Gość: sławek36brody Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:25 to są kpiny żeby za dobrze wykonaną pracę wylecieć cholerny kler i wdupoślizgi kleru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Co za bzdura ale ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:25 jestem co by bylo gdyby to był przebrany terrorysta. No co. Samolocik do Pana Boga a moze do piekielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co za bzdura ale ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:27 > jestem co by bylo gdyby to był przebrany terrorysta. jak to co pan "bohater" pierwszy by sp.ie.rda1ał te typy tak mają, widzą słabszego ogon pod siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHAM Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:25 Za przeszukanie überchrześcijanina - chrześcijańsko wyje**no ich z pracy .... BRRAAAWOOOO!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neiden Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: 80.50.28.* 16.10.07, 17:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi2 Maciej Jarmusz - Szczecin - Polska - EU!! IP: *.acn.waw.pl 16.10.07, 17:28 Zapamiętajmny nazwisko tego złamasa, zamiast dresu do biegania ma w szafie komżę z ministrantury. W tym roku leciałem z Goleniowa na krajowych, troszkę mniej sprawni niż ci z Okęcia, ale normalni i mili. Patrycja Markowska zaciążona przedemną w kolejce zdjęła kozaczki, ja zzułem Agibasy. Nikt nie kwiczał, podobno Prymas też nie, ale są świętsi od naprawdę świętych. Nieczuły preziu Macieju Jarmusz(u) - jeszcze cię życie dopadnie w postaci nowego twojego prezia. Przyjdzie i cie wywali z roboty "alebowiem zaprawdę powiadam ci - niegodzien jesteś sprawować funkcję kierowniczą". Wal się na pas i zamiataj liście a nie ludzi. Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg82 paranoja!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 17:28 Co z tego, że Glemp?? taki sam człowiek jak każdy inny a korona mu z głowy nie spadła z powodu kilkusekundowej, jak mówi artykuł, rewzji. A to że klecha to też nic nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neiden Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: 80.50.28.* 16.10.07, 17:29 nastepnym razenem terorysta wysadzi terminal lotniska w powietrze przebrany za tzw. "duchownego" co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Klenczon Jarmusz powinien wylecieć na zbity pysk 16.10.07, 17:33 z pracy za szykanowanie pracownika, który tylko wykonywał swoje obowiązki i mam nadzieję że po najbliższych wyborach się to stanie a zwolnionego pracownika należy z powrotem przyjąć do pracy i wypłacić mu odszkodowanie (oczywiście z poborów Jarmusza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaszko Nadgorliwość za nadgorliwość? IP: *.kolornet.pl 16.10.07, 17:34 Tak wygląda w tym kraju równość wobec prawa. Ktoś ośmielił się potraktować polskiego obywatela tak, jak traktuje się innych polskich obywateli i wylatuje za to z pracy. Prymas nie składał zażalenia - to rozumiem. Klasa. Tymczasem służalczy p. Jarmusz zachował się jak ostatnia postkomunistyczna menda. Równi i równiejsi, tak, Panie Jarmusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.netrun.cytanet.com.cy 16.10.07, 17:36 A juz myslalem ze cos sie w polsce zmienilo, ale dalej to samo g.... Takie cos sie moze tylko zdazyc w naszym krakju. Pozdrawiam wszystkiech z Bliskiego Wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod za obmacywanie świętego- czapa 16.10.07, 17:36 video.i123.pl/filmy/248/Majewski_szow___Ojciec_Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A jeżeli on miał na myśli lody domowe ... 16.10.07, 17:37 śmietankowe albo truskawkowe ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło 16.10.07, 18:45 Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło, ale ostatnio akurat pracuję w Niemczech i widzę, że tutaj byle kanar szanuje swoje obowiązki i wypełnia je sumiennie. Niemcy, gdyby było trzeba, zrewidowaliby samego papieża Benedykta i to w sercu rodzinnej Bawarii. "Bezkrytyczne podejście do regulacji prawnych"?? Ehm, coś takiego tutaj nikomu nie przeszłoby przez gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło 16.10.07, 19:29 no a tutaj nawet TVN mowi ze prymas nie powinnien byl byc kontrolowany. Zacofanie totalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Wspolczuje tym ktorzy zostali w kraju i musza to w IP: 77.194.74.* 16.10.07, 20:28 Wspolczuje tym ktorzy zostali w kraju i musza to wszystko znosic. Ja bym chyba nie wytrzymal nerwowo Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Wspolczuje tym ktorzy zostali w kraju i musza..... 16.10.07, 20:32 ja tez, choc nawet przez te odleglosc mnie to wkurza. Najgorsze jest to, ze o zmianie mentalnosci duzej czesci Polakow tzw. "patryjotow" od siedmiu bolesci nawet pomarzyc nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomikon Re: Wspolczuje tym ktorzy zostali w kraju i musza IP: *.acn.waw.pl 16.10.07, 21:00 Czlowiekowi, ktory nie zrobil niczego niezgodnego z prawem stala sie krzywda. Pomijam nadgorliwych przelozonych. Mam jednak dwa pytania: - czy wstawi sie za nim Rzecznik Praw Obywatelskich, ktorego zadaniem m.in. jest obrona obywateli przed nadgorliwym panstwem - niestety watpie czy to zrobi, bo polski RPO jest obecnie instytucja fasadowa, ktora rozumie swoje zadania jako adwokat panstwa, - czy sprawa zajmie sie Prymas, czlowiek, ktory stojac na czele polskiego Kosciola, jako tytularna glowa, za najwazniejsze zadania ma sluzyc Bogu i ludziom, takze tym skrzywdzonym i jak sam przyznaje jego rzecznik, nie slusznie; bez wzgledu na sympatie i antypatie jestem w stanie uwierzyc, ze czlowiek ten moze zwolnionemu pracownikowi, ktory zostal zwolniony z pracy z powodu nadgorliwosci urzednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojers1 Re: Wspolczuje tym ktorzy zostali w kraju i musza IP: *.chello.pl 16.10.07, 21:21 Mam nadzieję że chłopaki pójdą do sądu i wygrają jakies ładne odszkodowanie. Bo na ich miejscu to bym do pracy z takimi po*ebanymi przełożonymi nie wrócił. Pozdrawiam PS sorki za słownictwo, generalnie rzadko się unoszę, ale to już po prostu przesada, żeby wylecieć z pracy za dokładne wypełnianie obowiązków służbowych. Służę ew. darmową poradą prawną dla tych 2 chłopaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 Re: Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło 16.10.07, 19:57 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: "Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło, ale ostatnio akurat pracuję w Niemczech i widzę, że tutaj byle kanar szanuje swoje obowiązki i wypełnia je sumiennie. Niemcy, gdyby było trzeba, zrewidowaliby samego papieża Benedykta i to w sercu rodzinnej Bawarii. "Bezkrytyczne podejście do regulacji prawnych"?? Ehm, coś takiego tutaj nikomu nie przeszłoby przez gardło." I wlasnie dlatego wole byc Polakiem a nie Niemcem. Przynajmniej nie z takiego anuszkowego stereotypu. Uwazam, ze "polskie nozyce" sa mniej rozwarte anizeli niemieckie i wprawdzie ciezko bedzie sie nam dochowac jakichs geniuszy ale i (mam nadzieje) ze zbrodniarzy na ogolnoswiatowa skale tez z Polakow nie bedzie. Moze lepiej byc takim "lekko-cieplym" i w dobrym i w zlym? Zdyscyplinowanie i 100% zaufanie do wladzy moze konczyc sie piramidalna zbrodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy23 Re: Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło IP: *.warszawa.dialog.net.pl 16.10.07, 20:55 "I wlasnie dlatego wole byc Polakiem a nie Niemcem. Przynajmniej nie z takiego anuszkowego stereotypu." Jasne, przypomina mi to kierowce pksu, ktory w latach 70 powiedzial do pasazerki "To sie k... zdziwisz jak nie pojedziesz chciaz masz bilet. Mozesz sobie swoje prawo w d.. wsadzic!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Dawniej niespecjalnie mnie to dziwiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:21 Hmmm, zdaje się, że w Auschwitz większość strażników miała także bezkrytyczne podejście do regulacji prawnych ........... Osobiście sądzę, że chłopaki popełnili błąd (zapomnieli w jakim kraju żyją), a z drugiej strony Pan Prezes Jarmusz przesadził z wywaleniem ich od razu z roboty. Sądzę , że upomnienie (ewent. ostatecznie nagana) by wystraczyło. Coś mi jednak mówi, że Pan Poseł Brudziński maczał w tym swoje brudne palce, a Pan Prezes Jarmusz nie chciał się narażać... Cóż, jego także ktoś wyżej postawiony może wylać. Żyjemy w fajnym kraju, ludzie tutaj są obowiązkowi i życzliwi jeden drugiemu. Jego Ekscelencka Ksiądz Prymas, zdaje się, że miał więcej zrozumienia dla niewdzięcznej pracy kontrolerów i wszystko byłoby OK, gdyby nie polityka. Always look on the bright side of life.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Auschwitz jako jedyny argument 17.10.07, 10:45 Aha, w dzisiejszych czasach wystarczy pochwalić Niemców, żeby zaraz jakiś mądrala wyjechał z Oświęcimiem... Jak za to samo pochwalę Szwedów, którzy nawet własnemu królowi wlepiają mandaty za szybką jazdę, to kolejny mądrala wyjedzie zapewne z potopem szwedzkim... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.backiel.com.pl 16.10.07, 17:38 jeżeli zwolnieni zaskarżą do sądu pracy decyzję swojego szefa o bezpodstawnym zwolnieniu z pracy , wówczas sprawę wygrają w ciągu 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis=shit Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:38 Je...ć kler !!!!!!!! POLITYCY WOOOONNNN!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.07, 17:39 W Najjaśniejszej IV RP nadal są równi i równiejsi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator cyrku Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.crowley.pl 16.10.07, 17:41 jaki złamał paragraf? jaki przepis naruszył? poczeka do wyborów, które nadgorliwe pieski przerżną, pójdzie do sądu pracy i wygra :) Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy 16.10.07, 17:43 dzięki takim "Jarmuszom" ten naród zawsze będzie biedny i ciemny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bog Ojciec jak bym zobaczył faceta w sukience tez bym skontro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:46 lował . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefiras Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.121.4.136.dyn.user.ono.com 16.10.07, 17:47 Taki precedens sprawi, ze kazdy ksiadz bedzie mogl leciec "na misje" do Kolumbii i wracajac przeszmuglowac 3kg koki pod sutanna, no bo i kto sie odwazy go zrewidowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus76 Re: Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:51 Co za debilne państwo!!!!!!! Zwolnili strażnika za to, ze zbyt gorliwie stosował procedury prawne!!!!!!! Czyli zachował sie tak, jak urzednik państwowy zachować się powinien. Nie robiąc odstępstw od reguły. I dlatego trzeba na jakieś 3 dziesięciolecia odsunąć od władzy prawicę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinks Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: 69.111.85.* 16.10.07, 17:51 Zly dotyk. Utrata pracy. Chyba zapomnieli ze to sa nietykalni, swoja droga to dobra wiadomosc dla terrorytow, kup sutanne i mozesz na poklad przemycic co sie podoba, nikt przeciez nie chce stracic pracy Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy 16.10.07, 17:53 Niech zyje Polska Rzeczpospolita Katolicka i swiete krowy w czarnych sukienkach.Czy facet w damskim stroju nie jest podejzany?Dla mnie napewno tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Strażnik kontrolujący Prymasa wyleciał z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:56 Interesuje mnie w jaki sposób dyrektor dowiedział się o "przewinieniu" strażnika. Czy osobiście obserwował zajście, widział je w kamerach, czy też ktoś doniósł na strażnika. Być może był to ktoś kto jechał z Prymasem, może kolega strażnika, lub ktoś z podróżnych. W każdym razie sprawa musiała być dobitnie przedstawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ CO ZA BZDURY !!! IP: *.smsnet.pl 16.10.07, 17:57 Co to znaczy "nie mogą zwalniac ze zdrowego rozssadku" albo traktuje się wszystkich jednakowo albo ja jako kardynał mogę sobie wnieśc bombe na pokład samolotu... Żenująca wypowiedź, aż brak słów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian prawo i sprawiedliwosc obowiazuje wszystkich IP: *.s3.kth.se 16.10.07, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś