absztyfikant 12.08.07, 18:23 W poniedzialek Jarek odwola Wiechcia i zarazem zlikwiduje resort gospodarki morskiej. static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiutek Re: Wiechecki out IP: *.chello.pl 12.08.07, 18:25 Wiecha nie zginie. ma działkę nad morzem. Poradzi sobie. A my na drugą zmianę do stoczni - raus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabina Re: Wiechecki out IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.07, 18:27 O zgrozo - wróci do Szczecina !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wiechecki out 12.08.07, 19:21 a po co do Szczecina? do Trzęsacza na swoje parcele niech jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiutek Re: Wiechecki out IP: *.chello.pl 12.08.07, 18:27 www.doodie.com/doodieman10/index.php?page=4&directory=.&set= hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB1989 Re: Wiechecki out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:12 Ale kasę na lifting Czerwonego Ratusza załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpartyjny Re: Wiechecki out IP: *.chello.pl 12.08.07, 20:49 To kto teraz będzie szefem UM. Jutro już będą się obrzucać błotem urzędasy z czerwonego ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Wiechecki out IP: *.chello.pl 12.08.07, 20:51 Obecny dyrektor ma duże szanse na ciecia na parkingu w Trzęsaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Wiechecki out IP: *.chello.pl 12.08.07, 21:04 Nie ma się co cieszyć , cały resort zostanie zlikwidowany. Teraz całą infrastrukturą morską będzie zajmował sie jakiś kmiot od rolnictwa, efekt znamy od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Wiechecki out IP: *.icm.edu.pl 12.08.07, 21:08 Oto cały "kwiat" szczecińskick kundli. Najpierw cieszą się że odwołują wszystkich naszych Szczecinian z centrali z Warszawki - a za chwilę w następnym wątku bedą szczekać o zapominaniu w Warszawce o naszym regione, mieście. Krokodyle łzy zawszonych kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Został jeszcze Bruździński i Tereza-Zawsze Prawica IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:21 Nie przejmuj się tak upadkiem Wiocheckiego, bo jeszcze ci żyłka na półd.pku pęknie... Jak do następnego rządu wejdzie PO, to ministrami zostaną inni wybitni szczecińscy politycy: Zaremba, Litwiński, Nitras. I zrobią dla miasta dokładnie tyle, co Wiochmen, Bruździński i Tereza... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant a jednak nie bedzie likwidacji resortu 12.08.07, 22:25 www.tvn24.pl/-1,1517774,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Wiechecki out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:26 Wiechecki też nie jest męski, zupełnie jak Nitras albo ten Napieralski. Coś w nich jest takiego miękkiego, obłego - wręcz obleśnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja to jest właśnie obleśny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:33 nie wiem co to jest MJW ale na tym zdjęciu jest przykład rozlazłego, obłego, ciastowatego faceta z pooraną przez wrzody gębą. ten facet jest wyjątkowo obleśny. nie wiem kto to jest ale stanowi dla mnie wzorzec odrażającego typa. www.madzia_i_sebastian.republika.pl/foty/swiadkowie/r2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga szkoda czlowieka, to byl dobry minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Do alicji IP: *.chello.pl 12.08.07, 23:31 Sugerujesz, że na tym zdjęciu jest Wiochecki?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Do absztyfikanta bez nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:12 na tym zdjęciu jest anonimowy, obleśny osobnik, którego postać jest dla mnie przykładem wyjątkowo wstrętnej kreatury. i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Do absztyfikanta bez nicka 13.08.07, 01:13 Nie nazywam sie Rafal Jesswein. Moim zdaniem on powinien wam juz dawno wytoczyc proces pisdzielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Do absztyfikanta bez nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:20 a kto to jest Rafał Jesswein? i dlaczego akurat piszesz o nim w kontekście mojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicjo w krainie Re: Do absztyfikanta bez nicka IP: *.chello.pl 13.08.07, 01:38 Trafiony zatopiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten wielonickowy ciołek co myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Do absztyfikanta bez nicka 13.08.07, 01:40 Przebywajac z ludzmi waszego formatu, drogie pisieta, latwo popasc w samozachwyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Do absztyfikanta bez nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:43 sam ze sobą na sam najlepiej się mam gdy znajdę się sam mam wrażenie że wiem skąd wziął mi się ten stan zawdzięczam go wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absryfikant Re: Do absztyfikanta bez nicka IP: *.chello.pl 13.08.07, 01:43 Idź spać, nie bij pogłaskaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Do absztyfikanta bez nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 01:50 nie jesteś taki mądry, jak ci się wydaje. jesteś nam taki właśnie potrzebny.myślisz,że działasz przeciw nam? nic bardziej złudnego. ale do czasu, to cię będzie drogo kosztować.może ci tych srebrników zabraknąć. Odpowiedz Link Zgłoś