kaarinka 19.09.07, 20:57 chyba rzeczywiście w naszym Stargardzie nic się nie dzieje - nie ma o czym pisać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: A tu życie zamarło.... 19.09.07, 22:15 Ludzie nie mają nic do napisania, być może nie umieją cieszyć się ze spraw małych. A może to jesień tak na ludzi działa? Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: A tu życie zamarło.... 20.09.07, 19:35 Kaarinka-zawsze można się pochwalić dziećmi albo ponarzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: A tu życie zamarło.... 20.09.07, 19:58 jopi76 napisała: > Kaarinka-zawsze można się pochwalić dziećmi > albo ponarzekać :) > > Poza domem też istnieje jakieś życie, może więc oderwij się choć na trochę od kaszki i pieluch? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: A tu życie zamarło.... 21.09.07, 12:06 No to bede wchodzila czesciej ... Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: A tu życie zamarło.... 22.09.07, 20:46 Sibelius-akurat od zeszłego tygodnia chodzę do pracy :) i nie samymi pieluchami żyję :PPPPPP A po 8 godz. spędzonych przed kompem w pracy -popisać na forum już nie mam siły Czem tylko zajrzę poczytać zalinkowane artykuły z gazet a już na skomentowanie brakuje mi czasu Taki lajf-Matki_Polki_Pracującej :( Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: A tu życie zamarło.... 24.09.07, 20:14 jopi76 napisała: > > Czem tylko zajrzę poczytać zalinkowane artykuły z gazet > a już na skomentowanie brakuje mi czasu > > Takie wklejanie nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: A tu życie zamarło.... 30.09.07, 11:12 Ja uważam,że wklejanie jest naprawdę fajne, -bez szukania po sieci mam w jednym miejscu stargardzkie aktualności A jeśli oczekujesz wymiany zdań na temat artykułów może powinieneś jeszcze dodać coś od siebie (wyrazić swoją opinię w drugim poście) -może w ten sposób rozkręcisz dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: A tu życie zamarło.... 30.09.07, 19:12 Opinie powinno sie wyrazic juz w tym samym poscie w ktorym zamiescilo sie link! Jesli nie wiadomo o czym jest mowa, to czasem nawet sie nie chce linka otwierac! jopi76 napisała: A jeśli oczekujesz wymiany zdań na temat artykułów może powinieneś jeszcze dodać >coś od siebie (wyrazić swoją opinię w drugim poście) może w ten sposób rozkręcisz dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: A tu życie zamarło.... 23.09.07, 00:08 zamarło ...chyba nie do końca..na wszystkich forach..nieco osłabło Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Kaarinka .... 29.09.07, 14:01 Po kilkakrotnym wejsciu na poczte gazety, nareszcie POJAWIL SIE list ... To nie pierwszy raz sie tak zdarza, ze kiedy otwieram poczte to NIE MA NIC, a kiedy wejde ponownie (nauczona doswiadczeniem) to potrafi byc ponad dziesiec listow i spamow, czasem z dwoch dni!!! W kazdym razie moj mail jest juz w drodze ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Kaarinka .... odpisalam ... pare dni temu 03.10.07, 10:37 Przeczytalas? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: A tu życie zamarło.... 03.10.07, 20:32 Pozdrawiam wszystkich - szczególnie Bukę. Odpowiedz Link Zgłoś
inka-117 Re: A mnie też nie było..... 23.10.07, 23:12 O mnie też zapomniałaś.Ja myślałam,że chociaz jeden raz podaż hasło i wywołasz mnie do odpowiedzi.Pozdrawiam Ciebie pia.ed. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed inka-117 ........................kaarinka 28.10.07, 22:00 Zagladam tu od czasu do czasu i nie widzac Cie pomyslalam, ze sie na dobre wyprowadzilas z tego forum! Kaarinka, zajrzyj na poczte! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed .......................kaarinka 29.10.07, 12:00 Listu nie napisalam, ale jutro przyjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed kaarinka .......................kaarinka 29.10.07, 19:42 Zmienilo sie, jutro NIE przyjezdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka do: pia 29.10.07, 20:24 Pia, jaka szybka zmiana decyzji.... A kiedy przyjedziesz? Czy jeszcze nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: do: pia 29.10.07, 22:35 Decyzje podjelam dzis po poludniu w biurze podrozy ... z pewnych wzgledow. Chyba na 100% przyjade za tydzien czyli 6 listopada przed poludniem. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_stargard Re: A tu życie zamarło.... 30.10.07, 17:09 Witam! Zalogowałem się specjalnie na gazeta.pl żeby odpisać Karince:) To forum jest chyba najmniej popularnym stargardzkim forum, stąd taka cisza i pustki. Głośniej i ciaśniej dzieje się na stargardzkich portalach. A w samym realnym Stargardzie?Życie toczy się swoim tempem: praca, korki na ulicach, zakupy, dom itp itd. Tak jak w innych polskich miastach. Teraz się wszyscy przygotowują do 1 listopada...co jeszcze byście chcieli wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: A tu życie zamarło.... 30.10.07, 22:45 Gdzies czytalam, ze Stargard ma 70 000 mieszkancow. Zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Kiedyś było 74-75.000 31.10.07, 15:49 ale bardzo dużo osób wyprowadziło się /wyjechalo za pracą do innych miast... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Do kaarinka ... 03.11.07, 10:29 A ja pamietam czasy kiedy Stargard byl miastem powiatowym ... a handel na targu kwitl, bo to bylo jedyna miejsce zaopatrywania sie w ziemniaki, warzywa i swieze jaja ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: Do kaarinka ... 04.11.07, 01:15 Stargard nadal (a może bardziej znowu) jest miastem powiatowym. A handel na targu też kwitnie, mimo tego, że nie jest to już jedyne miejsce, gdzie można kupić warzywa czy jajka. Przyznam, że choć mi w tamtym kierunku nie po drodze, lubię się tam czasem zaopatrywać, głównie latem i w owoce, bo wierzę, że te sprzedawane nie w hurtowych ilościach, przez starsze panie, które dorabiają w ten sposób do renty, są zdrowsze. Mam nadzieję, że się nie mylę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Oj Karinka-trochę cię rozczaruję :) 05.11.07, 21:54 na osiedlowym ryneczku sprzedaje starszy pan: ma skrzynkę ziemniaków, jajka, kwiatki itp "ogródkowy" asortyment, ale niestety już wiem,że jajka kupuje w Witkowie na hurcie, a ziemniaki przywozi z hurtowni warzywno-owocowej na Ceglanej... Nie twierdzę,że to źle -ale nie każdy "staruszek" ma działkowe produkty :) Odpowiedz Link Zgłoś
gigant555 Re: A tu życie zamarło.... 06.11.07, 15:17 kaarinka napisała: > chyba rzeczywiście w naszym Stargardzie nic się nie dzieje - nie ma > o czym pisać... > kochana ! przeczytaj mój post poooomocy ! i pomóż mi !gigant555 i odpowiedz na adres krzyzak55@wp.pl do usłyszenia .... trzymaj się !!! krzyzak55 Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Jakis rozpaczliwy post! 06.11.07, 16:21 A co sie takiego stalo w Stargardzie ??? Odpowiadasz na: gigant555 napisał: > kaarinka napisała: > > > chyba rzeczywiście w naszym Stargardzie nic się nie dzieje - nie > ma > > o czym pisać... > > > kochana ! przeczytaj mój post poooomocy ! i pomóż mi !gigant555 i > odpowiedz na adres krzyzak55@wp.pl do usłyszenia .... trzymaj > się !!! krzyzak55 > Odpowiedz Link Zgłoś