ex 07.02.08, 16:12 Mieliscie byc bezstronni jak mi sie zdaje a tymczasem znowu kogos zaswedzialy lapki i dal szpilke pod wpis o pochodzie pod urzad miejski. Co jest grane??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derc.leprechaun nie marudz - przyzwyczaj sie 07.02.08, 16:15 tak juz teraz bedzie dosyc czesto...:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nie marudz - przyzwyczaj sie 07.02.08, 18:44 derc.leprechaun napisał: > tak juz teraz bedzie dosyc czesto...:) ................... wiemy, wiemy,że ty sc masz sczególne przywileje u adminów, bo chcą jak ty zrobić z forum szambo Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Admini znowu sie mieszaja w polityke 07.02.08, 16:27 niby kto miał być bezstronny?chyba nie albert.on jest jak najbardziej stronny! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Admini znowu sie mieszaja w polityke 07.02.08, 16:33 krzystek to jego osobisty wróg, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm Re: Admini znowu sie mieszaja w polityke IP: 89.16.85.* 07.02.08, 16:35 Krzystek to po pierwsze najwiekszy wrog Szczecinian. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Admini znowu sie mieszaja w polityke 07.02.08, 16:37 tak tych wszystkich 15 co byli na manifestacji , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm hehe IP: 89.16.85.* 07.02.08, 16:39 Kilkaset osób przeszło z placu Grunwaldzkiego pod Urząd Miasta w Szczecinie, aby zamanifestować sprzeciw wobec likwidacji kilku szczecińskich szkół podstawowych. Wśród protestujących byli nauczyciele, rodzice, dzieci, ale również pielęgniarki i stoczniowcy. Zastępcy prezydenta Szczecina: Beniamin Chochulski oraz Elżbieta Masojć wyszli do protestujących. Manifestujący chcieli wręczyć wiceprezydent Masojć papierowe śledzie. Elżbieta Masojć otrzymała w styczniu Śledzia w plebiscycie "Szczupaki i Śledzie 2007" za pomysły restrukturyzacji szczecińskiej oświaty. Wyświetlono 68 razy, ostatnia aktualizacja: Piotr KOŁODZIEJSKI - 2008-02-07 16:26:392008-02-07, 15:16: Aneta Łuczkowska Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: hehe 07.02.08, 16:44 sa zdjecia nie osmieszaj sie,przyszły pielegniarki co musza teraz dalej dojedżąc do roboty(a miały tak blisko w centrum he he) i paru nauczycieli co im sie tez nie uśmiecha zmieniac szkoły na inną,normalka, sprawa osobistch interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka32 Re: hehe IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.08, 23:42 Jesteście żałośni i to strasznie , z treści mogę tylko wnioskować że młodzi i niedoświadczeni .Jak już dorośniecie to możemy podyskutować na temat likwidacji szkół , przedszkoli , szpitali itp. Jak będziecie mieli dzieci i was spotka np. likwidacja szkoły z której dziecko jest zadowolone to ciekawe jakie wy poczynicie kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: hehe 07.02.08, 23:55 my sie tym róznimy że dzieci mamy dorosłe (albo prawie he he) które wychowywały i uczyły sie bez zbednych histerycznych rozwydrzonych i alergicznych reakcji tam gdzie była w ogóle mozliwosc tej nauki,jak się komus nie podoba organizacja publicznej oswiaty, szkoła czy system niech posyła do prywatnych-społecznych i płaci ,wtedy bedzie miał prawo decydowac gdzie ma byc szkoła, ilu uczniów w klasie itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jak się dyskutuje na innych forach IP: *.cable.smsnet.pl 09.02.08, 12:09 co ciekawe na GS nie ma takiego bałaganu forum.gs24.pl/Szczecin-protestuje-zdjecia-wideo-t1582.html Warto też zwrócić uwagę, że negatywne opinie są w mniejszości. Widać forum GW jest głównie dla malkontentów. SC zapłacili za robienie szamba tylko w jednym serwisie? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: jak się dyskutuje na innych forach 09.02.08, 12:36 a ile tobie zaplacili za te niewydarzone proKorzystkowe agitki, ktore tutaj 24/7 serwujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak się dyskutuje na innych forach IP: *.cable.smsnet.pl 09.02.08, 13:01 a możesz głupot nie pisać? prześledź dokładnie moje posty to znajdziesz też krytykę. Ja po prostu patrzę na miasto pozytywnie, bo tutaj mieszkam i lubię mój Szczecin. Co nie znaczy, że podoba mi się propaganda Krzystka. Oczywista oczywistość, że zbyt wiele naobiecywał I teraz pytanie: kto tak nie robi? PiS tak nie robił? Ile razy mam pisać, że Tanie Państwo i Irlandia Tuska to analogia? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: jak się dyskutuje na innych forach 09.02.08, 13:11 Gość portalu: gość napisał(a): > kto tak nie robi? PiS tak nie robił? Ile razy mam pisać, że Tanie > Państwo i Irlandia Tuska to analogia? no to jestes kretyn skoro nie wiesz, ze Irlandia nie jest tanim panstwem - i nigdy nie byla (panstwo bardziej socjalne niz Szwecja) a po drugie, nie wiem kto ci pisze te kretynskie agitki, ale srednio rozwiniety szympans czuje platfusowa propagande w kazdym twoim zdaniu na odleglosc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak się dyskutuje na innych forach IP: *.cable.smsnet.pl 09.02.08, 13:30 analogia w sensie opowiadania bajeczek, a jak Ty się zachowujesz? Już mnie obrażasz. Swoją drogą w Irlandii masz wodę w podatku i lejesz jej ile chcesz, a stosunek zarobki-koszt utrzymania chyba też jakby bardziej na plus. My też mamy Irlandię! Trawa jest zielona, a za oknem 12 stopni :))) za Kaczyńskiego tak nie było hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: hehe 07.02.08, 16:47 Gość portalu: bnm napisał(a): > Kilkaset osób przeszło z placu Grunwaldzkiego pod Urząd Miasta w Szczecinie, 90% z nich maszerowało w czapkach-niewidkach. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: admini aż nadto sprzyjają 07.02.08, 23:30 Bea, starasz sie mnie obrazic czy co? Zaklinasz rzeczywistosc? to moze bys dopowiedziala do konca o co to Tobie chodzi z ta opcja? i czy do mnie piejesz czy do Dyrgoski? Ja Ciebie nie obrazam, nie przypisuje Tobie na sile jakis sympatii etc - wiec daj sobie na luz z wrzutami na alberta - to samo dotyczy Anamar - a jezeli macie ochote na jazde po bandzie to bardzo prosze napiszcie mi to wprost i wtedy sie zabawimy, ale zrobmy to jak dorosli ludzie i powiedzmy to sobie wprost, a nie jak dzieciaki bawiac sie w podchody, albert ostrej jazdy sie nie boi!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: admini aż nadto sprzyjają IP: 78.152.240.* 08.02.08, 01:06 albert nie zmieniaj tematu, tylko powiedz prosze czemu pojawila sie szpilka przy czysto politycznym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: admini aż nadto sprzyjają 08.02.08, 15:57 Gość portalu: ZED napisał(a): > albert nie zmieniaj tematu, tylko powiedz prosze czemu pojawila sie szpilka prz > y > czysto politycznym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar wake up! 08.02.08, 12:10 albercie!ochoty na"ostrą jazdę"z tobą nie mam(brrrr!)nie wiem już czy straszysz czy się chwalisz?po prostu pare osób od pewnego czasu usiłuje zwrócić twoją uwagę na fakt,że jesteś słabym adminem.ty w odpowiedzi,wiecznie zdziwiony zapowiadasz ostrą jazdę lub twierdzisz,że i tak masz zawsze rację...tak to niestety,wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: admini aż nadto sprzyjają 08.02.08, 20:31 Albercik, od dawna następuje exodus z forum stałych forumowiczów, bo widzą,że wspierasz trolli typu sc, bo jest tobie po drodze z ich atakami antykrzystkowymi i antyszczecińśkiemi, wiele osób zakładało wątki,że z forum szczecin źle się dzieje, jak grochem o ścianę , bo tutejsi admini uważają ,ze to deszcz pada i ich nie dotyczy, gratuluje tobie braku samokrytyki Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: admini aż nadto sprzyjają 08.02.08, 23:02 do tej pory 2 razy walnalem szpile na forum - osttanio zwiazana z Monopoly - co jest akurat watkiem nbardzo proszczecinskim. Tylko ktos kto mnie nie zna i ma bardzo duzo zlej woli moze zarzucac mi 'antyszczecinskosc' - chcoalby aby ten ktos zechcial to zdefiniowac, a nie tylko puszczac smarki na forum w tym kontekscie. Kocham moje miasto i NIGDY nie powiem ani nie napisze ze jest inaczej - co nie znaczy ze nie mam uzasadnionych pretensji do wladz miasta. Tym bardziej uzasadnionych ze glosowalem na Krzystka. Nie popieram przyklejania watkow - szczegolnie tych politycznyh - razi mnie to - zwracalem juz Dyrgosi na to uwage, widac nieskutecznie I prosze o przyklad wsperania przee mnie niejakiego SC - a jak bark przykladow to prosze zwyczajnie mi tego nie wytykac, bo nie rozumiem w jakim to jest kontekscie poruszane Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: admini aż nadto sprzyjają 09.02.08, 09:54 > Nie popieram przyklejania watkow - szczegolnie tych politycznyh - razi mnie to > - > zwracalem juz Dyrgosi na to uwage, widac nieskutecznie Bardzo proszę o definicję "wątku politycznego", bo raczej takich nie przyszpilam, chociaż ostatnio każdy wątek , nie zawierający zachwytów dla PO jest polityczny i zasługuje na "wycięcie"..., a każdy kto nie z PO to troll, zaczyna mnie to nudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: admini aż nadto sprzyjają 09.02.08, 10:04 beatrix13 napisała: > > konkretnej opcji > > Ciekawe jakiej, bo od dawna wiadomo ,że Albert jest pro PO , a ja to stary komuch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi nie dajcie się zaszczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 10:05 pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: nie dajcie się zaszczuć 09.02.08, 10:30 Admini apolityczni? Uśmiałam się aż usmarkałam się. Tu wyjaśnam dlaczego: antypis.info/index.php?id=4 Oznajmiam że można tam umieścić każdy wpis usunięty przez tut. propisowskich adminów. Odpowiedz Link Zgłoś