Gość: Sz-n IP: Pantera.bazapartner.pl:* / 10.0.0.* 29.07.03, 14:07 nareszcie ktos dostal mandat za wymuszenie pierwszenstwa na jadacym po sciezce rowerowej ale za potracenie powinna byc sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nex kolejny dowod.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 18:22 Taxowkarze to snoby i idioci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quasimodo Re: kolejny dowod.. IP: *.visp.energis.pl 29.07.03, 23:25 na dodatek zarozumiale i zlosliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Potrąciła rowerzystkę i odjechała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 01:08 Nie wiecie, że rowerzyści to plaga w każdym mieście, i że w Polsce nie mają oni żadnych praw? No, chyba że rowerzysta potrąci pieszego, dostanie wówczas wyrok w postaci zakazu prowadzenia wszelkich pojazdów na kilka lat... A to Polska właśnie... POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi Re: Potrąciła rowerzystkę i odjechała 30.07.03, 14:54 zdziwiony jestem, że Pani posiadająca kwalifikacje taksówkarza odjechała z miesca zdarzenia nie wzywając lekarza i Policji. Moim zdaniem prowadzenie rozmowy z potrąconą i wskazanie w trakcie rozmowy / sugestia, że nic się nie stało moim zdaniem powinno się kwalifikować na wstrzymaniu zgody na jazdę po ulicach. Nadal nie rozumiem, że potem policja zatrzymuje daną panią daje tylko mandat ( nic nie wiado,o o tzw. kontroli antydopingowej). DLACZEGO U NAS W KRAJU NADAL NIE ZWRACA SIĘ UWAGI NA ROWERZYSTÓW ? np w pobliskim Berlinie jadąc w prawo bardziej uważam czy z większej odległości ( szybko) nie nadjeżdża rowerzysta, który będąc na ścieżce rowerowej kolo chodnika ma pierwszeństwo. OCH JAK JA MUSZĘ SIĘ NAKRĘCIĆ GŁOWĄ. Ale przez działania prewencyjne Policji Niemieckiej lepiej mi pokręcić głową i dojedziemy do domu bezpiecznie: rowerzysta i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Potrąciła rowerzystkę i odjechała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 16:45 Fajnie, że wśród polskich taksówkarzy są też tacy ludzie, jak Ty. To wyjątek na skalę kraju :) Swoją drogą, też mam sąsiada taksówkarza. Ciekawe, jak on na to patrzy. Z reguły sympatyczny z niego gość :P POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś