Dodaj do ulubionych

Powrót xyz,czyli kamienie LiD/SLD na szaniec :))

19.01.08, 11:53
Czuję w tym nową ofensywę LiD/SLD,gdzie Wijasy i Grześ Nap....rzucają ostatnie
kamienie na szaniec.
Co tam xyz u ciebie słychać? U mnie kiepsko,bo...nie mam może parcia na szkło.
Cudu nie ma, na Kaczorów złamanego szeląga i tak nikt nie stawiał,ale przecież
cud miał być!!!
Jak ty postrzegasz ten nasz dzisiejszy polityczny światek,zniknięty Nitrasek
się ujawnia,a reszta?
Obserwuj wątek
    • felix_edmundowicz straszne co się do tych kamieni przyczepia 19.01.08, 11:57
      aż na wymioty bierze co się przyczepia do tych ostatnich LiD/SLD kamieni na szaniec.
      Sam kwiat ścieku....
      fuj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=74591187&v=2&s=0
      • Gość: zona.pijaka Re: straszne co się do tych kamieni przyczepia IP: *.digitaldream.nl 19.01.08, 12:39
        Felix, a potrafisz przynajmniej odróżnić program LiD od sygnaturki
        xyz-ta?
        Powiedz nam wprost, jestes rozkochany w PiS-ie?
        • felix_edmundowicz Re: straszne co się do tych kamieni przyczepia 19.01.08, 12:48
          Czesc

Nie jestem ani z PiSu ani zwolennikiem PiSu
          mam po prostu swój rozum i z niego robię użytek,mój światopogląd nie opiera na
          tym co wybija szambo czy w danej gazecie, czy w danej partii czy w forum.
          Wiem że to jest trudne i jest to droga usiana trudnościami,ale taką wybrałem
      • swantevit Re: straszne co się do tych kamieni przyczepia 19.01.08, 15:18
        felix_edmundowicz napisał:
        aż na wymioty bierze co się przyczepia do tych ostatnich LiD/SLD
        kamieni na szaniec. Sam kwiat ścieku....fuj
        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Lewica zawsze przyciagala doly spoleczne..
    • felix_edmundowicz 4 % czyli świnka morska z LiD 19.01.08, 12:51
      Miller: LiD jak świnka morska - ani świnka...
      "To już nie kryzys, tylko prawdziwa katastrofa – komentują media 4-procentowe
      poparcie dla LiD" - pisze w swoim blogu w Onet.pl Leszek Miller i wyjaśnia
      dlaczego zdecydował się powołać nową partię.
      "Byłem przeciwny koncepcji LiD i świadomie poniosłem za to konsekwencje.
      Uważałem, że ten dziwaczny twór, zrodzony z chęci znalezienia się w »lepszym«
      towarzystwie jest jak świnka morska. Ani to świnka, ani to morska" - pisze o
      LiDzie Leszek Miller.

"Zdecydowałem się powołać Polską Lewicę, partię, która nie zasłania się żadnym
      parasolem i nie przeprasza, że żyje. Nie fałszuje też najnowszej historii
      Polski, co ma miejsce już w pierwszych zdaniach Deklaracji Programowej LiD.
      Napisano tam, że odzyskanie pełnej suwerenności w 1989 r. było dziełem opozycji
      demokratycznej i wielkiego, społecznego ruchu »Solidarność«. Autorzy dokumentu
      pominęli realnego partnera ówczesnej »Solidarności« i stronę porozumień
      Okrągłego Stołu, czyli PZPR i rząd Mieczysława Rakowskiego. To, że Olejniczak
      nie protestował, kiedy w jego obecności fałszowano historię można jeszcze
      zrozumieć, ale brak reakcji Kwaśniewskiego, Borowskiego, Szmajdzińskiego czy
      Janika, a więc ludzi, którzy pamiętają wydarzenia sprzed lat jest karygodny i
      wiele mówiący o ich przygnębiającym koniunkturalizmie" - pisze Miller. "Cztery
      procent dla LiD jest dobitnym potwierdzeniem błędnego wyboru. Supernowa gwiazda
      lewicy jak szybko rozbłysła tak szybko zgasła i pozostawiła po sobie czarną
      dziurę. Próbują się z niej wydobyć jej niedawni zwolennicy zapominając, że lid
      po angielsku oznacza wieko. A ono właśnie zamyka się odcinając dopływ
      życiodajnego tlenu. Sztuczny twór jeszcze oddycha, jeszcze zanurza się w
      myślach, ale już bez przekonania i wiary we własne jutro" - czytamy w blogu
      Leszka Millera.

"»Przyszłość należy do LiD« twierdził jeszcze niedawno średnio charyzmatyczny
      przywódca SLD. Jednak na wszelki wypadek razem z Borowskim przebąkują coś o
      nowej partii. Jak nie można lepiej zawsze można inaczej" - pisze Miller w blogu
      w Onet.pl.
      • Gość: zona.pijaka Re: 4 % czyli świnka morska z LiD IP: *.digitaldream.nl 19.01.08, 13:00
        felix_edmundowicz napisał:
        > Miller: LiD jak świnka morska - ani świnka...

Toś mi przywalił. Aż się spociłam...
        • felix_edmundowicz Re: 4 % czyli świnka morska z LiD 19.01.08, 13:28
          Po coś się tak spociła?
          :)
          felix nie xyz,nie wali na odlew a więc uwierz że nie było moim zamiarem
          komukolwiek dowalić.
          Opisuję realia.
          Pozdrowienia dla znajomych z Gontynki i Białego Domku
          • xyz-xyz Re: 4 % czyli świnka morska z LiD 20.01.08, 14:36
            Widzę, że ucieszył Cię mój wpis:) Znowu masz wroga:)) Beze mnie było nudo?

P.S.

Zono Biały Domek na Pogodnie???
            • ja_aska Re: 4 % czyli świnka morska z LiD 20.01.08, 19:38
              dziwne. jak pisiuary dawaly życi na calego filutek się nie odzywał.
              mineły 2-3 miesiące i zaczyna się pojawiać:) ciekawe:)
              PS. mimo wszystko pozdrawiam:)
              • felix_edmundowicz siemka 21.01.08, 23:51
                dzięki za pozdrowienia.
                z tym filutkiem to jednocześnie i frywolnie i ....do twarzy ci jaasiu
                :)))
                stare dobre adwersarze wracają, pozdrawiam serdecznie.
                I nie doszukuj się drugiego dna, bo zaraz nakręcisz film pt "Znaleziony w
                pisuarze na Bramie Portowej" i redachtory z GW i instruktory z ZUK życ nam nie dadzą
            • felix_edmundowicz ej, xyz 21.01.08, 23:52
              ech ty xyz, ciemna pseudosocjaldemokratyczna maso, gdzie ja miałbym wrogów szukać?
              stare,jare, nie zawiodą i jeszcze ....trochę lubią
              • ja_aska filutku 22.01.08, 21:23
                tęskniłam ale nie az tak bardzo by w pisuarze grzebać:)
                • felix_edmundowicz no to asiu 22.01.08, 22:53
                  Umówmy się że skoro jednak tęskniłaś, a pisuru nie cenisz,to proszę nie
                  przypisuj mi pewnych konotacji politycznych,
                  :)
                  do swoich poglądów doszedłem sam...
                  a droga jeszcze trwa moja droga, jeszcze trwa
                  pozdrawiam
                  felix
                  • ja_aska Re: no to asiu 23.01.08, 18:08
                    nadal mnie zastanawia czasookres ich (poglądów) pojawiania się:)
                    • felix_edmundowicz oj asiu, asiu 23.01.08, 18:37
                      nadal zastanawia cię czasookres pojawiania się moich poglądów.
                      Moje poglądy się nie zmieniły, ale LiD/SLD na szczęście nie rządzi.
                      nadal uważam że raczej są to ludzie o wspólnej biografii, często rodzinnej niż o
                      prawdziwych poglądach socjaldemokratycznych.
                      Dlatego nazwałem ich pseudosocjaldemokratami.
                      Natomiast ciebie juz dawno nazwałem baronessą i nadal uważam twoje poglądy za
                      autentyczne.
                      Więc dlaczego uważasz że ja jestem koniunkturalistą, skoro i ciebie rzadko
                      widywałem na forum i wcale ciebie nie uważam za koniunkturalistkę!
                      pozdrawiam serdecznie z anty-pseudosocjaldemokratycznym pozdrowieniem:
                      Basta!
                      No pasaran!
                      Nie jedzcie żywności modyfikowanej genetycznie!
                      Nie czytajcie postów modyfikowanych ideologicznie!
                      • Gość: bolek Re: oj asiu, asiu IP: *.chello.pl 24.01.08, 07:23
                        Pewnie feliks masz rację, te kłamstwo, które mają wyssane z mlekiem matki trza u tych osób tępić, a szczególnie też u czerwonych troli jakie sie tutaj teraz odezwały i jeszcze parę innych. To są tylko ich podrygi, bo sondaże lecą, a Napieralski tylko jest wybierany, bo jest pierwszy na liście. A pracownik Wijas z ksiąznicy, znowu gdzieś sie włóczy zamiast pracować. Oj często są te komisje, oj czesto i cały dzień z głowy.
                        • ja_aska znowu 24.01.08, 20:43
                          obca czarna sotnia? gadam tylko z moimi ulubieńcami.
                          • Gość: bolek Re: znowu IP: *.chello.pl 26.01.08, 10:06
                            o jakie dziewcze podstarzałe czerwonościa na duszy, widzę, że ci w mózgu tylko same fanatyczne myśli, biedactwo z ciebie
                        • xyz-xyz Re: oj asiu, asiu 26.01.08, 09:45
                          Sondaże sondażami, Napieralki może sobie Wijasić, ale najważniejsze jest to, że
                          PiSdzielce mogą teraz wyłącznie bruździć i kompromitować się do reszty. Jak dwór
                          Lecha Aleksandra ze swoim pryncypałem. A ja już zacząłem kupować pocztówki,
                          które będę Ziobrze do paki wysyła:)))
                          • Gość: bolek Re: oj asiu, asiu IP: *.chello.pl 26.01.08, 10:08
                            Najważniejsze, że ani jedni, ani drudzy nie są przy władzy.
                      • ja_aska filutku 24.01.08, 20:42

• xyz-xyz Re: ej, xyz 26.01.08, 09:36
                Ech ty ciemna pseudoantypseudosocjaldemokratyczna maso:) Jam tobie nie wróg! Ja
                przyjaciel zatroskany faktem, żeś jest PiSdzielcem, choć wszyscy widzą czym jest
                kaczyzm i jakie kwaczory są. Ja jedynie staram się byś otworzył(a) swe oczęta.
                • Gość: pt Re: ej, xyz IP: *.com 26.01.08, 09:49
                  xyz-xyz napisał:
                  > Ech ty ciemna pseudoantypseudosocjaldemokratyczna maso:) Jam tobie nie wróg!
                  Ja przyjaciel zatroskany faktem, żeś jest PiSdzielcem

Ile masz jeszcze kont "zona.pijaka"? twoj smrod czuc na kilometr niezaleznie
                  jakiego nicka uzywasz.
                  • xyz-xyz Re: ej, xyz 28.01.08, 18:44
                    Połechtałeś moją próżność:)))) Kudy mi do zapijaczonej żony. Za chudy w uszach
                    jestem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka