dr_futurity 13.11.07, 01:18 www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4648639.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_futurity 5 nieaktualne jeszcze przed zaprzysiezeniem rzadu 13.11.07, 01:21 Czy w takim tempie rezygnowania z wlasnych pomyslow, nie zabraknie zobowiazan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Ci zdecydowanie słowniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 01:24 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4655769.html Odpowiedz Link Zgłoś
dr_futurity Re: Ci zdecydowanie słowniejsi 13.11.07, 01:28 michu, ale jest mala roznica... oni nie wygrali wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
czekajac.na.godota michu 13.11.07, 08:20 Gość portalu: michu napisał(a): > miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4655769.html Michu. Ile tak będziesz jechał na wracaniu do rządu, który splajtował ? Mówimy teraz o rządzie cudu i polotyku Tusku. Mnie osobiście mocno zawiedzie jak wycofa się z Ordynacji większościowej. Właśnie gdyby nie to, że mam PO za oszustów politycznych to programowo głosowałbym za PO tylko, że ... ale mam nadzieję , że PO zgodnie z obietnicą wprowadzi ordynację większościową nawet kosztem kłótni koalicyjnych i chcę tu nie mieć racji. To jedna z najważniejszy reform, które moga Polaków zachęcić do większenia uczestniczenia w życiu publicznym gdy mnie gabinety a bardzie popularnośc polityków będą decydowały o skłądzie sejmu. To takie lekkie odpartyjnienie partyjniackiego sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Zobowiazania Platformy Obywatelskiej - oszust IP: *.srv.volvo.com 13.11.07, 11:02 Szczególnie spodobał mi się kolega Chlebowski: "PO powoła komisję śledczą do wyjaśnienia powodów opóźnień w budowie autostrady A1." Ku.., tu nie komisji trzeba do pie..nia o dupie maryni, jakichś zeszłorocznych śniegach, tylko budowania, budowania, budowania. To obiecywaliście, a teraz chcecie tylko pieprzyć w komisjach? Mam nadzieję, że Chlebowski na nic ważnego nie będzie miał wpływu w tym rządzie! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wiecej komisji, wiecej komisji 13.11.07, 11:07 trzeba powołac komisje, która zbada czemu nie było komisji... ;)) Wiecej komisji, wiecej komisji... a bedzie nam wszystkim lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś