andreas.007 03.01.08, 10:44 Tak mnie zastanowiło co jeszcze pan Krzystek utajnia przed radnymi i mieszkańcami Szczecina? Jak nie ujawniał aneksów do umowy z ECE, to mozna było sie spodziewac, ze lubi utajniac... ;)) Kto zgadnie co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hgg Re: Co jeszcze pan Krzystek utajnia przed nami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 10:56 "miasto to firma" i jako taka podlega "tajemnicy handlowej" przypuszczalne dalsze utajnienia "ekipy" Piotra I-go Pazernrgo Likwidatora: zarobki urzedników UM, ceny jakie otrzyma firma...tzn. miasto za grunty sprzedane prywatnym inwestorom, no i oczywiście "plan zagospodarowania przestrzennego" jak najbardziej powinien być tajny Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Co jeszcze pan Krzystek utajnia przed nami? 03.01.08, 11:06 Tak plan zagospodarowania jest chyba szczególnie tajny... Nie czytałem takze o premiach członków zarzadu. Pisali o urzednikach, ale nic o zarzadzie. Pewnie to tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal moze swoje IQ ? IP: *.europe.hp.net 03.01.08, 11:01 gdyby je upublicznil mogloby sie okazac, ze nie powinien nawet wozka widlowego prowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kasta wtajemniczonych 03.01.08, 11:44 utajnił lądowanie marsjańskiego statku w zeszłym tygodniu.tylko 3 osoby znają szczegóły:andreas,kiełbaska,the bill i krzystek... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: kasta wtajemniczonych 03.01.08, 12:03 Anamar w imieniu Exmana prosze Cie zebys nie trolował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Re: kasta wtajemniczonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 12:05 anamar napisała: > utajnił lądowanie marsjańskiego statku w zeszłym tygodniu.tylko 3 osoby znają szczegóły:andreas,kiełbaska,the bill i krzystek... albo masz kłopoty z matematyką, albo ktoś z nich podpada pod wielonikowcowość (za wyjątkiem Piotra I Pazernego Likwidatora) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kasta wtajemniczonych 03.01.08, 15:24 masz rację.jakoś mi się andreas z kiełbaską za jeden policzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 daj słowo honoru Anamar... ;)))))) 03.01.08, 17:25 anamar 18.09.07, 13:39 Odpowiedz Nie pracuję przy biurku. Jestem handlowcem. Annamar w życiu na oczy nie widziałem, słowo honoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Andreas daj spokój ............................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 12:23 Andreas, Ty jesteś jakiś niereformowalny. Tyle razy już Ci pisałem, że to jest wszystko szambo etc. i sam o tym wiesz bo właściwie oceniasz partie, polityków i ich postępowanie ... Krzystek ukrywa wszystko, co go może skompromitować i milczy w sprawach takich jak wyłudzone mieszkanie, rozliczenie kilkudziesięciu milionów po regatach wydanych na organizację etc. etc. Co utajnia przed mieszkańcami??? - cała masę spraw i wypuszcza tu na forum różne kreatury, które sobie kupił i szczekają tu na każdego, kto śmie skrytykować, tego bobaska :))) i boją się swojego pana bo ich jeszcze odepchnie lub posadkę szczekacza zabierze.. Ot, taki kraj i takie miasto, trochę jak trzeci świat, trochę jak afrykańska dyktaturka, tu synekurka tam synekurka, a w przyszłości okrąglą emeryturka .... i siem kręci ten interes na pochybel maluczkim i tępym mieszkańcom tego nadodrzańskiego buszladnu.... Ale pocieszę Cię, nie pierwszy on i nie ostatni, nstępny prezio na pewno będzie taki sam, albo jeszcze gorszy. Ludzie dają się nabierać i nabijać w butelkę politycznym kreaturom w czasie wyborów i mamy jak w banku, że następny prezydent też będzie przeklinany przez mieszkańców, szkoły i wszsytko co tu żyje dookoła .... Już widzę jakiegoś kłamczuszka, co obieca ludziskom bóg wie co i wybiorą sobie nowego pana tego folwarku zwierzęcego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andreas daj spokój .......................... 03.01.08, 12:29 przyznam sie szczerze - BRZYDZE SIE KŁAMSTWEM! Nie toleruje kłamstwa w swoim otoczeniu, nie toleruje w zyciu publicznym... Masz racje, ze ludzie stale wierza jakiemus, ale ja nie rozumiem czemu politycy nie wierza ludziom? Daje słowo honoru społeczenstwo mamy madre, panowie politycy - mozna spokojnie liczyc na ludzi, ale trzeba jasno i wiarygodnie przedstawic projekt, ale przede wszystkim informacje i prognozy... Ku.. jakie to proste! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andreas daj spokój .......................... 03.01.08, 12:31 Przeciez chyba pan Krzystek nie wierzy, ze rzadzenie polega na rzadzeniu wbrew oczekiwaniom mieszkancom miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPISowy Re: Andreas daj spokój .......................... IP: 212.160.172.* 03.01.08, 15:19 Wydzielenie z miasta mieszkań które zostały wstrzymane do sprzedaży i oddanie ich pod zarząd firmy zewnętrznej poczym uwłaszczyć się na nich. Chłopcy myślą jak to ugryźć ale mają czas do końca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Andreas daj spokój .......................... 03.01.08, 15:26 Mieszkania to jego specjalność. Potem lokale uzytkowe. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Andreas daj spokój .......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 16:02 > Daje słowo honoru społeczenstwo mamy madre, > panowie politycy - mozna spokojnie liczyc na ludzi, > ale trzeba jasno i wiarygodnie przedstawic projekt, > ale przede wszystkim informacje i prognozy... > > Ku.. jakie to proste! > Nie do końca tak jest z tą mądrością, czasami społeczeństwo mamy mądre, to prawda, ale czasami nieprawdopodobnie mądre inaczej i to jeszcze większa prawda. Szkoda więc Twego cennego honoru na to społeczeństwo :))) Krzystek i jego kolesie, Jurczyk ze swoim Czesnym i jego Ptakiem etc. to są właśnie prawdziwi przedstawiciele tego "mądrego" społeczeństwa. Tu każdy jak się dorwie do władzy i nie swojej kasy i rzeczy, to od razu dostaje małpiego rozumu. Jurczyk wybudował za dużą "altanę" bo "nie wiedział", że piętrowy dom to nie altana. Krzystek miał straszną potrzebę na mieszkanko, za darmo ma się rozumieć - za darmo, jak na polskie ceny. Każdy polityk to zwykła gnida, ale oni nie są z księżyca tylko z tego "mądrego" społeczeństwa. I nie rozumieją, że kłamstwo, którego Ty się brzydzisz, niszczenie, kradzież etc. prowadzą do niezadowolenia i biedy. Tutaj tego ku... nikt nie rozumie, a to przecież jak sam piszesz: "Ku.. jakie to proste!" A społeczeńśtwo? Czasami się ocknie, że coś jest nie tak i pogoni dziada takiego czy innego, po czym zadowolone ze swojej mądrości robi kolejne głupoty. Przegonili Jurczyka i wybrali Krzystka!!! Ha ha ha ha ha ha , bu ha ha ha ha ha..............!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andreas daj spokój .......................... 03.01.08, 16:21 Masz tyle racji, ze nie wiem co napisac... Przyznac Tobie racje - nie, no ja wierze w spoleczenstwo. Nie przyznac, przeciez nie bede z siebie robił idioty... Czy jest jakies inne wyjscie... ;) Ale wydaje mi sie, ze gdyby przedstawic radnym i dyrektorom oraz nauczycielom, program z uzasadnieniem i prognozowanym efektem moze nawet na konkretnych przykladach... to by zrozumieli! Przeciez pani Masojc przyznala, ze sciagnela pomysl z Torunia, ale powiedziała, ze nie zapytała czy sa zadowoleni, to swiadczy o jakims kretynizmie - wzorowanie sie bez zasiegniecia opinii... Taki zapie.. ze nie ma kiedy POmyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Andreas daj spokój .......................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 17:20 > Przeciez pani Masojc przyznala, ze > Taki zapie.. ze nie ma kiedy POmyśleć... Ha ha ha ha ha ha ha, dobre, dobre :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś