exman 09.11.07, 15:36 Panie Tusk, nas pan nie zastraszy, lepiej niech pan uważa.... kto to dzisiaj powiedział ? Nelly - owieczka Nelly. Brawo !!! Ubrechtałem się na maxa :) I do tego te tejne powołanie Tuska. PiS się skroplił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teskniliscie ? Tusk - zamiatacz z podworka :) IP: *.europe.hp.net 09.11.07, 15:39 ajwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Nelly konsomołka 09.11.07, 15:42 powiedziała coś jeszcze śmieszniejszego,ze dopiero za PiS ludzie przestali bać się mówić ( stąd pewnie te grube tomy kaczych kwitów na każdego co śmiał coś powiedzieć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Pani Nelly to nawet nie boi się bredzić... IP: 83.18.220.* 09.11.07, 15:46 > powiedziała coś jeszcze śmieszniejszego,ze dopiero za PiS ludzie > przestali bać się mówić Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ludzie przestali się już bać !!! 09.11.07, 15:42 ja Exmanie przyjacielu taki chodziłem przez te dwa lata zatraszony, w kazdej chwili mogli po mnie wpaść, co Ci bedze mówił przeciez sam dobrze wiesz... teraz to luz, czuje sie normalnie inaczej... Spokojnie sobie sacze whisky i jade sprawy załatwic... juz nie musze sie bac, ze jakas kontrol wpadnie albo ze za duzo przez telefon gadałem... Sam wiesz... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ludzie przestali się już bać !!! 09.11.07, 15:48 nie zastraszysz mnie Exmanie - teraz sie juz nie boje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teskniliscie ? Re: Ludzie przestali się już bać !!! IP: *.europe.hp.net 09.11.07, 15:47 exman napisał: > I do tego te tejne powołanie Tuska. jakie tajne ? jakie tajne ???? niech sie ciota cieszy, ze na podworku go prezydent nie przyjal, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Jacek Re: Ludzie przestali się już bać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 15:50 Do adminów strony: Przypominam, co sami napisaliście na dole strony: "Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną". Oczekuję reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ludzie przestali się już bać !!! 09.11.07, 16:33 Dziadku, jutro pośpiewamy sobie "My pierwsza Brygada, Piłsudskiego ..." a dzsiaj dziadek huknie sobie herbatkę z rumem i zawoła Grzegorza, bo coś długo siedzi w toalecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Jacek Re: Ludzie przestali się już bać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 16:55 Szanowny Exmanie. Zeby było wszystko jasne, to moje przypomnienie o istnieniu prokuratorów w naszym kraju odnosiło się do tego indywiduum o nicku "teskniliscie?". PS. Ciekawostka, o której już może wiesz. Otóż "Przygody wuja Alberta" (odcinek zerowy) w radiu TOK FM 18 listopada po godzinie 10-tej. Niedawno opowiadał o tym sam autor. Grzegorz też będzie, tylko w nieco innej roli. Dziadka chyba już niestety zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ludzie przestali się już bać !!! 09.11.07, 17:05 Wiem, wszystko wiem, miło mi, że dziadek też czai bazę :) Pozdrawiam serdecznie starą ekipę ! Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teskniliscie ? Re: Ludzie przestali się już bać !!! IP: *.europe.hp.net 09.11.07, 17:21 Gość portalu: Dziadek Jacek napisał(a): > Szanowny Exmanie. > Zeby było wszystko jasne, to moje przypomnienie o istnieniu prokuratorów w nasz > ym kraju odnosiło się do tego indywiduum o nicku "teskniliscie?". Spoooooooooooky!!!!! he,he forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=71761404 Odpowiedz Link Zgłoś