Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ubiór chłopaka

IP: 83.168.104.* 02.06.05, 17:22
    Jak lubicie, gdy chłopak się ubiera? Dostalem kase na dzien dziecka:P , a mam zamiar pojechac do sklepu i kupic sobie jakies fajne spodnie, bluze i koszulki. Mam 17 lat i 186cm wzrostu. Nie jestem za szczuply, ale gruby tez nie. Mam dluzsze wlosy. Co byście mi doradziły? Ponieważ zmieniam styl:P a bym chciał się podobać :P:D Jak myślicie, co byście mi doradziły?? Proszee.. :D
    Obserwuj wątek
      • Gość: elf Re: ubiór chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:33
        Ja najbardziej lubie chlopakow w koszulach -rozpieta koszula pod nia T-shirt. W
        takim stroju kazdy chlopak, o kazdej budowie ciala wyglada dobrze. Najbardziej
        libie koszulki w kratke (czarne, granatowe i niebieskie), ale teraz wybor koszul
        jest bardzo duzy. A spodnie to oczywiscie ciemne jeansy, do tego sportowe buty.
        Jak sie ma 17 lat to mozna juz wygladac troszke powazniej,heh.. Ale osobiscie
        uwazam ze powinienes nosic to co tobie sie podoba co pasuje do twojej
        osobowosci. Mozesz wziac na zakupy ze soba jakas kobiete- mame,siostre czy
        kolezanke- osobe ktora cie zna i obiektywnie oceni to co chcesz kupic. Uwielbiam
        kupowac ubrania dla facetow, moj brat bardzo czesto pyta mnie o zdanie, zabiera
        mnie na zakupy :)
      • dagny1001 Re: ubiór chłopaka 02.06.05, 17:34
        Co to znaczy, że zmieniasz styl? Na jaki? Ja lubię mężczyzn ubranych jak
        najprościej, klasyczne dżinsy, zwykłe T-shirty, proste w kroju koszule. To
        bezpieczne rozwiązanie, jeśli nie wiesz, jak się ubrać. Pozdrawiam
      • Gość: Aleks Re: ubiór chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:38
        Oby tylko nie koszule w spodnie!!!Chyba ze ma byc garniak;)
        Wlasnie,co to znaczy:zmieniam styl? Co CI sie podoba?
      • b_bb Re: ubiór chłopaka 02.06.05, 17:48
        Dłuższe włosy jak najbardziej popieram. Ubranie dla siedemnastolatka: dżinsy,
        ewentualnie bojówki, na cieplejsze dni lniane lub bawełniane, dość luźne
        spodnie, do tego Tshirt, rozpinana bawełniana koszula w delikatną kratkę lub paski.
        • Gość: iza Re: ubiór chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:19
          dziewczyny dobrze ci radzą, a ja wiem co mówie bo mam 18 lat i uwilbiam
          chłopaków ubranych w koszule w kratkę i t-shirt *_*
      • Gość: anka Re: ubiór chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:50
        Poogolądaj sobie tutaj kolekcje dla facetów, może coś Ci się spodoba:
        www.cropptown.pl/kolekcja.htm
        www.house.pl/pl/Ubrania/
        www.re-reserved.com/katalog/pl,1052,k.htm
      • easier_to_fly Re: ubiór chłopaka 02.06.05, 20:47
        Ojej, naprawdę??? No to kup sobie Bravo Girl i pooglądaj sobie jak się ubierają
        chłopcy w fotohistoriach czy jak to się tam zwie...
        • papryczka_ag Re: ubiór chłopaka 02.06.05, 20:56
          bojówki, t-shirty, koszule - wszystko to byle nie workowate i wypchane
          lubię facetów w ciemnych ciuchach
      • Gość: alex Re: ubiór chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:28
        A ja lubię chłopaków w kolorowych t-shirtach (jakieś żywe kolory, a nie tylko
        beże i szarości) lub koszulach (najbardziej w kolorowe paski) i sportowych
        marynarkach z dżinsu, sztruksu lub lnu (ewentualnie ze skóry:)). Do tego
        proponuję jakieś oryginalne dżinsy (nie pobielone wapniem), bojówki lub lniane
        spodnie i sportowe buty.
        • Gość: alex Re: ubiór chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:31
          Aha, jeśli chodzi o t-shirty, to fajne iniedrogie są w Peeku (chyba Review),
          koszule w espricie, zarze i springfieldzie, a dżinsy w energie i w pepe jeans.
      • Gość: ETNA Re: ubiór chłopaka IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:18
        Jam mam dla Ciebie tylko jedną radę-zadnych udziwnień! Jak koszulki, to bez
        wielkich na pół klaty napisów i do tego jak niektórzy zakładają spodnie
        tandetnie wytarte.Musi być umiar!Najlepiej jeansy, bez tych wszystkich
        kieszonek po bokach, czy łańcuszków, czy Bóg wie czego, tylko czysty prosty
        fason.Nogawki mogą być troszeczkę rozszezane u dołu, aby zachodziły na buty.No
        właśnie buty!najlepiej sportowe, mi bardzo podobają się zamszowe![ale to
        jedynie moja sugestia]Radzę Ci kupic całe czarne-są raczej uniwersalne i tu
        taka sama zasada jak powyżej bez udziwnień, jakiś dodatkowych pasków czy
        naszywek!Ogólnie umiar!Trzymaj sięi życzę udanych zakupów!
        • Gość: lola Re: ubiór chłopaka IP: *.ipt.aol.com 03.06.05, 10:43
          Podoba mi sie Twoj post, ETNA.

Masz racje zadnych udziwnien; naklejek, rewolwerowcow, ogromnych tatuazy,
          pstrokatych kolorow.

Udaj sie do h&m; w przystepnej cenie cuchy dla chlopaka w Twoim wieku, na pewno
          nie popelniesz "gafy" tam kupujac.
          Jeszcze raz; zadnych naklejek na koszulkach.
          • misae Re: ubiór chłopaka 03.06.05, 10:50
            Kurcze, ale nudziary, same "bezpieczne" i pospolite sugestie...
            Najlepiej napisz jaki masz teraz styl, trzeba to wiedziec aby doradzc zmiane.
            Potrzebny tez jest kolor wlosow i karnacja. Masz ochote na cos eleganckiego czy
            raczej na sportowo, a moze lekka mieszanka?
            I blagam, tylko nie koszula na t-shirt... :o(
            • Gość: goldi Re: ubiór chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:10
              zgadzam się! Coś oryginalniejszego niż prosta klasyka ani też styl stricte
              sportowy.Mi się tam napisy podobają, takie trochę vintage,oczywiście NIE w
              stylu "szkoła jest jak papier...."i inne "zabawne" mądrości o piwie i życiu:)
              albo polówka w paski. Łańcuszki i fajne paski do biodrówek dozwolone.Polecacie
              H&M a tam pełno kolorowych nie klasycznych rzeczy.Nawet klasyka moze być
              oryginalna - kolorowa fajna koszula(oczywiście nie niebieska z żółtym krawatem:)
              Kup LOGO tam parę fajnych rzeczy czasem jest!!!(to nie reklama:)
      • Gość: dagny Re: ubiór chłopaka IP: 62.181.175.* 03.06.05, 12:08
        Ja raczej nie wymagam od facetów szczególnej inwencji w kwestii mody, ale jest
        jedna rzecz, do której mam szczególną słabość - wytarta, stara kurtka skórzana
        (do nabycia w ciuchlandach), która jest "symbolem twojej indywidualności i
        wiary w wolność jednostki".
        Mój kolega przez całe liceum chodził w skórzanych spodniach bez gaci (fuj), a
        wszystkie dziewczyny szalały za nim.
        • Gość: goldi Re: ubiór chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:14
          i kurtka i spodnie - lata 80'-90' mam nadzieję???:)))
          • Gość: goldi Re: ubiór chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:15
            W latach
            • Gość: dagny Re: ubiór chłopaka IP: 62.181.175.* 03.06.05, 12:52
              Połowa lat 90. Dla nas to były czasy rockandrolla :-)
      • mertielle Re: ubiór chłopaka 03.06.05, 12:20
        pod zadnym pozorem nie wkladaj bluzki/koszuli do spodni i zeby te spodnie
        przypadkiem nie zwezaly sie!!! wrecz przeciewnie - niech nogawki beda szersze
      • Gość: aga Re: ubiór chłopaka IP: *.chello.pl 03.06.05, 12:32
        Popros o towarzystwo w zakupach:
        1. Ososbę kóra ci się podoba (to niezły sposob na podryw, ja tak poznałąm
        bliżej mojego męża-kolegę z klasy)
        2. Jesli nie mozesz tego zrobic podpatrz czyj styl ci się podoba i popros o
        radę tę osobę.
        Ja w liceum zawsze jezdziłam na zakupy z kolegami lub ewentualnie znajacymi się
        na modzie kolezankami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka