grogreg 10.11.07, 17:58 www.redbullairrace.com/ Szczecin jest idealnym miejsce na urzadzenia takiej imprezy. Mamy lotnisko sportowe w miescie, mamy teren nad ktorym taki wyscig mozna urzadzi (Jezioro Dabie). Swietny sposob na promocje miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja_live Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:05 Zapomnij o tym. W tym mieście sie tak nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:07 Skoro sie udalo z zaglowcami to czemu nie z samolotami. Tak impreza bylaby duzo mniej wymagajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:17 Może trzeba by było wysłać petycje do działu promocji. Wogóle tam powinna być hala widowiskowa sportowa i teren pod imprezy plenerowe. Nie zapomnę tam imprezy Wielkiej Orkiestry chyba w roku 1995 roku. Super było. może wtedy byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:22 Nie, nie bylem. Zaluje. Ale bylem w Budapeszcie wlasnie na takim wyscigu. Tyle ze on sie odbywal nad Dunajem praktycznie w srodku miasta. Osobiscie nie wyobrazam sobie czegos takiego nad Odra na wysokosci Walow Chrobrego. Nie zeby nie mozliwe technicznie, ale bardzo niebezpieczne dla widzow. Ale Jezioro Dabie? I to praktycznie prawie bez nakladow. Lotnisko jest. Teren jest. Trzeba by bylo tylko zabezpieczyc miejsce dla widzow. Na takie imprezy przyjezdza naprawde wielu ludzi z calej Europy, ze o transmisji na kanalach sportowych nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:32 Toja on nie był, ale ja byłem.. byłem na wystepie Lady Pank... Jak kolega ma taki dobry pomysł, to kolega mógłby wrócic i moze go zrealizowac? A nie tak na odlegosc pisac co my TU powinnismy zrobic i jak zyc... Kolego teraz Polska potrzebuje takich ludzi z inicjatywa i pomysłami, ale tu w kraju i dla kraju! Przepraszam, nie wytrzymałem za te manipulacje... ale mam tez troche racji, ja tez mógłbym napisac, co mozna by zrobic... ale to trzeba zrobic! A to impreaz prywatna, a wiec wystarczy chciec i... kolego zrób to, na pewno miasto bedzie przychylne... bedzie to Twoja impreza! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:40 Nie przepraszaj. Nie zalezy mi na twoich przeprosinach. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 18:58 To fajnie - powiem słowami polityka, to szukaj dalej co jeszcze moglibysmy tu zrobic, zeby nam tu sie zyło fajnie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 19:15 Proponuje uczciwy uklad. Ja zlewam ciebie, ty zlewasz mnie. Jesli ci to nie pasuje zadowole sie zlewaniem jednostronnym. Zaczynqam od teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Red Bull Air Race 10.11.07, 19:21 wybacz kolego, ale nie moge zostawic jakiejs głupoty, jak bys palnął bez korekty... forowicze, to moi przyjaciele... ;)) Polecam Tobie, sam stosuje skutecznie, uczynienie mnie, bym był niewidoczny - w ustawieniach! Raczej sie loguje na 99 proc. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Krakow 10.11.07, 20:36 Dlaczego uważasz, że Wały to złe miejsce, ja pamietam jak tam Marszałek pływał. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Krakow 10.11.07, 20:53 Chodzi mi o samoloty. (wiem, za na poczatku sa motorowki, ale pozniej sa latadelka) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Krakow 10.11.07, 21:05 Też o tym myslałam, najlepiej by to pasowałao na jeziorze Dąbie w samym centrum, ale niestety nie przeskoczysz finansowej głupoty do swojej kieszeni. Szczecin ma piękną tradycje, tylko po wojnie szabrownicy się tutaj osiedlili i nadal szabrują! Dlaczego tak piszę, bo widziałam pewne stare projekty zagospodarowania jeziora Dąbie, które upadły. I jeszcze ta Mieleńska, gdzie .. ach cóz to pisać Takie piekne tereny a świecą pustakami. Ja chyba tak jak Ty wyemigruję z tego miasta, bo na to się zanosi. Tutaj ludzie z artstyczna duszą nie mają szans do rozwoju!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Ty z taką koncepcją, nie przy takim prezydencie, który nie ma swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Krakow 10.11.07, 21:12 Nie chodzi mi o "zagospodarowanie" jeziora Dabie, tylko zabezpieczenie miejsc dla publiki, lot wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Krakow 10.11.07, 21:14 To niestety nie ma takiego miejsca, aby i woda i powietrze i BHP! Odpowiedz Link Zgłoś