exman 01.11.07, 09:38 ...wspominamy, zapalamy świeczki...może chcemy aby i nam ktoś kiedyś...cholercia, pracujemy teraz na to...keep rememebring. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja_live Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 14:14 exman napisał: .może chcemy aby i nam ktoś > kiedyś...cholercia, pracujemy teraz na to...keep rememebring. ... Przeciez to jest tylko dla żywych, a po smierci po co Ci to? Czy to będziesz widział i czuł? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 16:24 ie.youtube.com/watch?v=lfHc7JO2fKc Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 16:47 odwiedziłam groby bliskich,zapaliłam świeczki,spotkałam dawno niewidzianą dalszą rodzinę, chwile refleksji... raczej nie w tym cmentarnym tłumie,gdzoe co chwila komuś komórka dzwoni, chwile refleksji są bez okazji,a cmentarz i groby bliskich wolę wiosną i latem odwiedzać,z potrzeby serca,duszy Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 16:49 Racja bea, to nie jest ten dzień, nie ta pora .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzi Re: Wszystkich Świętych IP: *.chello.pl 01.11.07, 17:27 Gdzie szaleliście na helołin? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 17:44 a może po śmierci to światełko jest jednak potrzebne ,a może wręcz niezbędne??? xtoja, nie wiesz tego ,wiec moze warto jednak zapalic? a na heloin szalałam w pubie podziwiając exmana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 18:01 Widzisz ja mam akurat to zwyczaju, ze pale światełka na grobach, nawet na tych co ich nie znam, a mam poczucie, ze tam powinnam zapalić, czy naprawić krzyż, czy posprzatać. Kiedys sie nad tym zastanawiaam czy bym tego chciała, ale wiesz ja chcę żyć, a nie mysleć co po śmierci, z reszta ja akurat śmierć inaczej traktuję. To ile was tam było podziwiajacych? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 18:18 to ja wiem, a tak ie.youtube.com/watch?v=GAoipM_TA6g słabo znam angielski, ale podoba mi sie ta muzyka. I słońce w tle i medytacja na pustyni. Celtowie chyba inny rodzaj muzyki wyznawali w Halloween, niz ten w pubie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 18:29 nie wiem co spiewali sobie Celtowie w helloin, ale mi bardzo podobalo się to co wczoraj słuchałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 18:36 dzikaafryka napisała: > nie wiem co spiewali sobie Celtowie w helloin, ale mi bardzo > podobalo się to co wczoraj słuchałam :) Całkowicie i nieodwołalnie zgadzam się z Tobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 18:47 ie.youtube.com/watch?v=C3a48gsIWFE i też wtedy były pląsy na dworze Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: Wszystkich Świętych 01.11.07, 20:41 oooooo my też tak pląsalismy : na ławach, stołach i pomiędzy nimi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live A tak dla przypomnienia ten znany wiersz 01.11.07, 18:58 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dzwięk troche niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widziec naprawde zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzec kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą ks. Jan Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Wszystkich Świętych IP: 217.144.243.* 01.11.07, 19:46 ..keep co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Wszystkich Świętych IP: 217.144.243.* 01.11.07, 21:34 ..no nie bardzo,no ale dla Ciebie niech tak zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś