orion7 01.10.07, 17:41 świetny plan mości Hrabio - rzekł Murgrabia i jak zwykle dał ciała, jak przewodniczący Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 My mamy jeszcze wodolot! 01.10.07, 17:51 www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=107186 pan Krzystek tez ma plan, ale... tajny! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Tusk - Mam plan... 01.10.07, 17:55 Debata Lecha Kaczyńskiego i Donalda Tuska www.lechkaczynski.pl/article.php?id=152 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Zgoda dla Polski IP: 89.19.65.* 01.10.07, 18:55 Tusk proponuje zgode w interesie narodu a wam sie to nie podoba? Depczecie swietny pomysl by wszyscy razem opowiedzieli sie za skutecznym rozwojem. Za czym wy wlasciwie stoicie? Za wiecznym konfliktem? Za niszczeniem sie wzajemnym? Taka ma byc wg was przyszlosc kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Zgoda dla Polski 01.10.07, 18:57 Gość portalu: zed napisał(a): > Tusk proponuje zgode w interesie narodu a wam sie to nie podoba? Depczecie > swietny pomysl by wszyscy razem opowiedzieli sie za skutecznym rozwojem. musiał jakoś zaistnieć, ale to kiepski kapiszon Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Zgoda dla Polski, a rzad dla Tuska! 02.10.07, 01:20 wiesz, to smieszne najpierw członkowie PO wyzywaja ludzi w rzadzie od róznych... A potem mówi pan Tusk, jak by nigdy nic, ze on chce zgody! Jak napisze, ze jestes głupim kutasem, który wypisuje bzdury... a potem, ze pragne zgody, a nie wyzywania sie, to co mi na to odpowiesz? Jak chce zgody i wielkiej koalicji, to po co wybory chciał? Po co to całe zamieszanie, które bedzie kosztowało kilkadziesiat milionów złotych - mozna było przeznaczyc na wyzywienie dzieci w szkołach czy leczenie chorych dzieci? Pan Tusk chce rzadzic - TYLE CHCE PAN TUSK! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Zgoda dla Polski, a rzad dla Tuska! 02.10.07, 01:23 PKW - 90 mln złotych, odprawy dla posłow - 15 milionów zł, kampania wyborcza - 300 mln złotych, no i pieniazki dla partii po wyborach - kilkaset milionów! Policz ile dobrego mozna by za te pieniadze zrobic, jezeli pan Tusk chce naprawde zgody i wielkiej koalicji... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś