swantevit 06.02.08, 21:27 Katolacy dadza sie (prawie) spalic, aby tylko moc sluzyc swemu panstwu! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gmithc Re: Cztery śruby w brzuchu rekruta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 00:28 no ja zeby nie isc do wojska jestem zmuszony wyjechac z kraju w ktorym moglbym zrobic wiele wiecej niz tracic 9 miesiecy na sluzby grabiaco zamiatajaca chos mam tu dobra prace to musze szukac szczescia dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
sprycmok Cztery śruby w brzuchu rekruta 07.02.08, 07:19 JA BYM MU DORZUCIŁ JESZCZE NAKRĘTKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racza Cztery śruby w brzuchu rekruta IP: 193.200.215.* 07.02.08, 11:18 Chłopak się nakręcił,czy raczej wykręcił od wojska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Cztery śruby w brzuchu rekruta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:32 A @swantevit jest idiotą, ten poborowy nawet mu nie dorównuje. Co art ma wspólnego z katolikami(choć napisałeś "katolacami", ale wiadomo o co chodzi) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyk Cztery śruby w brzuchu rekruta IP: *.chello.pl 08.02.08, 22:37 W domu połknie magnes na sznurku i wyciągnie śruby. Wydaje się to niemożliwe, ale połknięcie tych srub, też wydaje się niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corvinus będzie miał niezły wibrator w odbycie IP: *.chello.pl 09.02.08, 00:05 pewnie dlatego nie zgodził się na usunięcie tych śrub Odpowiedz Link Zgłoś