exman 08.03.08, 13:51 www.tvn24.pl/-1,1541594,wiadomosc.html najwyższy czas, inaczej zdechniemy z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 15:20 Z ciebie to twardziel i panstwowiec.. Idz do pracy a nie pie..tu glupot, to moze nie zdechniesz. Mozesz tez Niemcu czy Zydowi loda zrobic, moze ci rzuca pare monet zdawkowych Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 15:27 byc moze, ale mam nadzieje ze zauwazyles niestosownosc swojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 15:32 Twoje widzenie świata mnie przerasta. Nie życzę ci abyśmy się spotkali na tej samej stronie ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 15:37 jestes zwyklym trollem i tlukiem z niewielka zdolnoscia percepcji spraw trudniejszych do zrozumienia. Zatrudnij sobie zyda aby za ciebie myslal. Nie majac pieniedzy i bedac glodnym, zaplacisz w naturze.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 15:41 kakq miała rację. Biedny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 15:48 exman napisał: Twoje widzenie świata mnie przerasta. Nie życzę ci abyśmy się spotkali na tej samej stronie ulicy. ''''''''''''''''' Spoko, raczej ci to nie grozi. Ja nie chodze po brudnych i zasranych ulicach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: Exman chwli prezydenta IP: *.chello.pl 08.03.08, 15:59 Panowie, jak skończycie tą inteligentną rozmowę to pozwolicie że zostanie ona usunięta. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Exman chwli prezydenta 08.03.08, 16:02 Jak już raz mi się zdarzyło pochwalić Kaczorka, to wątek ma być zaraz usunięty ? Skandal, dzwonię do Helsinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Exman chwli prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:36 on chwli, toż podobno analfabetyzm zlkwidowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Exman chwli prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:42 A co z Polakami, których pod przymusem pozbawiono obywatelstwa pod sowiecką okupacją? O nich może by się prezydent zatroszczył! I to był rzeczywisty przymus - bo trudno takim określać możliwość wyjechania z komunistycznej Polski, bo to był raczej przywilej. Ciekawe też, jak się będzie rozróżniać, któ wyjechał pod przymusem, a kto nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Exman chwli prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:43 A, i jeszcze jedno. Exman, ty nie bądź antysemita - uważasz, że Żydzi mogą się przyczynić do zagłodzenia nas? Odpowiedz Link Zgłoś