andreas.007 10.11.07, 10:24 Ufff... A było juz cięzko, strach było nawet policjantowi zaproponowac... a urzednicy bali sie brac, no cieżko było! PROWOKACJI juz nie bedzie - SPOKO, nareszcie bedzie normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: selawi Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: 83.18.220.* 10.11.07, 10:32 mimo wszystko, nie przyznawałabym się publicznie do ulgi z takiego powodu. Rozumiem, że to twój stały sposób działania, ale to jednak trochę niesmaczne. No i pytanie- skąd ta pewność, że można? Bo że nie będzie chamskich prowokacji, to oby. Nota bene, prowokacja wobec osoby, co do której nie ma JESZCZE żadnych podejrzeń, to przestępstwo podżegania do przestępstwa , obięte KK. To byłoby miłe, gdyby funkcjonariusze pańswtwowi nie popełniali przestępsw z polecenia przełożonych.... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 10:44 a co do znaczy PODEJRZENIE, skoro nie ma dowodów? Podejrzenie, to znaczy, ze mówi sie, ze mozna załatwic... ale skoro nie ma dowodów, to umówmy sie to tylko podzeganie! Zgadzam sie z Toba, to jest podzeganie! Wybacz, ale jezeli ja dam w łape, to nigdy sie do tego nie przyznam, jezeli oczywiscie sprawe załatwie pozytywnie, a ten co wziął także nikomu nie powie.... Łapówki trudno jest wyłapać! Zdajesz sobie z tego sprawe! Tylko prowokacja wchodzi w gre... Zauwaz sprawa geanta na Ku Słońcu... ale nigdy nie uda sie tam cos udowodnic! To sa trudne sprawy i oprócz dowodów prowokacji na skorumpowanego nigdy nie ma innych dowodów! Zauważ... ;)) Nawet policjanci z Miami robili zakupy kontrolowane, czyli składali zamówienie na prochy w duzych ilosciach, czyli de facto podżegali i wtedy łapali z prochami klientów! Ale masz racje byc moze gdyby nie złozyli oferty, to goscie by nie załatwiali... zostaje nam tylko gadanie o "kopertach"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: human Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 10:33 lekarze też przestaną strajkować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: 195.136.49.* 10.11.07, 10:41 jezeli nie będzie prowokacji nagrywania podsłuchów w sprawie łapówki to faktycznie nikt nikomu nic nie udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 10:53 a szczególnie trudno jest udowodnic korupcje polityków,t tu bez prowokacji nie jest to mozliwe! Społeczenstwo, a własciwie media w pełni akceptuja prowokacje wobec przestepców pospolitych zakupy fantów z kradziezy, prochy, ale zupełnie nie akceptuja media prowokacji wobec polityków! Czy ktos wie, jak policja wyłapuje złodziei? Bo przeciez nie na goracym uczynku... czesto składa sie zamówienia. Czy tu tez skoncza sie prowokacje - równośc powinna byc! Czy zapytanie kolesia o prochy, próba zakupu - to juz prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: 83.18.220.* 10.11.07, 10:55 własciwie kazdy, kto pełni jakąkolwiek funkcję ( a więc coś od niego zalezy) jest podejrzany, ze może wziąć łapówkę z samej definicji... taka logika. a z korupcją najprościej walczyć upraszczaniem procedur, otwierając dostęp do "kastowych " zawodów, maxymalnie rezygnując z systemu wszelkich koncesji i uznaniowości, prywatyzując służbę zdrowia, urzędy czyniąc transparentnymi ( każda publiczna złotówka i jej przeznaczenie opisane na stronach internetowych urzędu). Bo można wszystko maksymalnie utajnic i wszędzie zamontować podsłuchy, wprowadzić system donosicielstwa i podpuszczać wszystkich każdymi metodami. I to faktycznie spowoduje wzrost wykrywalności korupcji choćby dlatego, że szalenie wzrosnie sama korupcja. Ale statystyki wykrywalnosci poszybują w górę, fakt:D Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 11:06 ale ja sie zgadzam - jest to trudna sprawa, ale powtarzam wyłapanie korupcji, jak i handlarza prochami, czy złodzieja lub pasera bez prowokacji nie jest mozliwe! Powiedz czy tez zniknie prowokacja wobec handlarzy prochami, czy wobec paserów... powinna byc równość! Do tej pory wszyscy gadali ludzie, ze wszystko mozna załatwic, a kazdy z nas ma jakies doswiadczenie... ale wyłapanie niemozliwe! Mozna było tylko szukac w dokumentach jakis błedów... mozna było tylko naciskac, by sie przyznali... ja całe moje zycie zyłem w Polsce skorumpowanej, tak jak podaja statystyki Polska nalezy do jednych z bardziej skorumpowanych za Wikipedia "Według badania Transparency International (Wskaźnik Percepcji Korupcji, Corruption Perceptions Index, CPI), przeprowadzonego w 2004 roku w 146 państwach, jako najmniej łapówkarskie (najbardziej "przejrzyste") postrzegane są: 1) Finlandia, 2) Nowa Zelandia, 3) Dania, 4) Islandia, 5) Singapur, 6) Szwecja, 7) Szwajcaria, 8) Norwegia, 9) Australia, 10) Holandia. Polska zajęła 67 lokatę, ex aequo z Chorwacją, Peru i Sri Lanką. Sąsiedzi Polski zajęli lokaty: Niemcy 15., Czechy 51., Słowacja 57., Ukraina 122., Białoruś 74., Litwa 44., Rosja 90." Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 rodzaje prowokacji 10.11.07, 11:19 prosze o odpowiedx czy akceptujesz prowokacje wobez dilera narkotyków, na które nie ma dowodów przeciez, czy akceptujesz prowokacja wobec pasera... a nie ma akceptacji wobec urzednika czy polityka? W policji tez sa słuzby wewnetrze, które stosuja prowokacje wobec policjantów... z drogówki! Nie bedzie w ogóle prowokacji czy nie bedzie wobec polityków tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 10:53 Przywoływany J.K. w grobie się przewraca czytając Twoje posty . Spadaj na Onet tam są podobni do ciebie antek_emigrant,czy jasiu_śmietana. Kolo to twój styl i poziom Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 10:57 Nie wiem kogo masz na mysli tłumoku pie..ny, zdenerwowałem sie, ale Jacek Kleyff durniu zyje! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44789 Możesz mnie nie zrozumieć, ale prosze nie zrozum mnie źle! (J. Kleyff) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: 83.18.220.* 10.11.07, 11:13 żyje, żyje, ale zgadnij, na kogo głosował:D ja akurat wiem, bo była z nim duża audycja w radio :D Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 11:21 ale co to zmienia? Gosciu, który go usmiercił to kretyn, a to na kogo głosował JK nie zmienia nic w dyskusji o prowokacji! A wiesz na kogo ja głosowałem albo kogo finansowo wsparłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: 83.18.220.* 10.11.07, 13:22 andreas.007 napisał > A wiesz na kogo ja głosowałem albo kogo finansowo wsparłem? > Co za głupie pytanie! Wszyscy przecież wiedzą, że Ty NIE głosowałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:06 no tak, to dramatyczny zwrot w temacie watku... brawo Damo - wreszcie jakis konkret! Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 11:25 Andreas, a kto powiedział, że nie będzie prowokacji? Ja słuchałem, że będą. Ale nie będzie produkowania przestepców. Nie może byc zgody na to, żeby w stosunku do kogoś kto jeszcze nie wziął stosować prowokacje i wykazywać, że gość ma słaby charkter i przy odpowiedniej propozycji weźmie. On być może ze strachu a byc może z braku propozycji może całe życie nie wziąć. Mimo, że jest podatny i miałby ochotę. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 11:33 ale co to znaczy, ze jeszcze nie wziął - prosze wytłumacz... JAK NIE MA DOWODÓW, TO ZNACZY ZE NIE WZIĄŁ!!! Ja rozumiem, ze mówi sie, ze mozna załatwic działki na Helu, to rusza do agecji zakup kontrolowany... ale nie ma wczesniej dowodów na korupcje, bo jak by były, to by nie była potrzebna prowokacja! A ja piłem z kolesiami u władzy i krzyczeli, ze oni teraz rzadza i moga wszystko... az korciło zapytac o jakis konkret, a przeciez, to swiezasy... nigdy pewnie nic nie załatwiali jeszcze! Wchodzi gosciu do lokalu i pyta, ze chce kupic prochy... kelner szybko cos załatwia! Czy ten gościu podzegiwał? Moze kelner nigdy w zyciu nie handlował, ale wiedział kto ma, jak mógł zarobic, to sie połaszczył... ;)) Policjant zapytany o inna forme mandatu, decyduje sie, wrzucasz mu do kieszeni i... moze to był jego pierwszy raz? Przeciez dowodów nie ma, ze brał wczesniej... bo jak by były, to chyba by go nie było tu... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 11:37 przeciez prowokacje wewnetrzen w policji zakładaja, ze dany policjant np. z drogówki bierze... złapany tak policjant mógłby powiedziec, ze to było podzeganie... czy wróca do pracy tak złapanych policjantów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 11:34 a było coś takiego? bo przecież Sawicka wzięła i tem lekarz Mirósław G też wziął więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 ja moze wyjaśnie o co mnie sie rozchodzi 10.11.07, 11:51 ja nie mam nic przeciw ani za prowokacja... mnie sie tylko rozchodzi o równe traktowanie przestepców! Bez wzgledu czy to polityk, urzednik czy bezrobotny! Bo w tej chwili robi sie tak, ze kolesia z ulicy rzuca sie na glebe, zrobia prowokacje i potraktuja jak szmate... a polityka przeprosza i nawet aresztu nie ma... a społeczenstwo jest oburzone! A dla mnie gosciu, co zrobi włam i polityk, któren cos załatwił powinni byc taka samo traktowani, wiecej - takimi samymi metodami i takie same srodki zapobiegawcze! W tym samym pomoieszczeniu przechowywani i przez tego samego miłego policjanta! A nie ze polityk, to milutko, a koles dostaje po nerkach lub z otwartej dłoni... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Móżg Ci się Andreas zlasował od whisky. 10.11.07, 12:59 Ostatnia szarża PiSuarderii. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 nie pieprz Exmanie 10.11.07, 13:41 lubie Ciebie, ale zaczynasz pieprzyc kretynstwa Exmanie, nie wychodzisz poza personalne obrazanie ludzi... i to tych, którzuy smia miec zdanie krytyczne wobec działaczy PO. Ku.. znajdz choc jeden post mój w którym bym konkretnie wymieniał PiS, jako dobra partie i popierał ich jako PiS... ograniczam sie do krytyki PO, a nie apoteozy PiS! Odpie..sie ode mnie, nigdy nie głosowałem na PiS, ani jako PiS nie popierałem nikogo z nich, a nawet sie niektórym prywatnie naraziłem! Naraziłem miedzy innymi jak zwolennik PO... ;)) Masz cos na temat do napisania, to napisz, a jak nie masz, to napisz cos o muzyce... Podobno muzyka łagodzi obyczaje. Czemu tak bardzo zalezy Tobie na obrazaniu ludzi tylko dlatego, ze maja jakies zdanie, inne niz TY...? Jatrzysz nie wiem po co, napisz ku.. cos o prowokacji, napisz na temat watku, po co ten wtret o whisky i mózgu, ku.. lepiej sie poczułes? Nie bede nic pisał o Twoim mózgu - wybacz... ;)) Nawet nie okresle zwolennika PO jakims POkreconym przysrywaczem! Mam nadzieje, ze mi to wybaczysz... w swojej dobrodusznosci i pokojowym nastawieniu do swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: nie pieprz Exmanie 10.11.07, 13:51 Exmanie czy w ramach tematu napiszesz kilka obrzydliwych słow jeszcze o mojej mamie? Podkresl swoje argumenty słowami na p, na q, na s, na... no na pewno wymyslisz jeszcze kilka wazki argumentów w dyskusji!!! Wiem, bo jestes inteligentnym człowiekiem, a wiec stac Ciebie serdeczny przyjacielu na wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nie pieprz Exmanie 10.11.07, 13:54 Ja Ci po prostu współczuję. Kompletnie Ci się wszystko pomieszało, żyjesz w jakimś świcie ułudy i baśni dla starszych chłopców. Tworzysz sobie wirtualne alibii dla swego ego. To, że jesteś postrzegany przez wiele osób jako proPiSowczyk, nie jest zarzutem, to tylko efekt, tego, jak ludzie odczytują Twe posty. Raz jesteś kapitalnym kapitalistą, innym razem socjalistą i filantropem. W sumie wyada to śmiesznie. I jeszcze jedno, na pewno nie jest i nie było nigdy moim celem obrażanie kogokolwiek na tym czy innym forum. Zawsze jestem do dyzpozycji w realu, gdyby komuś zależało na weryfikacji swych poglądów co do mojej osoby. Wyrazy współczucia Ex. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 jak tak myslisz i uwazasz, to 10.11.07, 14:02 jak tak myslisz i uwazasz Exmanie, to ja Ciebie bardzo przepraszam za moje wypowiedzi! Bardzo przepraszam jezeli czymkolwiek Ciebie uraziłem, na pewno nie chciałem... Nie przypominam sobie bym jakimkolwiek złym słowem wyrazal sie o Twoim mózgu czy Twojej rodzinie czy Twoich pogladach czy opiniach, ale jezeli tak było, to przepraszam! masz prawo do swpoich opinii i tylkoniepotrzebnymi nerwami moge sie tłumaczyc - PRZEPRASZAM CIEBIE! Co do realu, to wybacz na razie nie czuje potrzeby weryfikacji, obojetnie co pod tym rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wytłumacz mi jeszcze tylko 10.11.07, 14:12 mozesz mi jeszcze wytłumaczyc w kontekscie Twojej deklaracji o nieobrazaniu znaczenie semantyczne uzywanych przez Ciebie zwrotów PiSuardy, PiSuary... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wytłumacz mi jeszcze tylko 10.11.07, 14:17 bo wydaje mi sie, ze nie rozumiesz tego co piszesz, a piszesz nie w temacie, ale o mózgach zlasowanych ludzi... a szczególnie PiSaurdów... ;)) A włacz w wyszukiwarce Exman i poczytaj swoje posty... Mój watek do Ciebie o pokój i muzyke - wyrzucili! Został tylko Twój watek o PiSuarderii, PiSuarach i whisky... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wytłumacz mi jeszcze tylko 10.11.07, 14:33 byc moze takze błednie zinterpretowałem słowa o zlasowaniu mózgu, wybacz - ale wychowywałem sie nie tylko na podwórku, ale nawet ulicy, na mnie, jak na szmate nasikac i na mróz wystawic, zebym przymarzł! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: wytłumacz mi jeszcze tylko 10.11.07, 14:44 Cytaty wychodzą Ci znacznie lepiej (ale to pewnie zasługa wyszukiwarek) niż udawanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wytłumacz mi jeszcze tylko 10.11.07, 14:49 ma w dupie tych wszystkich PiS..., PO...., SLD... (dopisz sobie) rozumiesz to? Chce tylko by tego z PiS, PO czy SLD traktowali tak samo, jak mnie chłopaka wychowanego na ulicy, który moze teraz pije nie w bramie, ale w pubie...! Tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 13:01 jak by nie było prowokacji, to mozna by publikowac listy co kto moze załatwic, bo nie mozna by było złapac za reke bez prowokacji, bo jak bym załatwił, to na pewno bym sie nie przyznał - daje słowo! Maile na priva... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:17 Nie lekajcie sie! i lozcie na Kosciol! Toz to wypisz wymaluj haslo papieskie!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:21 Czujny z Ciebie pies tropiciel katolactwa. Czy Ty nie masz jakies fobii. Co oni Ci zrobili w sumie, bo nie wiem. ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:22 Jak pomyslisz to moze sama na to wpadniesz, ale watpie.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:25 Widzisz, ja nie chcę zgadywać Twoich myśli, po co? A jasnowidzem nie jestem. Jak nie chcesz powiedziec to nie mów, bo to jest Twoja sprawa, ale ja nie mam ochoty zgadywania. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:27 podpowiedzialem Ci abys pomyslala, a nie zgadywala. Zle, czy nie wyraznie mowie po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:29 To tez jest zgadywanie, a nie analiza, a Twoich wszystkich postów nie znam, OK już tematu nie ma. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nie musimy sie juz bać! Mozna dawac i brać!! 10.11.07, 14:30 Bussska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: pamiętacie tunel w świnoujściu i oskarżenia IP: 195.136.49.* 10.11.07, 14:33 prezydenta z sld ze bedą pieniądze i przejdzie projekt z województwa kosztem kołobrzegu jak zatrudni na vicka kogoś z PO.I sprawa zakończyła sie ugodą nie wiadomo jak było słowo przeciwko słowom a gdyby było nagranie to już byłaby klarowna sytuacja. Taką samą dyskusje jak łapać łapówkę by było demokratycznie zg0dnie z prawami człowieka ,jest jak i czy leczyć pedofila by nie wrócił do procederu co jest nieskuteczne a są prościejsze sposoby by u niego wyeliminować zboczenie np chemicznie ale to jest ingerencja w prawa człowieka . Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pamiętacie tunel w świnoujściu i oskarżenia 10.11.07, 14:38 aaaaa masz racje przeciez policjanci udaja nieletnich w necie i podzegaja potencjalnych pedofili do tego! Powiedzmy nawet policjanci podniecaja pedofili namawiajac ich swoja postawa do działania niezgodnego z prawem, budza w nich emocje złe... Korupcja jest w zsadazie nieuchwytna! Moim zdaniem sa dwie metody - najpierw wzbudzic strach, przed braniem i dawaniem poprzez prowokacje własnie, ale równie istotne jest prowadzenie akcji nastawionej na etyke i budzenie moralnych watpliwosci! Ja sie przyznam, gdybym miał cos załatwic nie wahałbym sie dac łapówke! Dla mnie to normalka! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 dlaczego otwierajac legalna agencje towarzyska 10.11.07, 15:35 dlaczego otwierajac agencje towarzyska musze liczyc sie z prowokacja, a bedac politykiem na urzedzie - jest to podzeganie? Dlaczego prowadzac komis musze liczyc sie z prowokacja, a nawet aresztowaniem w celu rozmowy, a bedac politykiem na urzedzie byłoby to naduzyciem? Podałem skrajne przypadki, ale tak to jest! Nie mamy nic przeciw udawaniu przez policjantów nieletnich na necie, zainteresowanych zakupem kradzionych rzeczy czy prochów... ale budzi to nasze watpliwosci wobec polityków? Prosze panstwa jezeli działanie zakupu kontrolowanego ma byc ograniczone, to prosze WOBEC WSZYSTKICH! Jezeli areszt jest naduzyciem, to błagam takze wobec mnie... Jak ma byc lepiej to prosze niech bedzie WSZYSTKIM, a nie tylko politykom na urzedach! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a czy lekarze beda musieli sie obawiac prowokacji? 10.11.07, 16:32 czy lekarze beda musieli obawiac sie prowokacji, czy beda posdłuchiwani i filmowani? Politycy rozumiem sa uczciwi i tylko podzegani, ale lekarze, to jedna wielka korupcja... tam powinny byc prowokacje!!! OTÓZ NAJBARDZIEJ SKORUMPOWANA GRUPA SA POLITYCY! Wszystkie badania opinii plasuja polityków w tym wzgledzie wysoko! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 dlaczego tu weszła policja? 10.11.07, 16:45 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4660287.html prosze bardzo maja zarejestrowana działalnosc i sprzedaja na allego, a tu prosze o 6 rano policja do drzwi, komputery sprawdza, juz maja kila miesiecy za oprogramowanie i zapewne przepadek, a chyba powinna byc normalna kontrola skarbowa czy płaca podatki od tej sprzedazy? Ale zaden pan antyziobro ani inny krzykacz nie stanie w ich obronie, a dziennikarz tez zrobił z nich przestepców - ku.. to jest równość????? Jak wpadaja po polityka, to nie czytałem o oprogramowaniu, prowadzacych działalnośc traktuja jak bandziorów, a gdyby byli politykami, a jeszcze z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 CBA zajmie sie teraz ciułaczami na Allegro 10.11.07, 17:30 nagrywanie, prowokacja, wpadanie o 6 rano... totalne przetrzepanie i standardowo areszt! Policja Finansowa... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 moj watek jest wynikiem słow antyziobry! 10.11.07, 16:34 acha moze nie wszyscy rozumieja tem mój watek... watek jest wynikiem wysłuchania słow pana, który ma byc antyziobrem w rzadzie! Własnie w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś