sie za Szczecina.
      • Gość: lkj Re: A spadaj malkontencie, frajerze z geba. IP: *.europe.hp.net 05.08.07, 23:27
        grogreg napisał:

> I wyprowadz sie za Szczecina.

ahoj "wilku morski" !!!
        kupiles sobie opaske na oko, plastikowy miecz i sztuczna brode pirata ???
        no to git, bo pojutrze obudzisz sie w tym samym zasranym przez psy i meneli
        miescie, bez zadnych perspektyw z muminkiem jako prezydentem...

ahoj!!!
        • grogreg Re: A spadaj malkontencie, frajerze z geba. 05.08.07, 23:31
          Ahoj "szczurze ladowy"!!!
          Nie zakupilem wspomnianych precjozow gdyz nie obecny jestem na tym donioslym
          wydarzeniu, ktore cie tak w plugawe oko kole. Albowiem juz za Jurczyka z IV
          Rzeczypospolitej noge dalem. A pojutrze znow sie obudze w kraju gdzie ludzie
          ciesza sie z tego co maja a nie ciagna w dol niczym netonowe trzewiki.
          • xxtoja Re: A spadaj malkontencie, frajerze z geba. 06.08.07, 10:11
            grogreg napisał:
            Albowiem juz za Jurczyka z IV
            > Rzeczypospolitej noge dalem. A pojutrze znow sie obudze w kraju gdzie ludzie
            > ciesza sie z tego co maja a nie ciagna w dol niczym netonowe trzewiki
            ....
            To gdzie teraz jesteś, mam nadzieje, że wrócisz do naszego grodu Gryfa.
        • Gość: craven Re: A spadaj malkontencie, frajerze z geba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:29
          Wiesz lkj , na tym forum i w tym mieście nic ci się nie podoba. Po co tu
          zaglądasz łachudro w ogóle? Po co nicki zmienisz , chowasz się za obcym
          serwerem? Spadaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka