paaolaa 26.02.08, 00:01 Poszukuje jakiegoś stylowego, oryginalnego hotelu lub fajnego spa na romantyczny weekend w okolicach 150km od Szczecina :) Moze ktoś z was mógłby jakiś polecić ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: gdzie na weekend :) ? 26.02.08, 16:11 Byłam na poczatku lutego na spa w Świnoujściu. Spełniło moje oczekiwania więc polecam. www.promenada-odnowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gdzie na weekend :) ? IP: *.gprs.plus.pl 26.02.08, 17:27 Hej; Polecam SPA SANDRA w Pogorzelicy. Rewelacja.W cenę wliczony basen, a raczej dwa, solanka,bicze wodne, siłownia etc...Można wybrac program odnowy. Ja wybrałam kriokomorę ( cierpię na przewlekły ból zatok). Jedzenie smaczne, śniadania i kolacje w formie bufetu szwedzkiego, obiad do wyboru.Pokoje urzadzone ze smakiem. Odległość od plaży ok. 200 metrów. Minusem jest rezerwacja, nikt nie podnosi słuchawki,więc proponuję internet, na zgloszenie odpowiadają błyskawicznie. Milego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: gdzie na weekend :) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 13:08 Witam, zdecydowanie odradzam Sandre w Pogorzelicy, to miejsce jest grubo przereklamowane, wszędzie brud, o od wody w basenie nabawiłam się wstrętnych pryszczy na ciele. Zresztą jak się okazało po rozmowie z obsługą, nie był to pierwszy przypadek. Basen był już kilkakrotnie zamykany przez Sanepid z powodu gronkowca i innych bakterii. O zjeżdżalni krążą historie, więc lepiej nie wysyłać tam dziecka. Jeżeli chodzi o jedzenie to niby urozmaicone, ale widac, ze do dobrego standardu jeszcze dużo im brakuje, oszczędzają na podstawowych rzeczach, a mięsa króte tam serwuja po prostu śmierdzą. Obsługa na recepcji cciągle obrażona, że lepiej nie podchodzić, a już na pewno nie w piątki i soboty kiedy przyjeżdżają tłumy nowych gości, żadnego indywidualnego traktowania, nie mowiąc już o zwykłym uśmiechu kelnerów czy sprzątaczek. Widać na pierwszy rzut oka, ze są przeciążeni pracą. W takiej atmosferze nie wypoczywa sie miło.... Odpowiedz Link Zgłoś