beatrix13 21.10.07, 21:33 wybory przygotowane przez obecną ekipę to kpina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepan1 Re: Tyś najbardziej winna! 21.10.07, 21:47 A kto, jak nie Ty agitowł do pójścia na wybory? Trzeba było się nie wychylać. Tera cicho siedź. ;) Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Tyś najbardziej winna! 21.10.07, 21:57 ech,to nie moja agitacja profrekwencyjna, po prsotu naród powoli dorasta do demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRRRRRRRRRRR Hania gw nie umiała wyborów przygotować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:51 punktualnie o 21.00 podano, ze PO wygrywa z dziesiecioprocentowa przewaga. Chyba maja swego wyslannika OBWE i dobrych informatorow. Jesli sprawdza sie ich prognozy, ze PO wygra to w Polsce tez bedzie finlandyzacja. Przeciez cos w tym stylu w swej kampanii przedwyborczej PO obiecywalo, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipiek Rymarz jest skandaliczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:59 Mam 43 lata od kiedy pamiętam w wyborach jest Rymarz. Może staruszek z Państwowej Komisji Wybiorczej powiniej odejsć ? Przecież jest nieudolny !!!!!!! Jestem bliski zawału w oczekiwaniu na wyniki wyborów. SKANDAL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rymarz jest skandaliczny 21.10.07, 22:10 on jak Lenin wiecznie z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuwa Re: obserwatorzy OBWE przydaliby się IP: 83.168.75.* 21.10.07, 22:03 Ciekawe czy frekwencja w Warszawie przekroczy 100% ? Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: obserwatorzy OBWE przydaliby się 21.10.07, 22:39 Karty do głosowania dostarczają urzędy gmin. Niech się zastanowię kto w Warszawie(która gmina? nawaliła)rządzi...wysilam głowę....nie to nie może być...to spisek to przez.... Odpowiedz Link Zgłoś