Gość: danko IP: 213.17.228.* 28.08.03, 07:29 Co sądzicie o British School? Czy wartotam przygotowywać się do FCE? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masia Re: British School ??????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 14:08 Polecam tę szkołę, bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu, lektorzy z dużym doświadczeniem, posiadaja bardzo kompetenty program i świetne warunki multimedialne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: British School ??????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 09:46 Ja jestem zadowolony z British School. Lektor przykłada się do swojej pracy. Umie nauczać. Wysoki poziom nauczania, skuteczne metody. No i cena kursu też dobra. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: British School ??????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 12:35 Dzięki nim zdałem egzmin FCE. Wiedzą jak do niego przygotować. Odpowiednie podejście i zaangażowanie lektora, przynosi skutki. Nie miałem problemów aby zdać ten egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale propaganda Re: British School ??????????/ IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 13:17 A wszystkie IP powyższych pozytywnych komentarzy takie same. Ciekawe... Podobny style pisania, więc i bez IP widać, że pisała ta sama osoba. Polecam zajrzeć na grupon co ta szkółka oferuje i wyciągnąć wnioski samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iu Re: British School ??????????/ IP: *.szczecin.mm.pl 15.11.13, 11:27 Czasy smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
asia.ko1 Re: British School ??????????/ 08.01.14, 11:27 Również uczęszczam do British School w Szczecinie, już korzystałam z wielu ofert innych szkół językowych ale ta szkoła wydaje mi się najlepsza, uczą w niej mili i doświadczeni lektorzy, zajęcia nie są nudne, a w krótkim czasie można nauczyć się na prawdę dużo, ja przyszłam na pierwsze zajęcia z podstawowymi wiadomościami a dziś po 10 miesiącach nauki płynnie posługuję się angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: British School ??????????/ IP: *.play-internet.pl 05.10.15, 12:59 Jestem na kursie języka szwedzkiego w British School w Szczecinie i jestem bardzo zadowolona z wyników. Uczę się dwa lata i mój szwedzki jest naprawdę na dobrym poziomie. Atmosfera świetna, profesjonalne podejście do ucznia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaP Re: British School ??????????/ IP: *.play-internet.pl 07.10.15, 11:32 Uważam, że warto! Ja akurat uczyłam się tam fińskiego, ale naprawdę potrafią nauczyć. Jest miło i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa111 Re: British School ??????????/ 09.10.15, 11:01 Warto, warto śmigam bez problemu po norwesku już jakiś czas a wszystko dzięki British School w Szczecinie. Fajna atmosfera i pełna profeska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: British School ??????????/ IP: *.play-internet.pl 12.10.15, 13:09 Popieram, warto! :) Uczę się od niedawna duńskiego w tej szkole, trudny język ale lektorzy bardzo dobrze uczą i całkiem nieźle mi już idzie :) Profesjonalnie i na wysokiem poziomie, dostajemy nawet darmowe materiały dodatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa111 Re: British School ??????????/ 13.10.15, 11:38 Również polecam British School. Ogólnie nie jestem bardzo zdolna jeśli chodzi o języki, ale dzięki zajęciom w tej szkole wiele się nauczyłam i już nie wstydzę się mówić w obcym języku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: British School ??????????/ IP: *.smgr.pl 26.11.18, 12:42 Zdecydowanie polecam. Nauczanie na wysokim poziomie, w pełni profesjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
madziaska88 Re: British School ??????????/ 11.12.18, 10:44 Super :) Warto im zaufać. Dobrzy nauczyciele, którzy solidnie uczą języka obcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: British School ??????????/ IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.19, 08:49 według mnie nie ma lepszej szkoły jezykowej! nowoczesne metody nauczania i profesjonalni wykładowcy to gwarancja sukcesu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś