klaritina 21.01.08, 11:46 poszukuję sprawdzonego chirurga właśnie w tym zakresie, czy jest ktoś kto przeszedł taką operację i może polecić dobrego fachowca w tej dziedzinie? bardzo prosze o wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowana21 Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych 21.01.08, 17:09 hej jesli chodzi i chirurga,to mam do polecenia jednego - lek. med. wojciech gula. przyjmuje we wtorki (czyli jutro) od 9-13 w poradni chirurgicznej na luczniczej. nie wiem,czy robi akurat takie operacje, ale jest naprawdę sympatyczny i wszystko jasno tłumaczy. do tej poradni wystarczy skierowanie od lekarza rozdinnego i podpbita ksiazeczka zdrowia! jesli chcesz pogadac,to pisz na priva! Pzdr Ala Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych 21.01.08, 17:16 dr Marcin Śledź. jest OK! ma własną praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych 21.01.08, 19:30 Dr Kompf www.kompf.com Bliska mi osoba poddała się zabiegowi usunięcia bardzo zaawansowanego żylaka. Tanio nie było (względne pojęcie), ale zdecydowanie było warto. Bardzo dobra opieka, fachowo i symatycznie. Profesjonalista w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
klaritina Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych 22.01.08, 10:05 Kompf nie wchodzi w grę, jest bardzo drogi, a poza tym obecnie zatrudnił innego chirurga, który nie jest tak znany i łatwiej się dostać do niego niż do samego Kompfa- a cena ta sama;terminy wizyt do samego Kompfa-marzec, kwiecień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:38 szczerze polecam dr W.Gulę. operował mnie w zeszlym roku(żylaki). Jestem bardzo zadowolona.Blizny prawie nie widoczne,żadnych dolegliwości.Przyjmuje m.in.w przychodni na łuczniczej .Przesympatyczny i bardzo dobry chirurg. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisica Zdecydowanie dr Kosma Kozłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 21:31 To naprawdę prawdziwy fachowiec, a oprócz tego człowiek. Tam gdzie inni lekarze "olali sprawę" bo moja babcia oprócz tego, że ma ponad 94l, żylaki miała"od zawsze" i do tego jeszcze przyprawione gronkowcem, ON POWIEDZIAŁ TRZEBA OPEROWAĆ. Wtedy pracował w szpitalu w Gryfinie. Przez dwa tygodnie w szpitalu (warunki katastroficzne) wyleczyli gronkowca, zagoili rany i Kosma zoperował babci nogę. Rany zniknęły, noga się zagoiła. Starsza kobieta była szczęśliwa. Fakt, że po dwóch latach ponownie się ponownie rany się odnawiają, ale byliśmy uprzedzeni, że babcia ma żyły w stanie katastrofalnym. DZIĘKUJĘ DOKTOROWI! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowana21 Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych 09.03.08, 22:11 No to Olgo mamy podobne zdanie o dr Guli :) prawda,że przesympatyczny człowiek?? I do tego świetny fachowiec :) moje blizny są prawie niewidoczne, ale muszę go odwiedzić z kręgosłuem :( Pozdrawiam i Polecam,ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych IP: 195.28.182.* 10.03.08, 10:25 Dotyczy p.Kozlowskiego-3-4 lata temu mialam umowiona operacje w Gryfinie,pojechalam i co sie okazalo -brak juz limitow.Nikt do mnie nie zadzwonil.Poszlam do p.Kozlowskiego prywatnie porozmawiac-kiedy beda wznowoine operacje w ramach NFZ udawal,ze nie wie.Zaproponowal prywatny zabieg-wtedy okolo 3 tysiace zlotych(jedna noga) powiedzialam,ze moja pensja to 1,100zl.Powiedzial,ze to jednak moj problem.Za 2 miesiace bylam juz u innego lekarza i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.08, 17:50 Kosma Kozłowski - najlepszy chirurg, tylko zgodnie z wpisami "kocha pieniadze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:49 ale nie ma go już chyba w gryfinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicjax90 Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych IP: *.telpol.net.pl 28.08.18, 08:36 Najlepszy dr Kozłowski z Sonomedu zdrowieszczecin.pl/dr-n-med-kosma-kozlowski-szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: chirurg naczyniowy- żylaki kończyn dolnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.21, 08:50 Witam, czy już udało się Pani wybrać lekarza i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś