Gość: m@rcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 13:58 poradźcie mi proszę jakiegoś sensownego szewca, chciałbym wyczyścić buty zapaćkane kiepską pastą. te chłopaki z centrów handlowych to tylko pastę 'umiom' sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dobry szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 14:02 Na rogu Kopernika i chyba Jagiełły (nie jestem pewna). W kazdym razie vis-a-vis stacji benzynowej na Kopernika, obok Pasażu A-Z. Z wieloletnia tradycją. Bardzo solidny zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@rcin Re: dobry szewc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 14:30 wypróbuję go na pewno dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewf pomorzany ..na rondzie u gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 15:03 jak skrecasz na rede i na pomorzany, stary murzynek ten lokal sie zwal Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: pomorzany ..na rondzie u gory 14.01.08, 21:52 najsolidniejszy szewc jest na tym placu miedzy Grunwaldzkim i Sprzymierzonych, obok kwiaciarni, naprawia super ale czy czysci to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś