Gość: nic IP: *.globalconnect.pl 23.09.07, 21:18 Skąd Tusk wie, że najlepsi wyjechali? Poziom debaty, który Tusk proponuje jest żenujący. To facet nie na poziomie o wielkich ambicjach. Można by dalej go punktować, ale to nudne. Nic nie osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti Poziom który zaprezentowali był beznadziejny !!!!! IP: *.chello.pl 23.09.07, 21:32 byłem na tej konwencji. Poziom, który zaprezentowali ci ludzie był naprawdę beznadziejnie niski, oni nic nie mają do zaprezentowania oprócz obelg i czarnego PR-u. A ten chłoptaś ze wsi Nitras przeszedł sam siebie. Buta, małomiasteczkowość, zakompleksienie i totalny brak klasy... żenująca impreza, a tak wogóle to tam było ok. 250 działaczy partyjnych PO! i to ma być konwencja? pękam ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Re: Poziom który zaprezentowali był beznadziejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:38 To dobrze, że nie byłem. Chociaż w sumie, można było pomidorka nadgniłego wziąć i sprawdzić, czy nitrasikowi nie byloby dobrze w czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann29 Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 23.09.07, 21:37 a czy oni nie mogliby mówić co zrobią jak wygrają o swoich pomysłach, planach itd?? oni cały czas o PISie mówią. Tusk ma chyba manie prześladowczą, a ten jego lokalny poseł Sławomir N. to już chyba całkowicie zidiociał. beznadzieja ta nasza PO, wole już UPR niż tych POpaprańców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Pani Małgosia pojechała po Nitrasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:37 www.jacyna-witt.pl/ zdrowo go zjechała i ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktusik Re: Pani Małgosia pojechała po Nitrasie! IP: *.chello.pl 23.09.07, 21:41 generalnie kiepska ta konwencja bo sami partyjniacy byli i cieszyli sie jak dzieci gdy sfrustrowany TUSK o PISie gadał... a może jakieś swoje plany PO pokaże? wciąż tylko negacja, obsrywanie, pomyje i czarny PIAR, typowe dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:tusku czego napił się sikorski IP: 195.136.49.* 23.09.07, 22:55 dobrze że takiego chama PIS się pozbył. A Nitras czemu nie stanąłeś w obronie żony swojego patrona Jana Rokity jak ją obrażał. Jak kobiety W PO się czujecie po wystąpieniu sikorskiego.Może tak "szacunek" dla kobiet które są samodzielne okazuje się na wschodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Pani Malgosia - Spamerka? IP: *.ipspace.xilinx.com 23.09.07, 22:29 prosze przestan wrzucac tego linka tutaj, kup sobie reklamy zamiast nas spamowac swoimi przemysleniami na temat "IVrp jest super" bo nikt w to nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pani Malgosia - Spamerka? 23.09.07, 22:33 a kogo obchodzi pamiętnik jakiejś Małgosi ( infantylnie tak nazywać 52 latkę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as zdobyła najwięcej głosów do samorządu to kogos IP: 195.136.49.* 23.09.07, 23:07 obchodzi jest wybór dla każdego moze wejść albo nie czy marzysz o cencurze Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zdobyła najwięcej głosów do samorządu to kogo 23.09.07, 23:10 niech sobie wykupi płatne ogłoszenie w prasie z reklamą pamiętniczka,a nie tu spamuje w każdym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydo Re: zdobyła najwięcej głosów do samorządu to kogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:16 chciałą wykupić ale jej Agora nie pozwoliła. a tak swoją drogą to co ci absztyfikant to przeszkadza? jak ktoś ma ochotę wrzucić linka to wrzuca i już. ty swoje jutuby wrzucasz cały czas i nikt się nie czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zdobyła najwięcej głosów do samorządu to kogo 23.09.07, 23:30 Juz ci pisalem, ze linke to ja ci moge podarowac pod warunkiem, ze zrobisz z niej uzytek w kombinacji z krzeslem i hakiem na suficie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: zdobyła najwięcej głosów do samorządu to kogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:28 Czy ciebie człowieku nie można trwale usunąć z tych stron m9oże ktoś ma mejle do tego faceta i zasypiemy go pozytywami:) bo impotencja bucha z jego wypowiedzi na wszystkie tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed przekrecasz fakty IP: *.ipspace.xilinx.com 24.09.07, 02:05 chciala wykupic ogloszenie w ktorym zawierala zarzuty nie poparte zadnymi dowodami. kazda redakcja ma prawo odmowic jesli to im sie nie podoba. agora nie jest od tego zeby spelniac jej zyczenia, (przynajmniej jeszcze nie jest, w nastepnej kadencji to sie moze zmienic i moze ja przejmie panstwo, tak jak teraz chce z orlenem i PAK.) jesli jacyna chce reklamowac swoje poglady niech kupi reklame w adsense albo adnet i wtedy bedzie wszystko ok. spamowanie nas linkiem to SPAMERSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Roszczenia Jacyny. IP: *.ipspace.xilinx.com 23.09.07, 22:36 Ten tekst co napisala to chyba lekko sie jej pomieszalo. Nelly ma prawo gadac i obrazac kogo chce, ale jej krytykowac nie mozna bo jest kobieta? Absurdalne podejscie roszczeniowe pseudofeministek. Sikorski niby nie jest dzentelmenem, ale Nelly nie jest dama, jest feministka, i nie zachowuje sie jak dama, nawet gdy nosi kapelusz. By oczekiwac szacunku i dzentelmenskiego zachowania kobieta musi tez sie zachowywac chociaz troche jak dama. Prawda jest taka, ze Nelly Rokita nie umiala nigdy sie powstrzymac od glupich komentarzy czym tylko pogarszala sytuacje swojego meza, az go usunela tym z polityki. Wczesniej komentarze za to bral na siebie Rokita, teraz nie bedzie juz jej oslanial i jego zona musi sie szykowac na krytyke za kazda glupote ktora powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśko Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:24 Bogu dzieki, że Nitras da tę kamer Joachimowi Brudzińskiemu! Dzięki niej zobaczy np Nowe Rondo na ul. Derdowskiego!! Oddane 2 miesi ące temu..dziś rozkopane bo na samym środku "wyrąbali" dziurę na głębokoś 2 m!!! To są rządy PO w Szczecinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.ipspace.xilinx.com 23.09.07, 22:28 to PO przyszlo i wykopalo dziure w srodku? cholera, gdzie bylo ABW w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bey Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 23.09.07, 23:00 szczecińska PO to się nadaje żeby wejść do dziury... wyjdzie na dobre miastu i nam wszystkim! pogonić dziadostwo spod znaku PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: 89.19.67.* 25.09.07, 02:09 a ja sie ciesze, ze PO dobrze zadbalo np. o regaty, i wiem, ze PiS by je sp...lil totalnie. lubinska tak dziala dla regionu przy premierze, ze gdyby ja do radia nie zapraszali to by swiat o niej zapomnial. Jacyna tez sie za bardzo dla wojewodztwa nie popisuje. Brudzinski robi kariere w partii, nie pamieta o miescie. coz, duzo bardziej zadowolony jestem z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posa Wizjonerzy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:32 Byłem na konwencji PO.. myślałem że dadzą coś poza gadaniem.. a tu słoma, słoma, Oczywiście wyborcza! Nie przekonują mnie te okrzyki i sepleniący Wódz!.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanuP Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:40 NAjbardziej żałosne w tej KOnwencji było to, że wszyscy tańczyli taniec chochoła wokół posła Nitras..jak wieś gminna niesie P. Sławek już obiecuje stołki po wygranych wyborach... Czy to też będzie tzw Rodzinka, czyli znajomi, kuzynowie, rodzice radnych PO? Jeśli tak to ja z tego miast daję nogę..Wole PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEle Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 23.09.07, 22:57 totalna porażka ta konwencja szczecińskiej PO, banda 300 Klakierów Nitrasa śpiewała stolat swojemu liderowi, który już rozdaje stołki! ty będziesz wojewodom, ty kuratorem, ty konserwatorem tego, a ty owego, żenujący spektakl... słoma sama sie nitrasowi, marcinkiewiczowi i innym liderom wysuwała z pięknych bucików... burak zawsze będzie burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 23.09.07, 23:37 Sloma? Zrozumialbym, gdyby takie uwagi zglaszali ludzie pokroju Talasiewicza, Puzyny czy Mynca, bo oni zawsze potrafia sie zachowac z klasa, ale wy? Spadac PiS-dzielce! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 23.09.07, 23:38 Dlatego PO przegra wybory forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69457784 Co poseł Nitras zrobił dla Szczecina? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69018111&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2007 Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: 83.168.106.* 23.09.07, 23:41 dlatego wmowil Tusk wielomiejskim ,ze PO jest dobra ale zgadzam sie ,ze nic nie osiagnie,ambicje i widmo przegranej wytracily go ..z myslenia.To zaden wodz,to nieudacznik,zmieniam zdanie ,nie glosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed nie glosuj IP: *.ipspace.xilinx.com 24.09.07, 02:09 bo chyba nie rozumiesz co wybierasz. wybierasz partie oraz jej przedstawicieli, ktorzy razem beda dzialac dla Polski i demokracji. Nie wybierasz wodza, wodza masz teraz (chociaz nikt go nie wybral i nic dobrego nie zrobil). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłosuję na PO. Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 09:41 Faktycznie PiS jest o pół głowy przed resztą gonitwy. Narzuca własny ton kampanii wyborczej, ale czy robi to subtelnie, bez agresji i populizmu? Nie, oczywiście, że nie. Tak jak dwa lata temu ten sam język, demagogia i obietnice bez pokrycia. Szkoda, że PO przyjęło ten sam język. Stało się to chyba w wyniku porażki w ostatnich wyborach, gdzie wyszło na jaw, że na wybory częściej chodzi ta część społeczeństwa, która kupuje ten rodzaj retoryki i rządzenia, oparty na martyrologii, „rydzykowej” religijności i moralności, udawanej sile i zawłaszczaniu zdobyczy „Solidarności”. Gdzie byli Kaczyńscy w sierpniu 1980 roku? Tanie chwyty, prymitywne spoty, władza dla władzy za wszelką cenę- o to prawdziwa twarz Pis-u, a program? Jaki program, te 3 miliony obiecywanych mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: 85.219.206.* 25.09.07, 07:47 ostatnio PO zatrzymało projekt szybkiego przekwalifikowania gruntów podmiejskich na budowlane to gdzie maja powstać mieszkania jak PO w szczecinie nie potrafi uchwalić planu zagospodarowania na ziemi rolnej kto zaryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: 83.168.75.* 24.09.07, 00:09 Pamiętacie jeszcze poprzednie wybory parlamentarne połączone z prezydenckimi? Pokazały jak główni faworyci zyskują na polaryzacji. Czy teraz obejrzymy zaskakujący plebiscyt Kwaśniewski vs. Kaczyński? Dzisiaj Aleksander Kwaśniewski podczas konwencji w Kielcach rzucił wyzwanie Jarosławowi Kaczyńskiemu. Ten co zaskakujące, natychmiast przyjął propozycję uczestnictwa w debacie. Co zyskują obaj gracze? Tutaj nie sprawdza się zasada gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Poprzednie wybory pokazały, że decyduje czas antenowy a ten dostają przede wszystkim dwie główne ścierające się siły. PiSowi o wiele łatwiej będzie walczyć z LiD a zarazem marginalizować PO. Teraz PiS i Jarosław Kaczyński dostali szanse na powtórkę z poprzednich wyborów a i LiD razem z Kwaśniewskim wróci w ten sposób do gry. A kto zaspał? Jak zwykle Donek. Jemu debatę zaproponuje najwyżej Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haen1950 Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 24.09.07, 06:16 Czytam, że szczecińskimi pisiorkami rzuciło o ścianę podczas tej konwencji. Proszę się nie bać, prawda nie boli, prawda was wyzwoli. Wstrzasnęły mną fakty, które przytoczył Nitras o Brudzińskim. Jeżeli to prawda, to PiS i Kaczory zajmą trzecie miejsce za LiD w zachodniopomorskim. Tak niszczyć swoją małą ojczyznę - to tylko nawalone pisiorki mogą wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:A wychwalanie sportu szczecińskiego przez Tuska IP: 85.219.206.* 24.09.07, 07:15 to żedana.Nie mamy ani jednego klubu w ekstraklasie. piłka w 4 lidze TAK ZLE w sportach zespołowych to jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re:A wychwalanie sportu szczecińskiego przez Tusk 24.09.07, 07:51 Szkoda, że Nitras mowiąc o małym białym fiaciku Brudzińskiego, nie wspomniał o dużym oplu marszałka, przez niego rozbitego. Pewnie zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Piękna Pani z gazety wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:37 Pani Kowalewska świetnie w pocie i znoju wykuwa te swoje dzieła sztuki oratorskiej. Jest jednak jeden mały mankamencik. Droga, Pani z gazety wyborczej, Pani Kowalewska, czy poziom Pani inteligencji jest odpowiedni by być rzecznikiem PO w regionie? Kiełbaska widzi: sukces Polski w rękach Pani Kowalewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek1968 Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 26.09.07, 15:15 Gość portalu: haen1950 napisał(a): > Czytam, że szczecińskimi pisiorkami rzuciło o ścianę podczas tej > konwencji. Proszę się nie bać, prawda nie boli, prawda was wyzwoli. > > Wstrzasnęły mną fakty, które przytoczył Nitras o Brudzińskim. Jeżeli > to prawda, to PiS i Kaczory zajmą trzecie miejsce za LiD w > zachodniopomorskim. Tak niszczyć swoją małą ojczyznę - to tylko > nawalone pisiorki mogą wymyśleć. Jak zwykle na konwencji PO nic konkretnego nie było. Wciąż aktualne pozostaje wrażenie, że jedynym programem PO jest krytyka działań PiS, nic więcej. Nitras mówiący o o radykalnych zmianach w Szczecinie po roku rządów Krzystka bardzo przesadza. Wie, że ludzie mają świeżo w pamięci finał TSR, który - nie przeczę - był wielkim sukcesem, dającym szansę na zmianę wizerunku miasta. Czy szansa ta zostanie wykorzystana - nie wiadomo? Czy oprócz TSR w ciągu tego roku udało się przyciągnąć poważnych inwestorów do Szczecina, czy powstała jakaś fabryka, czy jakaś firma otworzyła swoje np. centrum finansowe? Jestem cierpliwy. Nie oczekuję, tak jak niektórzy - 3 mln. mieszkań w rok, że sytuacja zmieni się raptownie, wiem, potrzeba czasu. Uważam jednak, że już po roku można by zauważyć pewne zmiany. Niestety, budowa kładki przy rondzie Giedroycia przez dwa lata, czy też niemożność uruchomienia świateł na skrzyżowaniu ulic Rapackiego-Krasińskiego-Chopina (o ich konieczności słyszę od lat) nie świadczą najlepiej o skuteczności obecnej ekipy, czy to w zarządzaniu miastem, a tym bardziej - krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 24.09.07, 08:53 Kaczyńskiemu mogli polać bimberku, wszak w odległej o 34 km od Rzeszowa miejscowości robia najlepszy w Polsce, sam w mlodości próbowałem i ciągle żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 24.09.07, 13:48 13 XII 1981 roku Jaruś był u mamusi pod pierzyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 13:53 Pamiętajcie, że wtedy był też internowany Gierek I i Jaroszewicz. Samo internowanie to nic. A Bujak to gdzie był 13 i nie w piątek? Kiełbaska była tam gdzie był, ale kogo to może interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 dlaczego programy konwencji to pojechanie 24.09.07, 17:41 prosze wytłumaczcie mnie, dlaczegóż konwencje takiej partii, która co wybory rosci sobie prawo do premiera i rzadzenia, dlczegóz jej głowni liderzy skupiaja sie "pojechaniu" po kims? Czy naprawde najlepsza rekomendacja do rzadzenia miastem, regionem, krajem jest pojechanie po kims... Na dziedzińcu Zamku byłem na wystepie kabaretu Moralnego Niepokoju... tez nieźle pojechali! Wydaje mi sie, ze panowie z PO do piet im nie dorastaja w pojechaniu, a jeszcze wyczuwalem w wystepach kabaretu pewien niepokój moralny... czego absolutnie nie ma nawet sladowo w jeździe polityków! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 24.09.07, 17:48 dziwic sie ze gmin polski jest tak chamski i wulgarny skoro zule w garniturach daja przyklad.. ((:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:55 A jeden, nawet swoje osiągnięcia wyjął spisane na bilecie tramwajowym, i mówił: to chcieliśmy, i to też, i jeszcze i to, ale chłopaiki z PiS nie chcą się z nami bawić. I w płacz, biedaczki. Aż mi ich szkoda było. Słowo kiełbaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 24.09.07, 22:10 Panie Tusk, Panie Prezydencie Szczecina! Szanuję Was! Ale wybaczcie , coś muszę powiedzieć! Bo! Wszyscy pierś wypinają do orderów, jakichś funkcji, To nie na was ,ale na moje kiedyś ukochane PC. Piszę to dlatego że kiedyś, jak PC, miało 4% głosów, to wszyscy, Panów Sauka i Janię,Markowskiego,liderów Szczecińskiego PC mieli, tam gdzie czarna dziura! Do mnie strzelano na placu tej "pożal się Panie Boże, 'Solidarności", następnie w 1981r. byłem skazany prze Sąd Grodzki, tylko 2.000.zł. za tzw.zakłucanie spokoju państwa!Ścieżka zdrowia itd. Ale do rzeczy! Chodzi mi o to, (sam siebie winię) że apeluję do mi podobnych, żeby ne głosowali na Pana Jacka Sauka, Senatora! Przysięgam wszystkim, wszem i w obec, że kiedy potrzebowałem pomocy prawnej,(chodziło o sprawy ustawodawcze art. 691. k.c.) to ten Pan! Powiedział mi że nie ma dla mnie czasu! A ja tak mu wierzyłem, jak ham ,się odemnie odwrócił! Siadł przy stole, i czytał Gazetę Wyborczą właśnie! Było mio tak przykro! Tak przykro jak niygdy dotąd! To było prawie 2 lata temu, obiecałem w duszy zemstę, żeby uzurpatorzy nie głosili moich haseł! A tak nota bene, Panie Sauk, co w ogóle, poza tym że Pan pochodzi z Wilnvs, to co Pan konkretnie zrobił dla regionu! Nic Panie Sauk! Nic! I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Krzysztof j/w IP: *.chello.pl 24.09.07, 22:50 Jeszcze troszeczkę! Bo nie mogę! Wytrzymać standardów tej hipokryzji! Donald Tusk , czy Lech Kaczyński! Kłaniają się przed kawałkem żelaza! Gratuluję! A jak człowiek żyje z tego czasu, to macie go wszyscy Państwo w dupie! Mnie nie trafiono, ale kolegę zabito(Waldemar Szumiński),ale proszę, żyje człowiek, którego z oczywistych względów, nazwiska nie mogę podać, jest całkowicie spalariżowany, mieszka przy ul. Czesława, jemu poużcie!Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazan Krzysztof Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 25.09.07, 00:18 miałem 18 lat, Chodziłem wtedy do szkoły, tak zwanej "metalówki" Hoża, 17 Grudnia! Zajęcia skończyły się normalnie, tak jak zawesze. To była szkoła PKP Wagonownia, tylko tzw. teoria się tam odbywała.Pociągu którym bezpłatnie jeździliśmy już nie było. Tramwaje jak zawsze! Lini 5,i 6, opóźniały się, w końcu przyjechał. Koledzy wysiedli po drodze. Jadę! Stocznia! Szok! Dubois& Sławomira spalony gazik Milicyjny! Skąd, no skąd mogłem wtedy wiedzieć co się dzieje? Dalej, Komitet Wojewódzki, Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, już płonął, ludzie wynoszą z płonącego budynku PZPR, wszelkie dobra, których w sklepach wtedy nie było, dywany, koniaki,telewizory, spotykam Waldka, idziemy pod ul Małopoplską, nie wiem dlaczego! Tam jest Komenda Wojewódzka Milicji, też chcą ją podpalić! Z ostatniego piętra tego budynku padają strzały. Pada parę osób! Uciekam! A co miałem robić? Może wstyd,a może nie? Zamieszki! przez komunistów tzw. uliczne, i ścieżka "zdrowia" na komendzie! Obiecywali wtedt że wszystko wyjaśnią. No dobrze! Cicho! Gierek i te różne mędy! Wierzyłem im wtedy! Przez grzeczność tylko nie wspomnę, roku 1981. tylko, bo tam nie dostałem. Ale wyrok tak 2.000.tyś zł z zamianą tak! Z dzieckiem na ręku poszedłem do kerownika tzw. Kolegium Orzekającego, z prośbą o rozłożenie kary na raty! I to wszystko. Nie macie Państwo pojęcia , jaka radość we mnie wzbiera, jak przyjeżdżają Panowie z Warszawy wieńce skłaadać! Zapewniam, to jest uczucie nie samowite. Krzysztof Bazan. TEL 695622462 Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 24.09.07, 22:53 Witam serdecznie. niestety nie mieszkam już w Szczecinie, ale do końca życia będzie to moje ukochane miasto i z jestem dumna że właśnie w Szczecinie się urodziłam. Ale do rzeczy. Słuchałam Tuska i uszom i oczom nie wierzyłam. Po pierwsze zawsze pokazują ,,te tłumy w tvn,, a tu tylko pierwsze rzędy. Po drugie czytam forum i opinie, a tu nagle okazuje się, że Szczecin to potęga gospodarcza Po trzecie mieszkańcy nie zakładają 1 czy 10 działalności gospodarczych, tylko 100!! I to wszystko podobno dzieje się od kilku miesięcy. Proszę więc o informację, bo może w swoim zabieganiu przeoczyłam. Jak jest faktycznie? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaola Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.globalconnect.pl 24.09.07, 23:37 Taaak, za tlum robily baloniki!! W sali Boguslawa odbywal sie koncert, jak w każdą niedzielę, południowy, który dla wielu mieszkańcow Szczecina, tych ktorych nie stać na bilet do Filharmonii lub Opery jest jedyną możliwością posłuchania dobrej muzyki poważnej za darmo. I w ostatnią niedziele nie było im dane w spokoju posluchać tego koncertu. Bo na dziedzińcu odbywała się ....próba do tej śmiechu wartej konwencji PO!!! Po 10 minutach pierwsi melomani zaczęli opuszczać salę, po 20-tu kolejni. I wszyscy mówili tylko jedno: SKANDAL!! Na nic zdaly sie prośby pracownikow Zamku o wyciszenie aparatury na czas trwania koncertu. Przecież dopiero za godzinę zacznie się ta cała konwencja.Niestety. Próba (szczególnie oklaski puszczane z taśmy, śmiechu warte!!) była ważniejsza od ...ludzi. Wszystko to jedna wielka ściema, żeby tylko wygrać i kolejnym kolesiom zapewnić stołki!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 24.09.07, 23:42 szczecin wbrew pozorom i wirtualnej nagonce stworzonej na forum przez grupe sfrustrowanych i iderwanych od koryta działaczy, ich rodzin i popleczników nareszcie zaczyna sie zmieniać ,powoli bo powoli ale jednak sie coś rusza ,taka jest prawda bo po jurczyku tylko właśnie pis ewentualnie byłby jeszcze bardziej nieudolny , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan co wypił Tusk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 23:44 znaczy się co się konkretnie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: co wypił Tusk? 25.09.07, 00:00 Gość portalu: tytan napisał(a): > znaczy się co się konkretnie rusza? wszystko po kolei(kolej też he he) na razie w fazie i procedurze decyzyjno-formalno-prawnej która już ruszyła i trzeba być idiotą żeby tego nie zauważyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Oleksandr Kwasniowska IP: *.chello.pl 25.09.07, 01:10 Tusk nie wipił! Ani Pan Krzystek, bo po prostu nie piją! Byłem na tej konwencji! i żałuję , i żałuję bardzo! że Panowie nie pokazali zmęczonej, nowej twarzy Lewicy! No kurde! Przepraszam bracia z prawicy! Ale pozwolicie! Olek, Olek ! Mordo ty nasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: Oleksandr Kwasniowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 07:52 nie piją? to smutasy. Krzystek to nawet wygląda na tekiego co nie pije,bo to facet bez poczucia humoru.a co do picia Tuska, to pamiętam, że kiedyś mówiono że ma problem alkoholowy więc dlatego nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: co wypił Tusk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 07:50 fazę decyzyjno-formalno prawną raczej trudno zauważyć.taka faza trwa czasmi wieczność...szczególnie w wykonaniu nieudacznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dokonania PO w mieście IP: 85.219.206.* 25.09.07, 08:05 Likwidacja szkół, przedszkoli , i szpitala ale po wyborach,Budowa kładki na staszica 1 rok spóznienia,podwyżka biletów komunikacji i jej ograniczenie , niedopuszczenie chorego dziecka do nauki w szkole zarządzanej przez kandydata PO. Wprowadzenie podatku adiacenckiego i 3 krotne podniesienie opłaty za uzytkowanie wieczyste.O zaniechaniach nie piszę bo długa lista. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 28.09.07, 12:21 Gość portalu: nic napisał(a): > Skąd Tusk wie, że najlepsi wyjechali? to akurat każdy wie...ty jesteś przykładem... Odpowiedz Link Zgłoś
sumbor Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? 28.09.07, 12:46 > > Skąd Tusk wie, że najlepsi wyjechali? > to akurat każdy wie...ty jesteś przykładem... Przykładem czego? Tych co wyjechali czy tych co nie wyjechali? Swoją drogą sformułowanie 'każdy wie' jest na poziomie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ony Re: Tusk w Szczecinie: Co wypił Kaczyński? IP: *.chello.pl 29.09.07, 18:09 Jeżeli Pan Donald wyjechał na wyspy zabiegać aby Polacy wracali do kraju, to dobrze, jednak o głosy ludzi, którzy uciekają przed zakłamaną rzeczywistością, nawet nie ma co marzyć! Odpowiedz Link Zgłoś