01.02.08, 14:46
hej :) studiuje w szczecinie i nie znam działajacych tu studiów piercingu na
tyle dobrze,wiec mam ogromna prośbę,aby pomogli mi ludzie,którzy w jakims
studiu byli. Interesuje mnie czy zostały zachowane pst zasady higieny,cena itp
Zaznacze,że interesuje mnie labret pod dolna warga :)
Obserwuj wątek
    • Gość: frycek [...] IP: *.chello.pl 01.02.08, 19:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • solid.solvent [...] 01.02.08, 20:08
      • nieslubne_dziecko_romana [...] 02.02.08, 22:16
        • Gość: frycek [...] IP: *.chello.pl 02.02.08, 22:25
    • Gość: Vlad.H. Re: piercing IP: 80.53.41.* 01.02.08, 23:12
      u mnie np mozesz zrobic wlascwie dowolny piercing, poza tym moga dokonac np
      amputacji konczyny.
      Gwarantuje wysoki standard etyczny i higieniczny uslugi - ceny bardzo przystepne
      i mysle ze spokojnie nawet studenta bedzie stac.
      jesli jestes zaintersowany/a to pisze na adres:
      apotemnophilia.heaven@hotmail.com
      V.H.
      • aaaaa154 Re: piercing 02.02.08, 11:37
        taaak! własnie takich fascynujacych odpowiedzi oczekiwałam :D nie pytałam o
        zdanie ludzi, którm sie to nie podoba :] pytałam ludzi którzy moga mi cos na ten
        temat powiedziec- konstruktywnego powiedzieć.
        • Gość: Vlad.H. Re: piercing IP: 80.53.41.* 02.02.08, 13:52
          nie obrazaj sie, jak nie chcesz klitoridektomi to ja cie namawial nie bede, nie
          o to chodzi, jak juz napisalem wykonuje dowolne zabiegi w tym tak trywialne jak
          piercing.
          • zona.pijaka Re: piercing 02.02.08, 14:09
            >jestem studentką

Studentki dzielą się na takie które studiują i na dętki które stu
            dmucha.
    • exman Re: piercing 02.02.08, 15:01
      Fakt, użycie w ogłoszeniu zwrotu "jestem studentką" wyjaśnia wiele. No i
      prowincji jest, czyli chętna na sponsoring.
      • Gość: bolek Re: piercing IP: *.chello.pl 02.02.08, 15:13
        www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=piercing&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
        poszukaj sobie
        • Gość: frycek Re: piercing IP: *.chello.pl 02.02.08, 20:56
          Trzeba mieć coś z garem i być niedowartościowanym, aby bawić się w piercing.
          Powieś se kotwice z drobnicowca na łechtaczce.
          • Gość: gość hehe IP: *.cable.smsnet.pl 02.02.08, 22:11
            Buhahaha - dobre, serio
            • Gość: bolek Re: hehe IP: *.chello.pl 02.02.08, 22:28
              te ci exman ma gust co do kobiet - szuka nowych inspiracji, powodzenia
              • aaaaa154 Re: hehe 03.02.08, 16:23
                z kim ja mam do czynienia??!! po pierwsze,nie umiesciłam tu zandgeo "ogłoszenia"
                , po drugie w tytule nie uzyłam wyrazenia "jestem studentka" w tytule. Pomijając
                takie błahe rzeczy, nie nie mam nic z garem, sponsoringu tez nie szukam . szukam
                normalnych ludzi,którzy mogliby sie wypowiedziec. widzę,że tutaj ich nie znajde.
                darujcie sobie kolejne wypowiedzi. A! nie,nie jestem z prowincji, oczywiście
                słowo prowincja ma wiele znaczeń. A Wy myslicie,że to,że mieszkacie w szczecinie
                robi z was wielkomiastowych?? buahaha wasze wypowiedzi swiadcza o wiekszym braku
                kultury niz ludzi z przysłowiowej Koziejwulki
                • exman Re: hehe 03.02.08, 16:31
                  Diagnoza była postawiona prawidłowo.
                • Gość: Vlad.H. Re: hehe IP: 80.53.41.* 03.02.08, 16:38
                  drogie dziecko - okaleczanie sie swiadczy o tym ze nie jestes normalna - w rozny
                  sposob staramy sie napisac to mniej lub bardziej doslownie i probujemy tez
                  odwiesc cie od tego pomyslu.

Prosilbym tylko o rozwiniecie terminu "wielkomiastowy"

PS
                  zdaje sobie sprawe ze cywilizacja jest tak po.. ze np sa dziewczyny ktore
                  mysla o piercingu czy tatuowaniu i uwazaja to za cos fajnego ale medycyna jest
                  raczej dosc sceptycznie nastawiona do takich ideei i ja sie z medycna zgadzam -
                  to zdecydowanie zly pomysl.
                  PS1
                  moja oferta jest dalej aktualna = tanio, higienicznie i profesjonalnie wykonam
                  dowolny zabieg okaleczenia.
                  • Gość: whiskey Re: hehe IP: *.szc.vectranet.pl 03.02.08, 16:42
                    Polecam Vlad.H. - ten człowiek ma złote ręce.
                    • zona.pijaka Re: hehe 03.02.08, 16:54
                      A ja nie życzę sobie nazywanie mnie idiotką z "koziejwulki" Pani
                      "stu-dętko". Jeśli już, to z Koziej Wólki spod Iławy.
                      • Gość: Vlad.H. Re: hehe IP: 80.53.41.* 03.02.08, 17:32
                        masz jakis piercing albo tatuaz? chociaz kolczyki? jak nie to wniosek jest
                        prosty nie jestes trendy i dla pani "za stu-wke dymanko" twoja opinia nie ma
                        znaczenia
                        • Gość: frycek O rety!!! IP: *.chello.pl 03.02.08, 17:43
                          Nikt normalny nie wtajemnicza się szczegółowo w arkana piercingu.
                          To obszar zasadniczo zarezerwowany do głębszej analizy i zastosowania dla mniej
                          wyrobionych kręgów społecznych (czytaj - cymbałów).
                          • Gość: as Re: O rety!!! IP: 195.136.49.* 03.02.08, 18:52
                            czemu nie doradzicie dziewczynie wiadomo że jest po.. bo taka chce być i ma
                            do tego prawo póki nie robi krzywdy nikomu innemu.
                            • Gość: Vlad.H. Re: O rety!!! IP: 80.53.41.* 03.02.08, 19:35
                              a i tu bym nei byl taki pewien bo:
                              dzis piercing, jutro kolejny, fajnie, za jakies 15 - 20 lat bedziemy obserwowac
                              dramat dojrzalej juz osoby ktora bedzie zmagac sie z nowotworem...
                              • Gość: frycek Re: O rety!!! IP: *.chello.pl 03.02.08, 20:27
                                Rozważam teoretycznie!
                                Po jaką cholerę np. miałbym sobie robić piercing?
                                Co przez to błazeństwo osiągnąłbym w życiu?
                                Samozadowolenie?
                                Satysfakcję?
                                Byłbym przez to mądrzejszy?
                                Poważany?
                                Czy jest to jakiś wkład w dorobek ludzkości?
                                Ludzie ćwiczą na siłowni, uprawiają jogging, szkolą się w znajomości języków,
                                pogłębiają wiedzę ogólną. Normalne kobiety dbają o ubiór, makijaż itp.
                                A co niektórzy odnajdują ideologię w kolczykowaniu sobie członków.
                                To jest chore!!!
                                Jako obywatel nie mam ochoty oglądać takich indywiduum na ulicy. Tym bardziej
                                damskich.
                                • Gość: as R a może to jakis symbol kiedys u wiezniów IP: 195.136.49.* 03.02.08, 21:18
                                  kropki coś tam oznaczały a pod wargą obroza moze coś znaczy może jakis
                                  wyrafinowany seks stawiam na to, że to forma oferty, gotowości na coś.
                                  • Gość: frycek Re: R a może to jakis symbol kiedys u wiezniów IP: *.chello.pl 03.02.08, 21:40
                                    Gość portalu: as napisał(a):

> kropki coś tam oznaczały a pod wargą obroza moze coś znaczy może jakis
                                    > wyrafinowany seks stawiam na to, że to forma oferty, gotowości na coś.

Rzeczywiście.
                                    Przecież tym żelastwem pod dolną wargą można stymulować wacka. Genialne.
                                    Od dzisiaj każdej dziewczynie z piercingiem będę puszczał dwuznaczne spojrzenia.
                                    Jeśli jest to ukryta oferta.
                                  • Gość: Vlad.H. Re: R a może to jakis symbol kiedys u wiezniów IP: 80.53.41.* 03.02.08, 21:46
                                    ja to sobie tak tlumacze ze osoba tak oznakowana potrafi poprawnie wykonac pelne
                                    fellatio i potrafi kulturalnie polknac ejakulat.
                                    Wiecej szczegolow na: polykaj.pl/

Szczegolnie wazne jest:
                                    "To jest przyjazne dla środowiska

Zostawianie swoich soków w miejscach publicznych jest niepoprawne, niezależnie
                                    czy uprawiasz dogging w parku czy ssanie w kinie. A marnowanie chusteczek i
                                    papierowych ręczników niszczy lasy i powiększa problem z nieczystościami.
                                    Połykanie jest najlepszą formą recyklingu."
                                    • Gość: frycek Re: R a może to jakis symbol kiedys u wiezniów IP: *.chello.pl 03.02.08, 22:51
                                      Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

ja to sobie tak tlumacze ze osoba tak oznakowana potrafi poprawnie wykonac pelne
                                      fellatio i potrafi kulturalnie polknac ejakulat.

To jest wręcz pewne. Przecież piercing robi się tylko i wyłącznie w takim celu.
                                      Przemysłowym.
                                      • Gość: Vlad.H. Re: R a może to jakis symbol kiedys u wiezniów IP: 80.53.41.* 03.02.08, 23:51
                                        bydlo hodowlane jest znakowane roznymi metalowymi elementami...
    • Gość: frycek Re: piercing IP: *.chello.pl 04.02.08, 19:46
      http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.intojo.blogger.com.br/Piercing%2520umbigo.jpg&imgrefurl=http://www.taringa.net/posts/imagenes/1042778/Piercing-(estas-re-loco-man).html&h=487&w=283&sz=43&hl=pl&start=5&tbnid=GEo_gD-37aT02M:&tbnh=129&tbnw=75&prev=/images%3Fq%3Dpiercing%26gbv%3D2%26hl%3Dpl%26sa%3DG

Ot i tyle w temacie !!!
      • Gość: frycek Re: piercing IP: *.chello.pl 04.02.08, 19:48
        www.taringa.net/posts/imagenes/1042778/Piercing-(estas-re-loco-man).html

Sorki
        • Gość: Vlad.H. chodzilo ci o to? IP: 80.53.41.* 04.02.08, 20:17
          ten wczesniej sie cos nie odpala
          vounessa.terra.com.br/humor/ver_piada.asp?idpi=1587
          • Gość: gość Re: chodzilo ci o to? IP: 195.229.242.* 04.02.08, 21:42
            www.joemonster.org/art/8667/7-najnowszych-trendow-w-piercingu
            • Gość: batman Re: chodzilo ci o to? IP: 83.168.75.* 04.02.08, 22:31
              hehehe pojechali babce po rajtach a chciala byc taka jezzy czy jak
              to tam zwał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka