Gość: zed IP: *.ipspace.xilinx.com 09.10.07, 00:33 www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4556282.html?as=10&ias=12 pod kreska sa prognozowani przegrani. szkoda, jakby byla w warszawie to mniej macilaby wody w szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gęgacz to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 07:35 To dobrze, Ja się cieszę że naszym senatorem będzie facet ze średnim wykształceniem i brakiem umiejętności wypowiedzenia prostego zdania. W koncu on bedzie reprezentantem naszych szczecińskich liberałów, powinien być do nich podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amok Re: to dobrze IP: *.chello.pl 09.10.07, 07:46 Ale przynajmniej nie bedzie gadał tak jak w amoku, jak to czasami Jacyna robi. Język nie zdobi aż tak człowieka jak jego praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęgacz Re: to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 07:57 A słyszłeś kiedyś jak gadał Olech :))))))))))))))))))))))))) Zaremba przy nim to kwiat intelektu aczkolwiek Zaremba w nawiedzeniu wyprzedza wszystkich polityków "Słyszłem że Gazoport na pewno będzie w Gdańsku :)))))))))))))) Podsłyszałem rozmowę z Poncyliuszem:)))))))))))))))))))))" wy w tym PO to albo macie nawiedzone miernoty albo niedorozwiniętych umyłowo ciemniaków? Innych tam u was nie ma? ale ja się cieszę że Szczecin będzie miał takich senatorów. Przynajmniej będzie w senacie wesoło jak trafią tam nasi liberałowie:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amok Re: to dobrze IP: *.chello.pl 09.10.07, 08:00 Widzę, że jesteś w amoku gniewu, a na to najlepsza jest praca na roli. Po co Ci to?, tak być w amoku mówiąc takie słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęgacz Re: to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 08:05 oj dziecko, naucz korzystać się ze słownika wyrazów obcych. w ostateczności zostaje ci wikipedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Szczecińscy POwcy są nic nie znaczącymi IP: *.devs.futuro.pl 09.10.07, 08:24 ludzikami w stosunku do gdańskich PO-wców a to z tym miastem rywalizujemy o inwestycje. Jak myslicie gdzie byłby gazoport gdyby Pis nie rządził. Czy zaremba z nitrasem przebiliby tuska ,lewandowskiego i innych z centrum KLD.Czy nitras jest w stanie podskoczyć Tuskowi i postawić się w sprawach naszego regionu kosztem gdańskiego ryzykując swoją karierę w partii.A może Borusewicz nie mógł zdzierżyć że gazoport będzie w świnoujściu a nie u niego w Gdańsku i przeszedł gdzie przeszedł.Geograficznie Wybór PO przez szczecinian to samobój. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: to dobrze 09.10.07, 08:29 A ty gęgaczu idż do kurnika i tam gęgaj, to bedzisz jak u siebie w amoku i bedziesz oj miał słuchaczki, na jakie zasługujesz tym swoim gęganiem. Będą w amocznym uwielbieniu słuchając ciebie, takiego wykształciucha posługujacego sie takim jak ty językiem brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: to dobrze 09.10.07, 08:32 Jacy wy wszyscy na tym forum jestescie okropni, ja chyba nie potrzebnie dostałam sie tutaj na studia, trzeba sie przenieć gdzieś do innego miasta po pierwszym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redan Re: to dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:52 Proponuję Lublin, tam rządzi PiS i tam jest miła atmosfera. W mieście rządzonym przez muminka z szyldem PO jest niemiło. Tym bardziej że muminkiem steruje kłamca Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: to dobrze 09.10.07, 10:08 Dzieki za miłą radę, ale nie skorzystam. Biorę pod uwagę Kraków i mam nadzieje, że uda mi sie tam przenieść, albo jeszcze raz będę tam zdawać, bo ten wasze miasto nie ma dobrego klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: to dobrze IP: *.devs.futuro.pl 09.10.07, 11:46 kraków dobry z dobrą drużyną chociaż architekt wziął 1000000 zł łapówki za budującą sie operę a więc miasto drogie i te castingi do stancji żenada, traktowanie ludzi przybyłych z wyższośćią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redan jedyna do senatu która ma swój program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 10:05 POzostałym program jest niepotrzebny... SENAT też jest dla kobiet • Wszystkie ważne ustawy będę konsultowała z zainteresowanymi środowiskami w Szczecinie i całym regionie, tak jak robiłam to jako radna w Radzie Miasta i Sejmiku Zachodniopomorskim. • Od polityków w Sejmie i Senacie zależy, czy zostaną stworzone odpowiednie warunki, aby następne pokolenia mieszkały w nowoczesnej i liczącej się w świecie Polsce. Ważne jest, aby młodzi ludzie ze zdobytymi doświadczeniami wrócili z emigracji. Mój syn mieszka i pracuje w Dublinie, tam urodził się mój wnuk. Mnie naprawdę zależy, żeby młodzi ludzie chcieli wracać do Polski. • Małe ośrodki naukowe nie muszą być prowincjonalne. Udowodniono to na szczecińskich uczelniach. Nauka, ta prawdziwa, wykorzystywana później przez naszych przedsiębiorców do budowania nowoczesnych, innowacyjnych firm w Polsce, powinna znaleźć większe wsparcie ze strony naszego państwa. • Współdziałanie i szacunek pracodawców i pracowników, to klucz do sukcesu firmy. Politycy powinni tylko tworzyć odpowiednie warunki, poprzez mądre działania w Rządzie RP, Sejmie i Senacie.. • Nauczyciele i rodzice mają jeden cel – dobro dziecka. Należy im w tym pomóc. Przedszkola dostępne dla wszystkich dzieci, mniejsze klasy – max do 25 dzieci, zwiększone pieniądze na zajęcia pozalekcyjne, docenienie i wsparcie małych szkół, autentyczny dostęp dla wszystkich dzieci do Internetu, zdecydowane przeciwstawienie się agresji to podstawy nowoczesnej szkoły. Edukacja to nasza najlepsza inwestycja. • Szczecin jest najważniejszym miastem w naszym regionie. Od rozwoju Szczecina jako nowoczesnego, silnego ośrodka zależy rozwój całego województwa. W Szczecinie powinna powstać państwowa Akademia Artystyczna, jako miejsce działania ludzi twórczych, związanych z kulturą i sztuką. Jako przewodnicząca Komisji Kultury, Oświaty i Sportu wraz ze środowiskiem artystycznym zainicjowałam ten temat w Sejmiku Zachodniopomorskim, mamy zobowiązanie Premiera RP i Ministra Kultury do wspierania naszej regionalnej inicjatywy, teraz potrzebna jest pozytywna decyzja Sejmu i Senatu, i o nią będę zabiegać. www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=1&bpm=3&blog=25&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalita 67 Re: jedyne co ma pani Jacyna to sztuczny biust IP: *.kalisz.mm.pl 12.10.07, 10:59 program? jaki program? jej zrozumieć nie można jak mówi lepiej patrzeć niż słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butler program tez ma :))) IP: *.europe.hp.net 12.10.07, 11:08 Gość portalu: Kalita 67 napisał(a): > program? jaki program? sluze ci kalita, oto program: www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=1&bpm=3&blog=25&lg=1 • Wszystkie ważne ustawy będę konsultowała z zainteresowanymi środowiskami w Szczecinie i całym regionie, tak jak robiłam to jako radna w Radzie Miasta i Sejmiku Zachodniopomorskim. • Od polityków w Sejmie i Senacie zależy, czy zostaną stworzone odpowiednie warunki, aby następne pokolenia mieszkały w nowoczesnej i liczącej się w świecie Polsce. Ważne jest, aby młodzi ludzie ze zdobytymi doświadczeniami wrócili z emigracji. Mój syn mieszka i pracuje w Dublinie, tam urodził się mój wnuk. Mnie naprawdę zależy, żeby młodzi ludzie chcieli wracać do Polski. • Małe ośrodki naukowe nie muszą być prowincjonalne. Udowodniono to na szczecińskich uczelniach. Nauka, ta prawdziwa, wykorzystywana później przez naszych przedsiębiorców do budowania nowoczesnych, innowacyjnych firm w Polsce, powinna znaleźć większe wsparcie ze strony naszego państwa. • Współdziałanie i szacunek pracodawców i pracowników, to klucz do sukcesu firmy. Politycy powinni tylko tworzyć odpowiednie warunki, poprzez mądre działania w Rządzie RP, Sejmie i Senacie.. • Nauczyciele i rodzice mają jeden cel – dobro dziecka. Należy im w tym pomóc. Przedszkola dostępne dla wszystkich dzieci, mniejsze klasy – max do 25 dzieci, zwiększone pieniądze na zajęcia pozalekcyjne, docenienie i wsparcie małych szkół, autentyczny dostęp dla wszystkich dzieci do Internetu, zdecydowane przeciwstawienie się agresji to podstawy nowoczesnej szkoły. Edukacja to nasza najlepsza inwestycja. • Szczecin jest najważniejszym miastem w naszym regionie. Od rozwoju Szczecina jako nowoczesnego, silnego ośrodka zależy rozwój całego województwa. W Szczecinie powinna powstać państwowa Akademia Artystyczna, jako miejsce działania ludzi twórczych, związanych z kulturą i sztuką. Jako przewodnicząca Komisji Kultury, Oświaty i Sportu wraz ze środowiskiem artystycznym zainicjowałam ten temat w Sejmiku Zachodniopomorskim, mamy zobowiązanie Premiera RP i Ministra Kultury do wspierania naszej regionalnej inicjatywy, teraz potrzebna jest pozytywna decyzja Sejmu i Senatu, i o nią będę zabiegać. Małgorzata Jacyna-Witt: 51 lat, córka Włodzimierza i Ireny Ostapczuk, mąż Marek Witt, syn Łukasz, wnuk też Marek. Od dziecka mieszka w Szczecinie, w tym samym domu na Gumieńcach. Szkoła Podstawowa nr 16, Liceum Ogólnokształcące nr 4, Wydział Ekonomiki Transportu jeszcze na Politechnice Szczecińskiej. Prowadzi własną firmę, w poprzedniej kadencji radna Rady Miasta Szczecin, obecnie radna Sejmiku Zachodniopomorskiego - przewodnicząca Komisji Kultury, Oświaty i Sportu. Będę niezłomna, tak jak dotychczas w swoich działaniach, kierując się zawsze dobrem publicznym i szacunkiem do drugiego człowieka. Zdobytą wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu firmy i działalności w samorządzie umiejętnie wykorzystam w pracy w Senacie RP. Małgorzata Jacyna-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalita 67 Re: program tez ma :))) IP: *.kalisz.mm.pl 12.10.07, 16:00 do butlera. To nie program tylko propaganda polityczna na zasadzie że coś musi mieć, mogę tu wskazać przynajmniej kilku polityków z tego miasta co byli w sejmie tylko dietetykami i prosze pozdrowić panią Małgosie w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butler Re: program tez ma :))) IP: *.europe.hp.net 12.10.07, 16:35 a wg ciebie, to kto ma taki program ? a wogole to jaki powinin byc program ? Kalita, nie robcie se jaj z powaznych rzeczy i nie szczekajcie bo nasle sanepid czy wscieklizny nie macie Kalita. a pozdrowic mozesz sam, nr tel. na bilbordzie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś