fotoforum-1 04.02.08, 00:38 Kochane Władze szczecina!!! Zróbcie coś w tym mieście dla kultury, to coś to kasa i chęć promocji Szczecina. Teraz Nasze Miasto prawie wszyscy omijają a jak się nic nie zmieni to nas zaorają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.cable.smsnet.pl 04.02.08, 00:48 przecież na kulturę przeznaczyli w tym roku zdaje się, że 3mln więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoforum-1 Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze 04.02.08, 01:03 Gość portalu: gość napisał(a): > przecież na kulturę przeznaczyli w tym roku zdaje się, że 3mln > więcej. Pożyjemy zobaczymy... Ciekawe na jaką kulturę. Może pażenia kawy w Urzędzie... Oby zgadzały się te zera za trójką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 08:12 Na naszych oczach reanimacja trupa przeradza się w nekrofilię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 11:03 ja proponuje na poczatek: ogloszenie plebiscytu na najwiekszy ''obciach roku'' w kulturze:))))))) mam ju kilka propozycji:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 11:05 poprawka : "juz" :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażak Pali się moja panno IP: 62.69.217.* 09.02.08, 17:34 A ja wyścigi w workach i salceson na słupie. Salceson już ukradli, została tylko woda święcona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: Pali się moja panno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 23:07 NIEZWYKLE ZABAWNE....NO NIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salon Galeria itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 13:56 Nasza szkoła za galerię, restauracje. Proszę bardzo, my kupujemy dom na Warszewie. Bedziemy chętnie korzystać z galerii pod Maciusiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 13:43 Jest kupa do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 14:00 tą forsę już upchali po kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salon Re: Co jest najważniejsze do zrobienia w kulturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:23 To też sztuka noszenia takiej kasy w kieszeniach! Odpowiedz Link Zgłoś